ensiferum13 Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2008 http://www.resimupload.org/files/bq9nckcnfqd7x1ly8ae9.jpg Yazar : R. A SALVATORE Baskı Yılı : 2007 Yayın Evi : ARKABAHÇE YAYINLARI Sayfa : 443 Bir Kara Elf... İki Büyülü Kılıç... Bir Bilinmeyen Düşman... Ve Kana Susamış, Bir İşgalci Sürüsü... Henüz kim tarafından yönlendirildiği bilinmeyen bu acımasız ork sürüsü; Dünyanın Omurgası''nı yakıp yıkarken, önlerine çıkan her şeyi yok ediyordu. Her şey ayaklar altında çiğnenirken, Kara Elf Drizzt Do''Urden ve arkadaşları; bu önlenemez yıkımın karşısına çıkarlar... Baltalar, kılıçlar, oklar, mızraklar ve hatta kayalar havada savrulurken, artık önlerindeki tek hedef bu dehşet verici sürüydü: 1000 Ork! alıntıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 aldım okudum ve sevdim geri kalanlarıda türkçeye çevirselerde kös kös bakmasak ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.