biggang Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2008 Gelmis gecmis en iyi ask filmi oldugu soyleniyor. http://img171.imageshack.us/img171/6601/thenotebookmd3.jpg http://img171.imageshack.us/img171/3609/notebookver22riwj6.jpg http://www.youtube.com/watch?v=S3G3fILPQAU Sararmış bir not defterinden anlatılan ve yıllar önceden kopup gelen bir aşk hikayesi. 40'lı yıllarda ABD, Kuzey Karolayna'daki sahil kasabası Seabrook'a genç bir kız gelir. Ailesiyle geçireceği sakin bir yazı hayal eden Allie bir karnavalda tanıştığı Noah'la yakınlaşır. Noah kızı gördüğü anda hayatını birleştirmesi gereken insan olduğunu anlar. Genç kız zengin bir ailen geldiği ve delikanlı da değirmende çalışan bir işçi olduğu halde geleceği hiç düşünmeden rüya gibi bir yaz geçirirler ve iyice aşık olurlar. Yazın sonunda ise bu büyük aşkın önüne çıkan engeller bir bir kendini göstermeye başlayacak ve iki aşığın yolları ayrılacaktır... Yonetmen : Nick Cassavetes Senaryo :Nicholas Sparks'n romanindan filme uyarlama , Jan Sardi (Adaptasyon) Tarz : Romantik Drama Oduller : 2005 BMI Film ve Muzik Odulu 2005 Casting Society of America, ABD, Aday 2005 Golden Trailer Awards En iyi Romantik Film Adayi 2005 MTV Movie Awards En iyi Opucuk ve En iyi bayan oyuncu performansi Oyuncular : Rachel McAdams .... Allie Hamilton Ryan Gosling .... Noah Calhoun James Garner .... Duke/Noah Gena Rowlands .... Allie Calhoun Starletta DuPois .... Nurse Esther Anthony-Michael Q. Thomas .... Nurse Keith Ed Grady .... Harry Renée Amber .... Nurse at Counter Jennifer Echols .... Nurse Selma Geoffrey Knight .... Barker Kevin Connolly .... Fin Heather Wahlquist .... Sara Tuffington Andrew Schaff .... Matthew Jamison III Matt Shelly .... Seabrook Boy Süre : 123 Dk IMDB Puanı : 7.9 / 10 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Ağlayabilirsiniz..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Etkileyici bi film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Bayanlar gozyasina hazir olun, ve yaninizda bir kutu selpak bulundurmayi ihmal etmeyin.. Aglamaktan gozlerim sisti.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 gerçekten mükemmel bir film. Duygusal olmasanız bile bu filmi izleyip ağlamamak mümkün değil.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 bn izleim ve koleksyonumda haln duruyo gerçekten çok sevidiğim ve ağlayarak izlediğim bir filmdi... hepinize tavsiye edrim çok hoşunuza giden bi aşk filmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2008 araştırma yapmadan aynı konuyu açınca sildiler tabi neyse film gerçekten etkileyici en odun diye tabir edebileceğimiz insanı bile ağlatabilir oyunculuğa zaten diyecek pek birşey yok... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
optimist Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 bugün bilmem kaçıncı kez tekrar izlediğim film. bana herşeyi unutturuyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Güzel filmdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2010 Oh la la.. Beni ağlatan bir filmdir.. Şiddetle tavsiye edilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melenie Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2010 beni ağlatan çok çok ender filmlerden biri... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2010 Koşullar uyuyorken izlemek gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
melusina Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2010 Ps: I Love You adlı film daha etkileyiciydi bence. The Notebook'un klasik Türk filmlerine çok benzediğini düşünüyorum. Ama kadının hastalığı uğruna Noah'ın hastaneye yatması ve ona bir şeyler hatırlatabilmek için verdiği çaba gerçekten çok hoştu. Film bu açıdan takdir edilebilir bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2010 İzledim. Güzel bir filmdi pek bu tarz filmler izlemediğimden iyi bir eleştiri yapamam. Ama o sürpriz sonu en başta da belli ediyorlardı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2010 Bayılıyorum bu filme herşeyi unutturuyo bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.