fcuk the life Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 9, 2008 Surfing with the Alien Always with me, always with you http://youtube.com/watch?v=F4fPv450OYM Summer song (live 2006) Satch boogie (G3 Live in Denver) Until we say goodbye (Live in San francisco) Midnight (Live artık neresiyse..) I believe Circles (Live in San Francisco) Cool Top gun theme (Bonus track) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2008 off forgotten part 2 olmazsa olmazım:) joe satriani the forgotten pt-2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2008 hastasıyım bu adamın süper ya tek eklime üstüne yok geleceğinide sanmam ama favorim tears in the rain ve midnight alıp götürüo beni Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Öyle şans eseri rastladım radyoda, shazam da olmasaydı, kimin nesidir öğrenemeyecektim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Buda Jo Red Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2017 teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2017 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.