birikinti Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2006 Atlantik Okyanusunda balıkçılar tarafindan bulunduğu söyleniyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 bak bunu ilk defa görüyorum ama çok acayip yaaa böyle balıkmı olur? photoshopda falan yapmış olabilirler mi acaba bu fotoyu. bir ara şu koyun insan da çok yaygındı.kız kuranı kerimi çiğnemiş sonra birden alev almış annesi onu kurtarmak için battaniyeyle ateşleri söndürmek istemiş ateş sönünce kızın bi koyuna döndüğünü görmüş.resimde de garip bir koyun mu kuzumu maymun mu acayip bir yaratık resmi veriyolardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2006 Sözde "muhteşem" olan teknolojisine rağmen kainatı geçtim dünyada bile henüz keşfetmediğimiz o kadar şey var ki...Özellikle de denizler ve okyanuslar bunun başında geliyor...E böyleyken,bu ya da daha başka canlıların olması pek garibime gitmiyor...Fake de olabilir ama gerçekse de şaşırmadım şaşırmayacağım da....Belki de bu yaratıklar da denizde falan insanlarla karşılaştıklarında fotolarını çekip,kendi internet sitelerinde tartışıyorlardır "ne kadar ilginç yaratık...Gerçek mi sahte mi acaba" diye:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2006 komik olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 İngilizlerin ünlü bi lafı vardır bildinizimi?? Fayk derler yaw foto çizgi flimden çıkmış gibi gözü falan yerinde gerçekcilik arıcam ama bişey bulamıorum bana inandırıcı gelmedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Taa aylar önce siteye konulmuş üzerine birsürü bu da deniz kızı diye yeni yeni başlıklar açılmış bir konuyu tekrar nereden buldunuz acaba:) Diyl bu gerçek diyl.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 ayy,ben bu böceği gördükçe midem kalkıyo dayanamıycam böhhkkk:sick: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 bune böyle ya keşke bakmasaydım ...töbe töbe Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.