MALCOLMX Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2006 bilim adamları BİNG BANG benzeri bir enerji açığa çıkararak hayatın sırrını arayacak.partiküller çarpıştırılarak yaratılacak büyük patlama dünyanın sonunuda getirebilir.isviçrede ki CERN laboratuarında ANTİ-MADDE nin yapılmasına çok az kaldı.bilim adamları yapacakalrı deneyde ANTİ-MADDE nin varlık sebebini araştıracak.Deneyin en tehlikeli kısmı ise maddelerin çarpıştırılmasından sonra ortaya çıkan anti-maddenin serbest kalması. ANTİ-MADDE dünyada ki en büyük enerji kaynağı ve bir patlama durumunda dünyayı yok edebilecek büyüklükte saf enerji, açığa çıkabilir yada kara delikler oluşabilir. bu konuyu DAN BROWN melekler ve şeytanlar kitabın da kullanmıştı.dan brown un haylimi gerçek oldu??yoksa zaten biliyormuydu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Buna benzer bi deneyin yapıldığını duymuştum ben ama fizik bilgisi olanlar bu tür deneyin nasıl mümkün olabileceğine dair baya bi tartışmışlardı bu nitelikte bi patlamayı dünyada kaldırabilecek bi ortam yaratılıp yaratılamayacağına dair ortaya çıkan enerjinin büyüklüğünden.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 melekler ve şeytanlar o kitabın yarısını okumuştum ben de. bence bu benim şahsi düşüncem evrenin sırrı çözülse dünyanın sonu gelir zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Wallaa "kıyamet teorileri" diye bi yazıda buna benzer bişi okumuştum...Deneyin bir yerinde bilgisayarların bile hesaplayamayacağı kadar düşük ihtimalli bir hata oluşuyor ve bir anda bir karadelik yaratılıp,kontrolü kaybediliyor vs vs....Sonumuz hayra çıksın ne diiim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest KENTMEN Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Malcolm.... Üzgünüm ama vermis oldugun Anti-Materi bilgisi bir kac sene öncesine dayaniyor. Antimateri dönüsümü her 300.000 (294500...yani Isik Hizi) km.yi asmis varlik icin gecerli, su anda Molekülleri hizlandirabilecek enerjiseye sahipler, daha büyügünü bu surata cikarmak mümkün deyil. Yani Anti-Materi coktan Kesf edildi http://zms.desy.de/forschung/teilchenphysik/index_ger.html Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 bak onu bilmiyorum ama daha dün CERN in genel müdürü ANTİ-MADDE yi bulmamıza çok az kıaldı diye dünya kamuoyuna bilgi vermiş.Herhalde yıllar önce bulunsa bulmamıza çok az kaldı diye açıklama yapmazdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.