coldhellangel Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 22, 2008 İki şey çözümsüz görünen problemleri bile çözer : Bakış açısını değiştirmek Karşındakinin yerine kendini koyabilmek İki şey yanlış yapmayı engeller Şahıs ve olayları akıl ve kalp süzgecinden geçirmek Hak yememek İki şey kişiyi gözden düşürür : Demagoji (Laf kalabalığı) Kendini ağıra satmak (övmek, vazgeçilmez göstermek) İki şey insanı "Nitelikli İnsan" yapar : İradeye Hakim Olmak Uyumlu Olmak İki şey "Kalitesiz İnsan"ın özelliğidir : Şikayetçilik Dedikodu İki şey "Ekstra Değer" katar Hitabet ve diksiyon eğitimi almak Anlayarak hızlı okumayı öğrenmek İki şey insanı geri bırakır : Kararsızlık Cesaretsizlik İki şey kaşif yapar : Nitelikli çevre Biraz delilik İki şey ömür boyu boşa kürek çekmememizi sağlar : Baskın yeteneği bulmak Sevdiğin işi yapmak İki şey başarının sırrıdır : Ustalardan ustalığı öğrenmek Kendini güncellemek İki şey başarıyı mutlulukla beraber yakalamanın sırrıdır : Niyetin saf olması Ruhsal farkındalık İki şey milyonlarca insandan ayırır :Sorunun değil, çözümün parçası olmak Hayata ve her şeye yeni (özgün, orijinal, farklı) bakış açısıyla yaklaşabilmek 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 İki şey "Ekstra Değer" katar Hitabet ve diksiyon eğitimi almak Anlayarak hızlı okumayı öğrenmek ---- çok hoşuma gitti bayağı bi güncel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 okuyunca çok mantıklı geldi tespitler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Gerçekçi yaklaşım olmuş.. Hoşuma gitti yaw... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 gerçekten çok güzel bir yazı.. teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 beğenmenize sevindim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 harika bir yazi tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadowymoon88 Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 anlamlı ve güzel,paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Mantıklı olabilir , güzel ve anlamlı da olabilir.. Ama ben ne kalıplara sokmayı ne genellemeyi ne de sınırlamayı seviyorum.. Saçma buluyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
screwdriver Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Mantıklı olabilir , güzel ve anlamlı da olabilir.. Ama ben ne kalıplara sokmayı ne genellemeyi ne de sınırlamayı seviyorum.. Saçma buluyorum.. +1 Bu dahil bütün genellemeler yanlıştır.(F.NIETZSCHE) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
marchofparadise Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 mantıklı ve durumuna göre doğrulanabilir fikirler...güzel paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 çok hoş bir yazı olmuş teşekkürler ayrıca kinyasa da katılıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2008 kendini üstün ve yeterli görmedikçe her gün öğrenmeye açık olursan bence oldukça iyi yol kat edersin yukarıda ki yazı bunu güzel bir şekilde ifade etmiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.