Jump to content

Yardimci olurmusunuz?

CleanSaw

Önerilen Mesajlar

forumun bir yerinde asagida anlatacagim olayi yazmistim uzerinde pek durmamistim o zamanlar

bir gun sabah uyandim yatakta uzanip duvara bakiyordum dusunmuyordum kafami saga sola ceviriyordum sadece bi ara sesler gelmeye basladi seslere dikkat edince imdat! polis cagirin ! cinayet var polisi arayin! oldu mu ? galiba oldu ! gibi sesler duyuyordum aradan bir sure gectikten sonra da polis arabasinin siren sesleri gelmeye basladi o zaman yataktan kalktim allah allah hayirdir insallah diyerek salona gectim tv kapaliydi. annem mutfakta yemek yapiyordu. anne dedim hayirdir noluyor? hic dedi yemek yapiyorum. ya dedim onu sormuyorum sesler ne (sesleri hala ufak ufak duyuyordum) ? nerden geliyor bunlar birsey mi oldu dedim? ne sesi? dedi. ruya gormussundur bosver takma kafani yorma dedi. peki dedim bende dusundum heralde cidden ruya gormustum dedim.

o gunden beri bunun uzerine gitmedim sadece burda bi defa hmm benimde basimdan boyle bi olay gecti dedim ve yazdim. ta ki az onceye kadar

az once banyo yapmak icin banyoya girdim suyu actim isinmasini bekledim isindi altina girdim bi 5 dk kadar kaldim altinda oyle az once anlattigim olaydaki sesleri duymaya basladim ama bu sefer daha garipti sesler yine ayni sesler olay ayni olay ama bu sefer gozumun onunde de canlaniyordu olaylar. insanlar goruyordum bilincim yerindeydi. banyoyu gayet net sekilde goruyordum. ama ayni zamanda silik bir sekilde de olaylari goruyordum sanki iki resim ustuste gecmis gibi. gordugum insanlari daha onceden tanimiyordum. sadece insandilar. sonra sesler gitti goruntu gitti. bende banyodan ciktim .

daha once ruyadir demistim ama bu sefer ruya olamdigina eminim. hadi desem komsulardan birinin televizyonu acikti ordan gelen sesler beynimde daha onceden duyduklarima cagrisim yapti ayni olayi yasadim bu sefer beyin bir de gozumun onunde canlandirdi. ama ev yalitimli. ses gecirmesi imkansiz. boyle bir sey mumkun degil.

lutfen birisi bir bilenkisi bunun ne oldugunu aciklarsa minnettar kalirim.

Simdiden tesekkurler.

saygilar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Duru görü olabilir.Eğer öyleysede bi olayı görmüşsün sen.Yada bunun gibi bişey.Yani bu herkese olmaz.Şanslısın biyandan biyandan da şanssızsın.Büyük ihtimalle bi duru görü.Geleceği gördün yani.Yada insanların öldükten sonra tekrar dünyaya geldiğine inanan biriyse şöyle de diyebilirim;önceki yaşamında bu tür bi olay yaşadın.Belkide böyle bi olayda öldün.Trafik akzası,cinayet gibi...O anlardan zihninde kalmış olan görüntüler canlanıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

nightmare'a katılıyorum durugörü olabilir ancak bazı uyuşmazlıklarda var. ancak bence forumun bu kısmına gidip bi araştır belki sana benzer hikayesi olalarda vardır, link; http://www.gnoxis.com/f207/durugoru.html

ayrıca boynuzsuzgeyikler'de haklı olabilir. bir varlık seninle iletişime geçip sana bbir olayı çözmeni gibi şeyler isteyebilir. sen rahat ol sadece bu hayaller geldiğinde sakin ol seslerini dinle görüntülere odaklan. gerisi gelir. ama sen iletişim kurmaya çalışma, bırak o kurmaya çalışın, tabi öyle bi varlık varsa iletişim kurmak için. Neyse sen araştır ama deneme yapma, sonra işler çığrından çıkabilir.. sevgileerle.:no:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...