ensiferum13 Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2008 http://i27.tinypic.com/2lm0655.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2008 ensi gece gece çatıştırdın beynimi:D ama güzelmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Gerçek sağ-sol çatışması bu sanırım,bayağa zorlanıyor insan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Hangi rengin ismini, duraksamadan söyleyip geçtiğinizinizi düşünün. Sizdeki hakim element ve burç odur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lara Croft Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2008 Cok rahat okuyabildim sorun yok sanırım ben iki tarafıda kullandıgımı bılıyordum cunku ıkı elımlede yazı yazabiliyorum hatta sag el baska yazarken sol elle baska sey yazmaya calısıyorum arada karıssada bunuda basarıcam İnsan beyni acaip bişey Ama daha acı bişey soylıyım ben sagımı solumu hala bilmiyorum sola git denince iki saat düşünüyorum . Tskler güzeldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lycantrophe Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 maviyi çok rahat söylüyorum ve bana hakim rengin de mavi olduğunu düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 ben pek zorlanmadım açıkçası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Cok rahat okuyabildim sorun yok sanırım ben iki tarafıda kullandıgımı bılıyordum cunku ıkı elımlede yazı yazabiliyorum hatta sag el baska yazarken sol elle baska sey yazmaya calısıyorum arada karıssada bunuda basarıcam İnsan beyni acaip bişey Ama daha acı bişey soylıyım ben sagımı solumu hala bilmiyorum sola git denince iki saat düşünüyorum . Tskler güzeldi. Uranüs, haritanda 1.yada 3. evde olabilir büyük ihtimalle.. Yıldız haritana bakabilirmiyim, teyit olarak..? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.