aleimsema Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 23, 2008 İngiltere'nin en ürpertici mekanlarından birisi sayılan kalenin bölmelerinden biri olan Clifford Kulesi'nde saklanan 150 Yahudinin 1190 yılında öldürülmesinden sonra hayaletlerinin yüzyıllarca bu duvarların içinde dolaştıkları rivayet ediliyor. Tarihi kalenin yıkıntıları içine kurulan kilisede çekimler yapan Karen Cussons, çektiği fotoğrafta sigara dumanına benzer bir görüntü olduğunu fark etti. Haberaktuel'de yer alan habere göre, Britanya'nın bu en yaşlı kalesinde çektiği görüntü karşısında şaşıran Cussons, "Kardeşimle birlikte burayı dolaşıyorduk. Her yerde fotoğraf çektim ama bir tek o kulede aldığım görüntüde böyle garip bir nesne çıktı. Odada kardeşim ve benim dışımda kimse yoktu. Çıplak gözle de bir farklılık görmedik" dedi. Fotoğrafları inceleyen ve kendilerini hayalet uzmanı olarak tanıtan bazı isimler, Daily Mail gazetesine, "O bölge müthiş derecede gizemli. York Şatosu da, Britanya'nın en çok hayalet görülen yeri. Bu resimlerde bir hile yok, hayaleti çekmişler" açıklamasını yaptı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThePhantomAgony Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 resim çok küçük ): birde anlamsız geldi fotograf neyi çekmek istemişlerki fotografta..bir resim teması yok yani..hayalet resimleri genelde tesadüfen çekiliyor.yani bir yeri bir şeyleri çekerken şans esri o resimde bir hayalet çıkıyor.hile gbi duruyor. belkide gerçektir bilemiyorum çünkü hiç hayalet görmedim (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Hakikatten çekilecek bir şey de yok ya tesadüf eseri yada fake yinede paylaşım için teşekkür. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aleimsema Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2008 valla resim malesef küçükkk bnde tam anlam veremedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nemesis50 Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2008 valla resim malesef küçükkk bnde tam anlam veremedim bende bişi görünmüyo yav sana zahmet resimi bidaha koyarmısın:derisive: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caveler Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2008 biş gözükmüyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.