Jump to content

Kabak Laneti

mysteriouslady

Önerilen Mesajlar

Sanatmı.:):) tanrım bugun gulesim yoktu farkında isen konuyu açan ben degilim biraz dikkat edersen lady arkadaşım uygun yeri buraya bulmuş ve yerleştirmiş Benim baglantım olmadıgı için konuyu açamadım Bir mod olarak ilk önce eleştirmen olarak degilde yol gösterici olarak cevap yazmış olsaydın daha bir ihtişam olurdu Yanlış konusunda Affım yoktur :))

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

farkında isen güzel arkadaşım görüşüne saygı duyarım diyip konuyu toplamıştım mesajıuna karşılık ama sanatı affetmem kelimeleri ile burda bir eleştirmen degil bencillik görürrüm ben . Butun insanların fikirlerine saygım sonsuzdur yanlış eleştiriler hariç İlk adımımız atmadan önce karşımızdaki kişin adımını takip edelim olurmu arkadaşım bu konuyu kapatıyorum burda diger arkadaşlarımısa saygısızlık etmek istemiyorum bu tur muhabbetlere.ok.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

basarıya giden yol mübahtır...ne olursa olsun siter ilk deneme , ister ikinci deneme...sanat yapacaksan her turlu elestiriyede acık olman lazım...cunku basarıyı o sekilde elde edersin...tskler yorumların için...:)

--------------------

tesekurler birun...:D:D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

ANlamamak istemen seni elinde algıladıgın gibi anlar anladıgın gibi algılarsın üstüne basa basa görüşlere sonsuz saygım oldugunu dile getirdimki. amaç şudur bu yapılan sanat degil gösterimdir arkadaşım sanat işi çok farklı bir olaydır bu sanat işini 11 yıldır yapıyorum .Eger bunuda sanat olarak nitelendiriyorsan buda senin görürşün burda( Mea Culpa ) derim işte üstüne basa basa :) güzel etkileşimdi teşşekurler

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadasım bende bosu bosuna komik ve ilginc videolara acılması gerektigini söylemedim eger kısa filme acılırsa ben elestirimi yaparım ama eger komik ve ilginc videolara acılsaydı geyik ile devam ederdim...fakat arkadasımız buraya acmıs ki demekki ikincisi yada üçüncüsü gelecek demektir ve elestiriye acık bir insandır...ki 11 yıl bana göre hiç bir sey bugun 56 yıllık sanatcı gelip siz benden ögreniyorsunuz ben sizin benden ögrendiginizin 3 katı ögreniyorum diyorsa bu sanat işinde profesyonellik yok demektir...:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşım eleştriyi farklı yönlere çekerek olayı dagıtan sensin konunun nereye açılıp açılmadıgı önemli degil egerki sen hala bunun bilincinde bugun benle laf munakaşasına giriyorsan ve size 2 saatten beli nezaket kuralları içinde davranıyorsam bunun bilinki ukalalıga yada gırgıra alıncak anlamına gelmez agırdır konuşmalarım hala sanat işin den bahsediyorsun ki burada sanat olan nedir onu çözemedim ki bana sanat konuşuyorsun Burada sanat var diyen adama insanlar guler ya kendiniz biliyorum bunu ediyorum komplkesine sommaya gerek yok ben kimsenin sanatı benden üstündür onun sanatı daha çok ben 10 yıl yaptımda sen 2 yıl yaptım anlmaında kelimeler kullanmadım ki sen böyle bir marjinal hallere giriyorsun bu konun üstüne bir kez daha tartışma istemiyorum herkez yerini bilsin ve orda kalsın .

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadasım ben hiç bir sekilde marjinellige girmiyorum ve basımdan gecen seylerden bir örnek vardim eger sen bu topicin kültür-sanat bölümüne ait oldugunu dusunmuyorsan zaten ben degil burdaki herkez buraya "evet güzel olmus ellerine saglık" desin yeter...ki bu bölüm sanat bölümüdür buraya konu acılmıssa ve eger ki ben bunu görmüşsem (moderatörlük dışında) eleştirimi yaparım...:)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Perspektif insanin baktigi yone gore degisir. :) Der iyi geceler dilerim pithc arkadaşım valla bu kabak meselesinin böyle olcagını bilseydim ilk önce bal kabagına slayt hazırlardım :)

birde şu yazın hoşuma gitti palyaço artık insanları güldürmek istemiyor.:):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Arkadaşlar noluyoruz Allah aşkına tmm bir hata yaptım farkındayım pithc yaptığımız işin heyecanıyla buraya açmış olabilirim fakat bu konuyu bu kadar sansasyonel hale getirmenize gerek yoktu.Bir kabak mevzuunun bu kadar ciddi boyutlara varacağını düşünmemiştim.Pithc yada görevli modereatör lütfen rica ediyorum konuyu kendileri uygun gördükleri bölüme alsınlar.Ve lütfen bu tartışma artık sona ersin.Çünkü biz yaptığımız işi şaşalı bir şekilde gündeme getirmedik yada kimseden övgü almak gibi bir niyetimiz yok.herkes düşüncesini söylemekte özgürdür.Fakat tartışma bu kadar uzadığı için çok kırgınım...tartışmayı bukadar uzatmak yerine konuyu uygun bölüme alabilirdiniz bu da benim eleştirim...Bizde derdikki moderatörümüz bir hata yaptığımızı farketmiş,konuyu doğru kısma almış..fakat siz hiç böyle bir girişimde bulunmadan ve hala görüyorumki konu olduğu yerde duruyor,direkt olarak tartışma ortamı hazırlamışsınız...Sizce bu etikmidir peki?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...