apollo Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 26, 2008 ben bunu hep merak etmişimdir.cadılık belli bir dine ,kültüre ait değildir.dünyanın çok uzak bir yerinde çok farklı inanışları olan biri bizimle aynı teknikleri kullanarak aynı sonuca varabilir.peki bu nasıl oluyor? birtakım belirli sözler,tılsımlar,eşyalar,vs.ile yapılan cadı uygulamalarına can veren nedir? tanrı mı? ve cadı uygulamalarına yardım eden görünmez varlıklar kimin emrinde?örneğin orman cini gibi.bu yasalar çalışmıyorda olabilirdi,ama çalışıyor.peki hangi amaca hizmet etmek için çalışıyor? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Harry Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 şöyle düşün bilgisayar oyunlarını bilirsin dünya da bir oyun ve bu oyunda da hile yapılabiliyor, yani oyunlarda şifreler varya mesela para şifresi gibi ama oyunu hile yaparak geçmek zevkli değildir... aynısı dünya da da geçerli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 orman cini yani elementaller kimsenin hizmetinde değillerdir. tanrıça nın çocuklarıdırlar. dünyanın çok uzak bir yerinde çok farklı inanışları olan biri bizimle aynı teknikleri kullanarak aynı sonuca varabilir.peki bu nasıl oluyor? birtakım belirli sözler,tılsımlar,eşyalar,vs.ile yapılan cadı uygulamalarına can veren nedir? tanrı mı? uygulamalara can veren bizleriz yani uygulamayı yapan kişi. kullanılan tılsımlar ve semboller bunlara zamanında bir enerji yüklenmişdir ve yüzyıllardır o çizgiler,o semboller o enerjiyi taşır. kişi kendi bilinçaltındaki bir sembolüde tılsım olarak kullanabilir.ritüellerde tanrı ve tanrıçadan güç alınır ritler onların izinleri ve gözlemleri altında gerçekleşir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Freddy666 çok güzel açıklamış..zaten her cadı belli bir zaman sonrasında kendi yolunu çizer kendi oluşturduğu ritüelleri hayata geçirir yani bu durumdaki en büyük rol sende .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
apollo Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 peki diğer büyülerle cadı büyüleri arasında fark var mıdır? mesela vodoo büyüsü,papaz büyüsü,müslümanların kuran ayetleriyle yaptığı büyüler,şaman büyüleri.tüm bu büyü çeşitlerinin enerjileri aynı mıdır? ve hepsi tanrı ve tanrıçanın gözleminde midir? veya cadılık bunlardan farklıysa neden farklıdır? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yosun Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 dostum cadılık wicca nedir tanım yapayım wicca=new order neopagan bir dindir 20.yy da çıkmış bir din.toprak tabanlıdır. peki diğer büyülerle cadı büyüleri arasında fark var mıdır? mesela vodoo büyüsü,papaz büyüsü,müslümanların kuran ayetleriyle yaptığı büyüler,şaman büyüleri.tüm bu büyü çeşitlerinin enerjileri aynı mıdır? büyünün tanımı=büyü enerji aktarımıdır;rengi,kokusu,tadı yoktur büyü yapmak için üç şey gereklidir 1.olarak istek,2.olarak imagination(hayal gücü),3.olarakda drama drama yaratmak için herşey kullanılabilir ayakkabı bağcığı bile. ve sonuç olarak büyü büyüdür fark yoktur tanrıça kontrolü falanda yoktur büyü enerji olduğuna göre enerji aktarımı olduğuna göre bunun kontrolü doğal olarak senin elindedir(: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 sevgili yosun, anlattığın bir kaç şey doğrudur. fakat sonlara doğru bilmediğin konulara dalmışsın bence. saf kontrol diye bir şey söz konusu değil. sadece alabildiğin ölçüde öğrenir ve bunu diğer insanlara öğretebilirsin. eğer fazlasını öğretmeye çalışırsan eline yüzüne bulaştırır, çevrendeki öğrencileri de kaybedersin. büyü büyü değildir. büyünün kesinlikle farklı çeşitleri ve bu çeşitlere göre seviyeleri vardır. inan bana sadece senin kontrolünde olamayacak kadar güçlü büyüler vardır. (ki benim kotrolün sadece sende olmadığını anlatmaya çalıştığım olay budur) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 sevgili yosun, anlattığın bir kaç şey doğrudur. fakat sonlara doğru bilmediğin konulara dalmışsın bence. saf kontrol diye bir şey söz konusu değil. sadece alabildiğin ölçüde öğrenir ve bunu diğer insanlara öğretebilirsin. eğer fazlasını öğretmeye çalışırsan eline yüzüne bulaştırır, çevrendeki öğrencileri de kaybedersin. büyü büyü değildir. büyünün kesinlikle farklı çeşitleri ve bu çeşitlere göre seviyeleri vardır. inan bana sadece senin kontrolünde olamayacak kadar güçlü büyüler vardır. (ki benim kotrolün sadece sende olmadığını anlatmaya çalıştığım olay budur) kaç öğrenciniz var ve şimdiye kadar kaç büyü yaptınıız öğrenebilir miyiz? ve ne kazandınız bunu da belirtmenizi rica ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Bi nevi çekim yasası aslında.Sonuçta herşey kendi isteğinde bitiyor