Geceyuruyen Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 11, 2008 Tür : Aksiyon / Korku Gösterim Tarihi : 15 Haziran 2007 Yönetmen : Quentin Tarantino Senaryo : Quentin Tarantino Görüntü Yönetmeni : Quentin Tarantino Müzik : Robert Rodriguez Yapım : 2007, ABD , 90 dk. http://img527.imageshack.us/img527/8205/27553rk7.jpg Oyuncular Kurt Russell (Dublör Mike) , Rosario Dawson (Abernathy) , Vanessa Ferlito (Arlene/Kelebek) , Jordan Ladd (Shanna) , Rose McGowan (Pam) , Sydney Tamiia Poitier (Jungle Julia) , Tracie Thoms (Kim) , Mary Elizabeth Winstead (Lee) , Zoe Bell (Zoe) 'Dublör' Mike, arabasının içine monte ettiği 'ölüm geçirmez' bir mekanizma ile her türlü trafik kazasından yara almadan çıkabilen bir katildir. Özellikle genç kadınlara karşı gerçekleştirdiği saldırılarda kullandığı bu mekanizma sayesinde, acımasız bir katil olarak nam salmıştır. Bir gün bir barda karşılaştığı dört kadını, yeni hedefleri olarak gözüne kestirmiştir. Fakat bu sefer, kurbanlarının kimliklerinden habersizdir ve nasıl bir belaya bulaşmak üzere olduğunun farkında değildir. http://img527.imageshack.us/img527/5588/dcpsux8jy1.jpg Olay yönetmen Quentin Tarantino'nun Robert Rodriguez'le birlikte iki film birden olarak çektikleri Grindhouse projesinin ikinci kısmı olan Ölüm Geçirmez, yönetmenin hayranı olduğu 1970'lerin istismar sinemasının bütün özelliklerini barındıran ve içerdiği yoğun şiddet nedeni ile ortalama izleyici için hazmedilmesi zor olan bir film. Ama yönetmenin takipçileri ve sıkı sinefilleri perdeye çekeceği şüphesiz... P:S=Bu filmin sonuna gerçekten bayıldım izlenilesi bir film.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Çok güzel filmdir.. Sonu biraz şaşırtmış olsada.. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 sinefilleri çekicek film tanımı biraz yanlış,eğlenceli bir b sınıfı film diyelim ,rodriguez tarafından çekilen ikilemenin diğeri planet terror de baya eğlenceliydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2008 Seveni için süper film..Planet terror de öyle;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 mükemmel bir film Quentin Tarantino sonuçda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 tek sahnesi dışında hiçbir halta yaramayan bir film. rodriguez in bu kadar kötü film yapabilmesi hayret verici. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F5uck Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 planet teror'ü izlemiştim fakat bunu izleme fırsatı bulamadım en yakın zamanda izlemeyi düşünüyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aslanturk262626 Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2008 Ben filmleri seyredemiyorum nerede bu filmler resim ve yazilarindan baska birsey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2008 tek sahnesi dışında hiçbir halta yaramayan bir film. rodriguez in bu kadar kötü film yapabilmesi hayret verici. Hangi sahne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 down in mexicooooo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mrs_Echelon Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2008 farklı bi film.güzeldi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KaBuSsS_CuK Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2009 cok dandikti bence eski bi film güya ama son üretim ipodlar var kızlarda ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 hemde ne down in mexico.. filmin en sevdiğim yanı film sayesinde o şarkıyı tekrar uyarlamaları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2010 cok dandikti bence eski bi film güya ama son üretim ipodlar var kızlarda ) zaten filmin amacı dandik olmak... bir dönem amerikada sinemalarda gösterilen 2 dandik film birden olayını yansıtmaya çalıştılar terror planet ve death proof Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.