MALCOLMX Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 10, 2008 X-Files dizisini 90lı yılların sonunda çok popüler olmuş bir diziydi.Bu dizinin konusu 2 FBI ajanın paranormal yani olağanüstü olayları araştırdığı bir yabancı dizimizdi.Kahramlarımız Ajan Mulder ve Scully kimlerle mücadele etmediler ki uzaylılarla,hortlaklarla,genetik mutasyona uğramış çeşitli yetenekler geliştirmiş yaratıklarla,hayaletlerle daha bunları saysay bitmez.bizim millette meraklıdır böyle şeylere öcülere böcülere karabasanlara,dizinin ilk sezonları TGRTde yayınlanırdı.Sonra son yıllarında diziyi CNBC-E’de izleme fırsatı bulmuştuk.Dizi 2002 yılına kadar devam etti.1998de bir tanede film yapıldı.Battlestar Galactica‘dan (1978) sonra en çok izlenen Bilim Kurgu dizisi olduğu söylenen dizinin hayranları dizinin devam etmesini istemiş olacak ki dizinin 2. filminin çekimlerine başlanmış. http://www.alialtugkoca.com/word/wp-content/uploads/2008/02/movie_xfiles.jpg Hangi zaman diliminde ve ne konu üzerine olacağı bilinmeyen X-Files 2‘nin Americada 25 Haziran 2008de gösterime girecekmiş.Ana karakterlerinde değişiklik olmayan dizide tekrar eski dostlarımızı görmek ayrı bir zevk olacak.David Duchovny ı Fox Mulder rolünde, Gillian Anderson ıda Dana Scully rolünde izleyeceğiz.Filmin yönetmeni ise dizinin yaratıcısı olan Chris Carter dan başkası değil.Bu işleri bırakan Mulder ve Scullyi yeni FBI ajanları büyüğümüzsün abi bize bi yardım et diyerek işin içine sokacağını tahmin ediyorum,senaryo zaten malumunuz uzaylılarla bağlantılı insan yaratık kırması falandır büyük ihtimalle.Uzaylılar olmazsa filmin bi anlamı kalmaz kesin vardır bi alien davası diyorum.Gerisi için ise yaz aylarını beklememiz gerekecek fragmanı çıktığında yeniden yazarız bişeyler. Setten Sızan İlk Görüntüler. http://www.youtube.com/watch?v=9FqpfomoqeI Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 dızı gerı donse cok ıyı olucaktı ama fılmle ıdare edıcez artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 bu ayki EMPIRE'da okumuştum teşekkürler bilgi için merakla bekliyoruz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 zaten özletmişti kendini yeni olaylarıyla dizi yine vaz geçilmez olur bence.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Diziyi zevkle izledim ilk cekilen film de harikaydı 2.yi bekliyoruz ozaman:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Sizler sağolun arkadaşlar yorumlar için.Bende merakla beklıyorum bu yeni filmi güzel bir çalışma daha bizi bekliyor sanırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 kabak tadı veriyor bence....holivut mantığı işte...ha ben de severdim x files'ı eskiden ama dizinin son sezonlarına doğru iyice saçmaladılar...tadında bırakmak lazım bazı şeyleri... haber için sağolasın mal colm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2008 dizi mulder den sonra saçmalamaya doğtu gitmişti. ki ilk filmde dizinin tadını vermemişti şahsen bana ama uamrım bu devam filmi diğer devam filmlerinin akıbeti uğramaz. dizinin çok sıkı bir takipçisiydim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Bir soru soracagim X files son sezon dvdmi kaybetigim iicn izleyemedim de 9. sezonu, Mulder ve Scully nin bebegine ne oldu? Hani cip mip yerlestirimisit ve bebegin gucleri fln vardi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByConstantinE Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 ayy ben çok seviyodum ama tgrt deyken daha bi güzel miydi ne?sanki cnbc de biraz bozuldu gibi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.