nightmore Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 18, 2008 wonderful tonight watch?v=Yekz__cCci0 My Favorite Mistake watch?v=bpYL1ZTSnSA Old Love watch?v=-axOgiuo8Ec It's in the way that you use it watch?v=H7_Ldy1XDOU&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 Teşekkürler nihtmore ......huzur verici bir ses:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 off off eric abiiiyide gordum buralarda en sevdikleirmi paylasmıssın burda saol nightmore Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chupacabra Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 süpersin arkadaşım eric claptonun müzik zekasına hayranım adam gerçek bir müzisyen.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nightmore Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 18, 2008 rica ederim bu adama hastayım ben müzikleri kendisi süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 a 30 Mart 1945 tarihinde Ripley, ingiltere'de dünyaya geldi. Babası Kanadalı 24 yaşındaki asker Edward Walter Fryer, annesiyse 16 yaşındaki Patricia Molly Clapton'dı. Babasının asker olması ve İngiltere'den kanada 'ya dönmek zorunda olması nedeniyle çift evlenemedi. Clapton, 9 yaşına gelinceye kadar büyükannesi Rose ve onun ikinci eşi Jack'i anne babası, annesi Patricia'yı ise ablası olarak tanıdı. Ancak annesinin Kanadalı bir askerle evlenmesi ve evi terketmesinden yıllar sonra, ziyaret için geldiği İngiltere'de durum ortaya çıkacaktı. Annesinin yeni evliliğinden Cheryl, Heather ve Brian isimlerinde üç çocuğu oldu. Ancak Clapton bu tuhaf durumla başetmekte zorlanmış ve ailesine karşı mesafeli davranmaya başlamıştı. Onüçüncü doğumgününde hediye olarak aldığı Spanish Hoya gitar ve marimba adındaki perküsyon enstrümanını öğrenmek için büyük mücadele vermiş, başaramadığını düşündüğü için vazgeçmişti. Sessiz, utangaç ve içe kapalı olarak tanınıyor ancak espri anlayışıyla dikkat çekiyordu.Surbiton'daki Hollyfield School'a devam ederken blues'a gönül veren Clapton, 1964 yılında, The Yardbirds adlı blues-rock grubunda çalmaya başladı. Ancak bir yıl sonra The Yardbirds'ün pop müziğe ağırlık vermesi nedeniyle gruptan ayrıldı. 1965 yılında John Mayall & Bluesbreakers'da çalmaya başlayan müzisyen bir blues gitaristi olarak oldukça başarılıydı. Kendini kanıtlaması uzun sürmeyecek, büyük bir hayran kitlesi oluşacaktı. Zira dinleyicileri ona God lakabını takmıştı ve duvarlar "Clapton is God." yazılarıyla dolmuştu. 1966 yılının ortalarında Clapton, Jack Bruce ve Ginger Baker'la birlikte Cream adlı grubu kurdu. Grup üç albüm yayınladıktan sonra 1968 yılında dağıldı. 1969'da grubun konser kayıtlarından oluşan "Goodbye" isimli albüm dinleyiciyle buluştu. Aynı yıl, Blind Faith ile birlikte hazırladıkları albümden sonra, Derek and the Dominos adlı grupta Bobby Whitlock, Jim Gordon, Carl Radle ile çalmaya başladı. Birlikte hazırladıkları Layla and Other Assorted Love Songs albümündeki Layla, Clapton'ın en çok bilinen şarkılarından biri olacaktı. 1970 yılının önemli bir bölümünü “Derek and Dominos” grubunun üyesi olarak geçirdi ve aynı yıl kendi adını taşıyan ilk solo albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. 1971-1972 yılları arasındaysa eroin sorunuyla uğraşmak zorunda kalan müzisyenin çalışmalarına tekrar başladığı yıl 1973 oldu.13 ocakta Londra'daki Rainbow sahnesinde verdiği konser daha sonra “Eric Clapton's Rainbow Concert” adıyla bir albüm haline getirildi. 1970 yılından sonra ilk solo albüm Temmuz 1974'te hayranlarıyla buluştu: “461 Ocean Boulevard”. Albümden çıkan “I Shot the Sheriff”, Clapton’ı listelerde bir numaraya taşıdı. Sonrasında yayınladığı “One in Every Crowd” (Mayıs 1975), canlı kaydedilen “E.C. Was Here” (Ağustos 1975), ve “No Reason to Cry” (Ağustos 1976) albümleri ise “461 Ocean Boulevard”'ın yanında sönük kalmıştı. 