çünkü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Cadı uygulamalarını hangi yasalar aktif hale getirir? konu bu, değil mi? bunu tartışıyoruz. senin tuzak dinlemelerin justy, çok saçma ve çocukça. lütfen bunu yapma. kouda ne anlatmak istediğime dikkat et edeceksen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2008 dinlemelerim tuzak değil elbette ki. sadece sorularımın cevapları hem basit hem de herşeyi açıklayıcı, o yüzden cevaplamadınız zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 daha önce yazdığımın arkasında kalarak sorularına hiçbir cevap vermeyeceğim. başkaları buyursun cevaplasın senin sorularını. insanlar burada açıklama getirilmesini istediği şeyleri yazıyor ve ben bildiğim kadarıyla cevap veriyorum. herkes alması gereken açıklamayı alıyor ve tek şikayetçi olan sensin nedense? kendine sorun ettiğin ben miyim, yoksa kendin mi? kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...! bu atasözünü bilirsin heralde. uğraşların hoşuma gidiyor. teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 iki cümleme bir paragraf yazmışsın yine de cevap verememişsin, üzülüyorum böyle olunca, nerde bilgi alışverişi, tartışma, aydınlatma. forum ne demek sizce cevap vermeden kaçamak yazı yazmak mı?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
depth Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Arkadaşlar bende konuşulanları dinliyorum. Tamam büyü var ve yapılıyor çeşitleri var. eski çağlardan beri süre gelmiş bir güç diyelim. Amaç iyilikmi yoksa kötülük yapmakmı? Şimdi benim merak ettiğm konu ise tanrıça ve Tanrı .Tanrı tek değilmidir.Ben böyle biliyordum. tanrıçada karısı mı oluyor. veya arkadaşımı.Mitoloji deki tanrılar mı?venüs zeus gibimi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 daha önce yazdığımın arkasında kalarak sorularına hiçbir cevap vermeyeceğim. başkaları buyursun cevaplasın senin sorularını. insanlar burada açıklama getirilmesini istediği şeyleri yazıyor ve ben bildiğim kadarıyla cevap veriyorum. herkes alması gereken açıklamayı alıyor ve tek şikayetçi olan sensin nedense? kendine sorun ettiğin ben miyim, yoksa kendin mi? kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş...! bu atasözünü bilirsin heralde. uğraşların hoşuma gidiyor. teşekkürler.. “Bilmediğini bilmek en iyisidir.Bilmeyipte bildiğini sanmak tehlikeli bir hastalıktır.” Lao Tzu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
obenn7 Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 ne diyon yahu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 kaç öğrenciniz var ve şimdiye kadar kaç büyü yaptınıız öğrenebilir miyiz? ve ne kazandınız bunu da belirtmenizi rica ediyorum. Haydar Dümen'e kaç kez ilişkiniz oldu demek gibi birşey bence bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Arkadaşlar bende konuşulanları dinliyorum. Tamam büyü var ve yapılıyor çeşitleri var. eski çağlardan beri süre gelmiş bir güç diyelim. Amaç iyilikmi yoksa kötülük yapmakmı? Şimdi benim merak ettiğm konu ise tanrıça ve Tanrı .Tanrı tek değilmidir.Ben böyle biliyordum. tanrıçada karısı mı oluyor. veya arkadaşımı.Mitoloji deki tanrılar mı?venüs zeus gibimi? tanrıça kavramı inanışa bağlı olarak değişir...kimi inanışta yaradan tek iken, kimi inanışlarda birçok tanrı ve tanrıça evreni ortak sistem ve kurallarla yönetir. senin de verdiğin örnekte olduğu gibi mitolojik hikayelere konu olan yunan ve kelt tanrı ve tanrıçaları bu duruma örnek gösterilebilir. ancak kimse tanrı tektir veya tanrıça kesin vardır olgusunun %100 gerçekliğinden bahsedemez, bütün bunlar bizim inanç ve vicdanımızla alakalıdır. büyünün amacına gelirsek, büyünün amacı tamamen yapan kişiye bağlıdır. amaç iyi de olabilir kötü de ancak cadıların bildiği bir kural vardır ki "ne ekersen onu biçersin" ya da "gönderdiğin her şey sana üç kat olarak geri döner" olarak geçer. bu kurala uyanlar kötü büyüler yapmazlar. (bu arada aranızdaki ikili tartışmalara son verirseniz iyi olur. konuy kirletmeyin bu tip ikili tartışmaları pm yoluyla halledin) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Haydar Dümen'e kaç kez ilişkiniz oldu demek gibi birşey bence bu bunun TARİZ olduğunu belirteyim o zaman anlamayanlar için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Devletin dini İslamdır maddesinin kalktığı zamandan ibaret . Herhangi bir yasağın olmaması lazım öyle değil mi . ? . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adife38 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2015 çekim yasasının büyüyle bi alakası büyü yapıp tutacağına inanırsn kuvetlendirmiş olursun diğer yasalar hakında bi bilgim yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.