Harry Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2008 Analizci version 1.5 programını indirmek için aşağıdaki adrese tıklayınız: http://uploaded.to/?id=uw4xdm BİLGİ: Doğum tarihinden kişilik analizi yapan program... TEKNİK: İnsanın ve İlişkilerin Pin Kodu TEKNİĞİ GELİŞTİREN: Douglas Forbes Programın Adı: Analizci version 1.5 Programın Yapılış Tarihi: 18 Kasım 2006 Cumartesi gününden beri her gün gelişmekte... Programı Yazan: Efe Dincer Bu program tamamen ücretli olup Tüm Hakları Reset Yazılım'a aittir. Reset Yazılım Ekibi: -Efe DİNCER -Hasan ÇETİN -Deniz HACISALİHOĞLU -Esma ÇUKURBAŞI Reset Yazılım'ın kuruluş amacı: Sizlere bilgisayarda yaptığınız işleri kolaylaştırmanız için programlar üretmek ve bunları ücretsiz sunmak... Ayrıca eğlence amaçlı oyunlar üretip günün sıkıntısından sizi kurtarmak... Bu arada reklamlar sayesinde öğrenci harçlıklarını çıkartmak... Ayrıca test ekibimize katılarak yeni projelerimizi ilk kullananlardan olabilir ve isminizi programa yazdırabilirsiniz... Web : http://www.resetyazilim.com Forum : http://www.resetyazilim.com/forum/phpBB2/index.php e-mail : [email protected] Programdaki Hataları Bize Nasıl Bildireceksiniz? Öncelikle http://www.resetyazilim.com/bildir/hata_bildirim_formu.html adresine gireceksiniz... Karşınıza çıkan formu doldurup Gönder butonuna basacaksınız(evet bu kadar basit)... Tester Numarası yazan yeri boş bırakınız... Uygulamanın Adı yazan yere ise "analizci" yazınız... TESPİTLERİ GÜZEL OLANLARI TEST EKİBİMİZE ALACAĞIZ ve PROGRAMIN TAM SÜRÜMÜNÜ VERECEĞİZ... RESET YAZILIM Copyright 2006-2008 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Naber Harry, bedava reklamcı seniii:p hala aynı reklamı kopyalıyosun, kelimesi kelimesine Programın tam sürümüyle burda bikaç analiz yaparsan, daha anlaşılır olur, kaderin pin kodu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazbahar Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 çok güzelde ... Eksik görüyorum bazı şeyleri ... Hisler olmalı ...Enerji Olmalı ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 çok güzelde ... Eksik görüyorum bazı şeyleri ... Hisler olmalı ...Enerji Olmalı ... bu teknikte hisler ve enerji yok... -------------------- Naber Harry, bedava reklamcı seniii:p hala aynı reklamı kopyalıyosun, kelimesi kelimesine Programın tam sürümüyle burda bikaç analiz yaparsan, daha anlaşılır olur, kaderin pin kodu... daha önce hangi sitedeki reklamı görmüştün merak ettim şuan tam sürüm programla analiz yapmak isterdim ancak laptopta program çalışmıyor, vista kurulu olduğu için, sanırım 1.6 versiyon da eski xp lerde çalışmayacak ama framework kurulu xp lerde çalışacak.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 daha önce hangi sitedeki reklamı görmüştün merak ettim şuan tam sürüm programla analiz yapmak isterdim ancak laptopta program çalışmıyor, vista kurulu olduğu için, sanırım 1.6 versiyon da eski xp lerde çalışmayacak ama framework kurulu xp lerde çalışacak.... Astrozoomda normalde izin verilmezdi fakat, öğrenci olduğun için:) Koskoca program sahibisin, iki laptop yakışır sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Astrozoomda normalde izin verilmezdi fakat, öğrenci olduğun için:) Koskoca program sahibisin, iki laptop yakışır sana sağol, bu arada tarot istiyorum ben ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
IXION Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 sağol, bu arada tarot istiyorum ben ya O zaman, üstte "hisler ve enerj yok" dediğin arkadaşla görüşmen gerekiyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 sağolun paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 program ile ilgili düşüncelerinizi veya programdaki eksiklikleri veya hataları buraya yazabilirsiniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crainberries Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 güzel program yükledim teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Devran Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 vista kullanıyorum ve açılmıyor. ocx hatası veriyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fantoma Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 ANALIZ (RAKAMLAR): Kisilik: 3 Sosyal Bilinçlilik: 6 Küresel Bilinçlilik: 3 Yasam Döngüsü: 3 Ders: 6 Içsel Benlik: 9 Içsel Çocuk: 9 Ruh Duygusu: 9 ---------- Oldukca güzel rakamlar cikti benim analizimde. son 3 özelliklerim cok yüksek,analiz sonuclarini kabul ediyorum. program sunumu icin tesekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 ANALIZ (RAKAMLAR): Kisilik: 3 Sosyal Bilinçlilik: 6 Küresel Bilinçlilik: 3 Yasam Döngüsü: 3 Ders: 6 Içsel Benlik: 9 Içsel Çocuk: 9 Ruh Duygusu: 9 ---------- Oldukca güzel rakamlar cikti benim analizimde. son 3 özelliklerim cok yüksek,analiz sonuclarini kabul ediyorum. program sunumu icin tesekkür ederim. sesin güzel midir?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fantoma Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 sesin güzel midir?? O yetenegim malesef yok,neden sordun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 merak ettim, 3 rakamı olanlarda bazen sesi güzel olanlar oluyor, yani sen sesinin güzelliğinin farkında olmayabilirsin bir mikrofonla kaydedip dinle derim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2008 vista kullanan yüklemesinn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Vista kullanan arkadaşlar için ayrı bir versiyon yaptım, bu versiyonda save ve load özellikleri yok onun dışında analizler ve yorumlar var, kurulum gerektirmiyor: http://uploaded.to/?id=8g4be5 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 güzel program sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2008 ben vistada çalıştırdım hala sorun yaşayan varsa programa sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk ayarını xp sp2 yapabilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fanatik_girl Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 güzel program bencede teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaanx1x Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 2008 ellerinize saglık çok güzel teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeathlessMusic Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2008 ANALİZ (RAKAMLAR): Kişilik: 7 Sosyal Bilinçlilik: 3 Küresel Bilinçlilik: 4 Yaşam Döngüsü: 5 Ders: 3 İçsel Benlik: 1 İçsel Çocuk: 7 Ruh Duygusu: 8 Hava: Bu element zeka, iletişim, zihin ile ilgilidir. Sizde 2 tane hava elementi var. Su: Bu element duygusallık ile ilgilidir. Sizde 2 tane su elementi var. Duygusal açıdan soğuk ve ilgisiz ya da bazı zamanlarda aşırı duygusal olabilirsiniz. Ateş: Bu element dürtüler ve ruh durumu ile ilgilidir. Sizde 2 tane ateş elementi var. Toprak: Bu element sorumluluk ve pratiklik ile ilgilidir. Sizde 2 tane toprak elementi var. Eşit dağılım =) 4/4 enerjisine sahipmişim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 teşekkürlerrrr hoppa,düşmanca,acımasız,küstah bunların dışında tuttu bayaa xD -------------------- A-aa bu arada soğuk ve etkileyiciymişim bu özelliğim çok hoşuma gitti xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lemuria15 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2009 cok güzelmis teşekkrler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.