1977 senesi ünlü müzisyenin efsane gitaristliğini hafızalara kazıyan “Slowhand” albümünün çıkış yılı oldu. "Wonderful Tonight”, “Lay Down Sally" ve "Cocaine" gibi klasik parçalarının bulunduğu albüm tüm dünyada büyük başarı kazandı. Ancak 80'li yılların başında ve ortalarında müzik kariyeri biraz düşüşe geçti. Bu dönemde “Money and Cigarettes”, “Behind The Sun” ve “August” isimli albümlerle dinleyicisinin karşısına çıkan müzisyen, Slowhand'den sonra en iyi albümlerinden biri olarak kabul edilen "Crossroads"u çıkardı. 1988 tarihli bu çalışmasının hemen ardından yine büyük başarı kazanan Journeyman albümü geldi. Clapton, Pattie Boyd'la yaptığı evlilik sürerken Yvonne Kelly'le birlikte olmaya başladı. 1985 yılında bu birlirtelikten Ruth isminde bir kız çocuğu dünyaya geldi. 1989'da Boyd'dan resmen boşanan müzisyen İtalyan model Lory Del Santo'ya aşık oldu ve çiftin oğulları Conor 1986'da doğdu. 20 mart 1991 günü Clapton'ın hayatındaki en acı verici olay gerçekleşti. Oğlu Conor, annesinin bir arkadaşının New York'ta bulunan apartman dairesinden aşağıya düştü ve hayatı sona erdi. Bu oldukça trajik olaydan sonra müzisyen uzun süre toparlanamadı. Aynı yıl Conor için yazdığı ve Rush filminin soundtrackinde de kullanılan Tears In Heaven isimli şarkıyla 6 dalda Grammy ödülünün sahibi oldu. 1992 yılında müzisyen, MTV için Unplugged bir konser verdi ve bu performansı daha sonra albüm olarak piyasaya sürüldü. 1994'te hem ticari açıdan büyük başarı kazanan hem de müzik otoritelerinden büyük ilgi gören “From The Cradle” dinleyiciyle buluştu. Üç yılın ardından Simon Climie ile bir ortaklık içine giren Clapton, Retail Theraphy albümünü yayınladı ve ikilinin ortaklığı “Pilgrim”de de devam etti. Pilgrim, Clapton'ın “Journeyman” albümünden sonra yeni şarkıların bir araya geldiği ilk albüm olma özelliğini taşıyordu. Albümden çıkan "My Father's Eyes” uzun süre listelerin üst sıralarında kaldı. Eric Clapton 2000 yılında eski arkadaşı BB King ile beraber “Riding With the King” albümünü çıkardıktan sonra, son çalışması “Reptile” 2001'de müzik marketlerdeki yerini aldı. http://images.google.com.tr/url?q=http://starling.rinet.ru/music/sleeves/zap_clapton.jpg&usg=AFQjCNGQzxc_6nr58R2dXaAf1itmtNav5Q 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 kalite........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 70 li yıllarda ingiltere sokaklarının duvarlarında şöyle yazılar yazıyordu büyük harflerle: "Eric Clapton is god" hakikaten dünyanın en iyi bestecileri ve solo gitaristleri kategorisine ilk sıralarda girmiştir..teşekkürler pagan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Tears İn Heaven http://www.izlesene.com/izle/tears%20in%20heaven-eric-clapton---tears-in-heaven/3068916249 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 rica ederim ensi ayrıca video için teşekkürler serena Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Şarkıları ve o durgun sesi herşeyi ifade ediyor yorumsuz geciyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Clapton başlı başına bie ekol dür.Sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 rica ederim bu arada bende boogee ye teşekkür ederim müzik türünü diğerlerinden ayırıp yeni bi başlık oluşturdugu için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 rica ederim bu arada bende boogee ye teşekkür ederim müzik türünü diğerlerinden ayırıp yeni bi başlık oluşturdugu için hehe mes'e tesekkur et sen:):) bu arada eric candır dinlenince rahatlatandır bayılırım kendilerine tesekkurler paylasımının en derinlerinde:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Briseis Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2009 insanın içini ısıtır,kimi zamanda kıpır kıpır eder