KraKer Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 21, 2008 Ben genelde ismimi ya da nickimi yazıyorum ama burdan alıştım Gnoxis falanda yazmaya başladım Siz neler yazarsınız? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 ben yıldız çiziyorum genelde:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 oyun bitti.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 mutlu musun? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdream Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 baş harfimi ters şekilde yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 bana hohla )) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARAMANLI Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 İlahi Lighthouse çok yaşa:D En son .... Hani cam üstünde kumla resim yapıyorlar ya ... öyle resim yapmaya kalktım fena da olmadı .. ama sonra yol yol aktı sanat eserim .. suya karıştı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 müthiş pınar ama yanlış anlamayın müthiş benim ismim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aleimsema Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 kalp çizip üstünü karalıyorum genelde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PerfectioN Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 YeTeR........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 mu-ra............ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 ben el çizerim genelde bak merak ettim şimdi neden öle yapıorum kii:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Adımın baş harfini şekillendirerk yazrım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Sen de mi buğulandın aaa benim kuzum:D:D Kabul etmeliyim ki çok saçma oldu:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aoidos Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 süperonline'nın işaretini hatırlayanınız varmı hani daireyi çaprazlamasına çizen teğet çizgi işareti onu yapardım ben ama süperonlinedan önce ben bulmuştum o işareti benden çalmış olabilirler patentini alsaydım keşke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 ''''beni yıka'''' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
morvesiyah Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dolunaysu Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Elimi yumruk yapıp işaret parmagı kısmını yani alt kısmını cama dokundururum. Sonra ona üstüne 3 parmak izi yaparım kedi patisi şekli cocuklar '' Aaaa kedi yürümüşşş'' Desin diye biz onu tahtaya yapıyoruz ben kalp çizip yanına soru işareti koyarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aleimsema Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2008 ben bugün suratı asık bir yüz çizdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KraKer Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Yoksa buğusunu mu silmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 sevdiğimin adını yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nefertem Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 O an dinlediğim şarkının en sevdiğim kısmını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 musha ring dum a doo dum a da- cama sığdıramazsam üzerine küfür de yazarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ARAGORN Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 şanslı olan ölür Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2008 aa buğulu bir cam yazarım çok şık olur :D:p:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.