mysteriouslady Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 12, 2008 1-Avsa adasinda üç daire, dört üçgen, bes dikdörtgen 2-Gökyüzünde bi bulut 3-Bitlis'te beş minare 4-Biri yazlık, biri kışlık iki platonik sevgili 5-Büro mobilyası ve çelik kapı üreten bir fabrikanın öğle üzeri yaslanıp sigara içilen beyaz duvarı 6-Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü 7-Palandökende bir palan, iki döken 8-Kastamonu'da üç kasto 9-Üç fay hattı 10-Bir çarsamba, iki persembe, üç cuma 11-Dünyada mekan 12-Ahirette iman 13-Denizde kum 14-Uzayda yerçekimsizlik 15-Bi çuval gazoz kapagı 16-Bi kibrit kutusu sigara izmariti 17-On sekiz saç biti 18-Biri ingilizce 6 adet küfür 19-Yirmi tane bos naylon po s et 20-Sevenlerin kalbinde kurulmus bir taht 21-Bi sürü saç sakal, kil, tüy, yün 22-Üç ayri parkta üç ayrı belediyeye ait üç ayrı banka reklamlı bank 23-Bi ayakkabı çekeceği 24-Iki büyük taş kütlesi 25-Bir adet agaç gölgesi 26-Üç kuş kanadı sesi 27-Bi sürü kedi köpek 28-Bi marmara denizi 29-Camına yaslanip seyredilen iki piliç çevirmeci 30-Her aksam karıştırılan dört çöp bidonu 31-Çalıp çalıp kaçılan bes melodili apartman zili 32-Nakit 15 kuruş 33-Anne babadan kalma yarısı yasanmış bi ömür :clapping: Benden de fıstıkları yenmiş çikolata ve yalnızlığa aşık bir hayat:) Sıra sizde:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 bendende sayısız boş bira şişeleri ve Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü (sevdım bunu)..tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 bendende sayısız boş bira şişeleri ve Islıkla da çalınabilen dört anonim türkü (sevdım bunu)..tesekkurler ıı pardon o bira şişelerini yine sayısız şekilde ama içleri dolu olarak bana bıraksaaannn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 ilahi cruuu:D yıllanmış şarap şişesi işini görürmü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 yıllanmış şarap tabiki görmezmi şişesi sende kalabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 ıı pardon o bira şişelerini yine sayısız şekilde ama içleri dolu olarak bana bıraksaaannn ------------------------ çok isterdım ama olmaz hemen boşalıyo zıkkımlar:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 ben dolularını bırakacam ben görmedim bari benden sonrakiler görsün Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 ben dolularını bırakacam ben görmedim bari benden sonrakiler görsün bana bırak bana bende, benden sonrakılere bırakırım boş bı sekılde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 kusura bakmayın hanımefendi yeni nesile bırakacağım ben hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2008 şşş cru naptın sen yeni nesile yararlı şeyler lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.