Jump to content

Buğulu Bir Cama Ne Yazarsın?

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Ben genelde ismimi ya da nickimi yazıyorum ama burdan alıştım Gnoxis falanda yazmaya başladım :)

Siz neler yazarsınız?

Yanıtlama zamanı:

İlahi Lighthouse çok yaşa:D

En son .... Hani cam üstünde kumla resim yapıyorlar ya ... öyle resim yapmaya kalktım :) fena da olmadı :) .. ama sonra yol yol aktı sanat eserim .. suya karıştı :)

Yanıtlama zamanı:

süperonline'nın işaretini hatırlayanınız varmı hani daireyi çaprazlamasına çizen teğet çizgi işareti onu yapardım ben ama süperonlinedan önce ben bulmuştum o işareti benden çalmış olabilirler patentini alsaydım keşke :D

Yanıtlama zamanı:

Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye :)

Yanıtlama zamanı:
Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye :)

biz onu tahtaya yapıyoruz

ben kalp çizip yanına soru işareti koyarım

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...