AnTiDoTo Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 24, 2008 6 damla patchouli yağı 8 damla sarı sakız yağı 16 damla sandal tahtası yağı Paralara istem yağı sürülür,sonra o paralar dolunay ışığının altına koyulur ve böylece para istendiği bilinir,kısa bir süre içerisinde istediğiniz miktarda paranın elinize geçeceği söylenir,tabiiki bu uygulamayı yaparken para hırsına bürünürsek hiç bir sonuç alamayız..yani niyetimizdeki saflık ön planda.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2008 teşekkürler paylaşım için antidoto. yalnız patchouli yağı nın özü nedir ve aktarlarda bulabilrmiyiz? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Patchouli Hindistan ve Malezya'da yetişen bir bitkidir .aktarlardada rahatça bulabilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 pachouli kolay da sandal tahtasi yagini ben ilk defa duydum? onu nerden bulabiliriz? yada baska bi adi da varmi ? sonra aktara gidip bunu istedigimizde honk! demesinler diye dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 tabiikide bulabilirsiniz aktarlara gittiğinizde bahsetmiş olduğum gibi bir şaşırma durumu yaşamazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2008 cok tesekkur ederim o zaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 çok yararlı bir paylaşım olmuş en azından benim için:) ilk fırsatta deneyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 peki nasıl oluyor yani bu para birden bire bir yerde mi beliriyor yada alacağın varsa birisinden ve bekliyorsan bu uygulama bunumu hızlandırıyor peki ya alacağın yoksa sorular bitmez bunuda arkadaşım biliyorsan eklermisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisu Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 peki nasıl oluyor yani bu para birden bire bir yerde mi beliriyor yada alacağın varsa birisinden ve bekliyorsan bu uygulama bunumu hızlandırıyor peki ya alacağın yoksa sorular bitmez bunuda arkadaşım biliyorsan eklermisin bende aynı soruların cevabını merak ediyorum yazarsanız sevinirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 ihtiyacın olan miktarın en kısa içerisinde eline geçmeni sağlıyor,mesela bu uygulamayı yaparken birinden bir alacağın varsa ve halen sana verilmemişse ihtiyacın doğrultusunda o paranın eline geçmesi hızlanıyor ya da direkt olarak bir yerden para yardımı vs.. durumunu oluşturuyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 peki bu yağı kağıt paraya mı sürücez bozuk paraya mı? birde para sabah ışığına kadar bekleyecek mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 farketmez kağıt veya bozuk para.. ay ışığı alan bir yere koyun sabah erken saatte tekrar cüzdanınıza yerleştirebilirsiniz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.