clapton.Ekoldür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 28, 2009 Bir de BB King ile beraber kaydettiği Riding with the king albümü vardır ki tadına doyum olmaz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MeLankoLi_Awa Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2009 Tears inHeaven mükemmel bir şarkısı :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 eric clapton acılmıs ben yorum yapmamısım yazıklar olsun bana hem ben nasıl acmayı unutmusumki anlamadım mütis ya mütis anlatamıyorum ! eric clapton - bb king rock me baby benden size Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pureprision Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2009 varmı wonderful tonight gibisi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 varmı wonderful tonight gibisi ? yoktur! hemen hatırlatalım;) http://www.youtube.com/watch?v=rgK0yuyavGc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2009 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2009 13 haziran beklenir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2010 I'm gonna love you like nobody's loved you Kimsenin seni sevmediği gibi, seveceğim seni Come rain or come shine Yağsın yağmur ya da parlasın güneş High as a mountain and deep as a river Dağ kadar yüksek ve nehir kadar derin Come rain or come shine. Yağsın yağmur ya da parlasın güneş Well I guess when you met me Sanırım sen ve ben tanıştığımızda That it was just one of those things Bu sadece normal şeylerden biriydi But don't you ever bet me Ama hiç bahse girmedin mi benim üzerime Cause I'm gonna be true if you let me Çünkü gerçek olacağım eğer izin verirsen You're gonna love me like nobody's loved me Kimsenin beni sevmediği gibi seveceksin beni Come rain or come shine. Yağsın yağmur ya da parlasın güneş Happy together, unhappy together Birlikte mutluyuz, birlikte mutsuz Won't that be fine İyiye gitmeyecek mi Day may be cloudy or sunny Belki bulutlu bir gün olur belki de güneşli We're either in or we're out of the money Ya birlikte zenginiz ya birlikte beş parasız I'm with you always Her zaman seninleyim I'm with you rain or shine Seninle yağacağım ya da parlayacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=fC04ZZploBE It's late in the evening Akşam saatleri She's wondering what clothes to wear Ne giyeceğini düşünüyor She puts on her make up Makyajını yapıp And brushes her long blonde hair Uzun sarı saçlarını tarıyor And then she asks me Ve sonra bana soruyor Do I look alright İyi görünüyor muyum And I say yes, you look wonderful tonight Ve ben evet diyorum, harika görünüyorsun bu gece We go a party Bir partiye gidiyoruz And everyone turns to see Ve herkes dönüp bakıyor This beautiful lady Bu güzel kadına That's walking around with me Benim yanımda yürüyen And then she asks me Ve sonra bana soruyor Do you feel alright İyi hissediyor musun And I say yes, I feel wonderful tonight Ve ben evet diyorum, harika hissediyorum bu gece I feel wonderful Harika hissediyorum Because I see the love light in your eyes Çünkü gözlerindeki sevgi ışığını görüyorum And the wonder of it all Ve hepsinden şaşırtıcısı Is that you just don't realize Hala anlamamış olman How much I love you Seni ne kadar çok seviyorum It's time to go home now Artık eve gitme vakti And I've got an aching head Ve başım ağrıyor So I give her the car keys Bu yüzden araba anahtarını ona veriyorum She helps me to bed Yatmama yardım ediyor And then I tell her Ve sonra ona söylüyorum As I turn out the light Işığı kapatırken I say my darling, you were wonderful tonight Sevgilim diyorum, harikaydın bu gece Oh my darling, you were wonderful tonight Sevgilim, harikaydın bu gece Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2011 bu şarkıdan bıkılmıyor teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.