whitepower Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2006 Az önce daha önceden açılmış ve az da olsa kızdığımız şeyleri söylememizi sağlayan "asabiye koğuşu" nu okurken aklıma geldi bi de böyle bi bölüm açalım istedim:)Bu güne kadar kim bilir kaç kişiyi bilerek ya da bilmeyerek kırdık...Artık kalbini kırıp ta gurur veya başka bişi yüzünden özür bile dilemediğimiz insanlara gıyabında bir özür dileyelim ve az da olsa vicdanımıza biraz nefes aldıralım....Madem konuyu açıyorum ilk günah çıkarmayı da ben yapiim: -Yaklaşık 8 sene önce Çanakkale de acaaaip aşık olduğun hatunu kafalayıp sana bisküvi arasında kocaman bir at sineği yedirdiğim için senden özür diliyorum Volkan kardeşim:)Umarım beni affedersin:)Ama sen de haketmiştin hani!!Hatunu tavlamak için yapmayacağın şey yoktu seni rezil seni:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 şu volkan meselesini anlayamadım.kim yemiş o sineğii,volkanmı,hatunmuu... seni bir ara öldürmek istedim white,TANRI beni affetsin AMENN:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Volkan yerinde olsam ve bu yazıyı okusam bilmiyom sana ne yapardım.... Geri bi hamamböceği iade ederdim herhalde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Volkan volkan:)Ha bi de aykut seninde burnunu kırıp özür dilememiştim...Ama burnunu kırınca özür saçma olur diye dilememiştim:)O diil de sen de fazla üzerime gelmiştin malum konuda hatırlatırım...Ama yine de affet beni:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Anne bi de senden özür dilemek istiyorum hazır başlamışken...Seneler önce çok sevdiğin bi vazo ortadan kaybolmuştu ya...Yaw ağbimle salonun ortasında maç yaparken merhum olmuştu o sen de affet beni:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Affediyom kardiş ama bak bida olmasın.adım çıktı sizin yüzünüzden.psikopat eftalya.. harbiden manyak bi konu olmuş.pardon güzel diyecektim..eferin çoçuuummm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Eftalya,geyik çıkarma günah çıkar:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 büyük konuşmayalım birikinti efendi...Farkındaysan volkan'ın halen haberi yok bu olaydan:)Yani sen de bi çok şey yemiş olabilirsin bu güne kadar:)Hepimiz için geçerli yani.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 bence sinek konusunda az bile yapmışsın volkana ama burun kırma konusunda korktum valla ya bana da kızarsan...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Oldu:)Allaam yaa bunca sene yalnızca bi burun kırmışım...Şimdi hazır bekleyen arkadaşlar beni yine fişler:)Bu sefer de "ilkel" derler belki kim bilir...Ayrıca konsepte aykırı dawranmayalım sayın arkadaşlar...Buranın olayı ben günah çıkaracam,siz beni yargılayacaksınız diil:)Herkes günah çıkaracak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Eftalya,geyik çıkarma günah çıkar:) Geyiğin önde gideni white,, seni tekrar öldürmek istedim... TANRIM beni affet AMENNN Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Maşşallahhh nazar değmesin aramızdan su sızmıyor yine:) Bu son günah çıkarmam da beni saatlerdir Taksimde bekleyen arkadşlar için...Yaw kusura bakmayın ama kuzeni bekliyorum halen gelmedi dana:)Biradan taksimdeyim meraklanmayın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 valla ben kalp kırmayı sevmem(benim kalbim çok kırıldı halen de paramparça duruyo çünkü); kırdıysam da üstünden zaman geçmeden özür dilerim özür dilemediğim varsa da hatırlamıyorum.annenden özür dilemek için bunca zaman beklemseydin keşke whitepower. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Allaaam yaaa:)Yaw arkadaşım sen günah çıkarsana:)Hiç mi bişi yapmadın kimse bilmeden!!Söyle onları...Sen de kurtul ben de kurtulayım:) Ayrıca 7 yaşındayken balıkesir'e halamın yanına gitmişken,peşimden gelip gelip soora beni kızdıran ve yerden taş alıp kafasını yardığım,halamın karşı komşusunun kızı...Sen de affet:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Tanrım senden de özür diliyorum beni affet...Görüyorum da koskoca sitede tek günahkar benim:)Kusuruma bakma hatasız kul olmaz..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 düşünüyorum da bir türlü bulamıyorum valla. hı buldum.halen saf saf hasretini çektiğim beni arayıp sormayan çocukluk arkadaşımdan özür diliyorum her hatırladığımda arkasından söylendiğim için obunu hakediyo mu tartışılır ama büyüklük ben de kalsın. sibelllllllllllll sen beni arayıp sormamaya devam et ama allah kahretmesin ben seni yine de seviyorum lan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Yaw günah dediğin böyle olsun Dolunay:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 white seni özlicem hocam...inş en yakın zmnda yeni bi nickle aramıza donersın...konuya gelince beni çok sevip güvenen ve benı bı matematik bir fizik dehası sanan hocalarımdan derslerınde kopya cektıgım ıcın ozur dılıorum...bide basket idmanlarına katılmamak ıcın koç a soledıgım yalanlarımı tanrı affetsin amen:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bukeet Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 ben çoğu kez agrasif olabiiyorum. şimdiye kadar kırdığım herkesten defalarca özür diliyorum.. bu yaşıma kadar hap mantıklı davrandım kalbimi hiç dinlemedim duygusal olarak az acı çeken biriyim sandım ama aslında hep içimde saklayıp büyütmüşüm....neyse işte kimi kırdıysam özür diliyorumm:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lospichos Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 gulsah seni üzdüğüm için özür dilerim. Bizim yaşayacagımız ilişki imkansızdı. Ve sen beni sevmene rağmen ben içimdekileri gömüp gittim . senden defelarca özür dilesemde affetmiyeceğini biliyorum.ama yinede özürdilerim.. dikmen soyadlı arkadaşım zamanında senin pinti bir kişilik olup ,sana verdiğim jöle karşılığında küçük parfümünü vermediğin için içine işedim ve üzgünüm. . şuan aklıma bukadar geliyor.tanrı günahlarımızı affetsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Bazen söylemek istediklerimi söylemeyerek bi nevi yalan söylemiş oluyorum...Tanrım umarım beni affedersin..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 bir arkadaşımın kedisini çöp torbasına koyup ağzını bağladıktan sonra çöpe atmıştım..hemen ardından kedinin şansınamı bilmem çöp arabası gelmişti sonra ne oldu bilmiyorum..canım arkadaşım özür dilerim şimdiki aklım olsa belki yapmazdımm senin yapmanı beklerdimm.. KEDİ SENDE BENİ AFFETTT Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YankeeRose Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 birkeresinde patronumun arkasından orta parmağımı gösterdim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
whitepower Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yankee sen niye günah çıkarıon:)Kurtarma yazılısı gibi ehehehehe...Sen de hemen alınma hee laf sokuom falan die...Seni günah çıkarırken bulmak aklımın ucundan geçmiodu:) Seni sevdiğimi sana söylemeyip kendi kendimi parçalıyorum...Kendimi yiyip bitiriyorum....Tanrı beni affetsin kendime çektirdiğim bu acı yüzünden.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 patron demişken birkeresinde patronumun kahvesine tükürmüştümm.. haketmişti ama, kahveyi içerken izlemesi çok zevkliydii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.