freddy Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 27, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/8039/pentacle02anv8.jpg malzemeler: 2 siyah kandil,kazan,kağıt ve kalem. kazanı sunağın ortasına yerleştirin.kağıt ve kalemide kazanın yanına. kuzeyden başlayarak saat yönünün tersinde dairenizi çizin tekrar kuzeyde bitirin ve siyah mumlarınızı yakarak söyleyin ; "karanlık anne, tek bilge, bana gücünü ve huzurunu hissettir. senin bilgeliğine ve huzuruna ihtiyacım var!." saat yönünün tersinde doğuya dön ve söyle; "fikirlerimden ve kendimden bütün negatifliği çekip al karanlık anne.meyvelerimin düşmesine izin verme." güneye dön ve söyle; "bütün vücudumdan negatifliği al karanlık anne. meyvelerimin düşmesine izin verme." batıya dön ve söyle; "duygularımdan negatifliği al ve silip yoket karanlık anne.meyvelerimin düşmesine izin verme." kuzeye dön ve söyle; "astral bedenimden bütün begatifliği al karanlık anne.meyvelerimin düşmesine izin verme." yüzün kuzeye dönük kal ve söyle; "ben kabul ediyorumki,fikirlerimde,davranışlarımda ve kelimelerimde negatiflik kalmamışdır.onların hepsi karanlık annemin gücüyle yokedilmişdir!.eğer negatiflik bana geri dönerse ben tekrar ışığıma sığınırım. bana yüce dengenle yardım edersin,gerçek tanrı/tanrıça ışığın ve bilgeliğin evladı." şimdi altara geri dönüp kağıda hayatınızdan ayrılmasını ve yokolmasını istediğiniz tüm negatif duyguları,insanları,bağımlılıkları vs. yazın yüksek sesle karanlık annemize okuyun. ve bu kağıdı mumlardan birinin alevinde ateşe verip kazana atın. kağıdın(hayatınızdaki negatifliğin) yanışı izleyin ve söyleyin; "tüm bunları senin gözetmenliğinde serbest bırakdım karanlık anne. bana tüm bu hayatımı mahveden negatifliğin senin alevinde ve bilgeliğinde yok olduğunu göster." kağıt tamamen kül olana kadar yansın. bittiğinde kollarınızı tanrıçanın yüce annemizin bilgeliğine kutsallığına kaldırın.ve söyleyin; "karanlık anne,yaşlı tanrıça,tek ve yüce olan. bana sırlarının derinliklerini öğret ve atalarmdan eski tanrı ve tanrıçalardan gelen sihri ve bilgeliği öğret.bana ışık tut ve rehberim ol karanlık anne!. kutlu olsun!." Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThePhantomAgony Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 bunu yapınca ne olucak¿ bilmeden okumıyım dedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 okusaydin anlardin desem mesela ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThePhantomAgony Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 sen anladıysan anlat desem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 negatif dusunce ve enerjilerden kurtulmana yariyor ayrica birakmak istedigin aliskanliklari falan umarim dogru anlayip dogru anlatmisimdir -------------------- yada en kotu ihtimalle ligme ligme etlerin dokulecek ve kendi kaninda bogulacaksin bu yani :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Teşekkürler freddy.Kazan yerinde metal bir kap vs kullanabilir miyim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ThePhantomAgony Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 negatif dusunce ve enerjilerden kurtulmana yariyor ayrica birakmak istedigin aliskanliklari falan umarim dogru anlayip dogru anlatmisimdir -------------------- yada en kotu ihtimalle ligme ligme etlerin dokulecek ve kendi kaninda bogulacaksin bu yani :D hayal gücüne hayran kaldımm (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2008 Kazan yerinde metal bir kap vs kullanabilir miyim ? doğrudur kullanılabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 peki bunun yapılması için hangi zamanı ve saati tavsiye edersin?öyle ya kafamıza göre bi saatte yapmıycaz herhalde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
exsudus Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 enerjiniz yeterli değilse yapmayın baya enerji yer bu rütüel.nerden bilcez yeterli mi değil mi derseniz bu soruyu soruyosanız kesin yeterli değildir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
freddy Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 peki bunun yapılması için hangi zamanı ve saati tavsiye edersin?öyle ya kafamıza göre bi saatte yapmıycaz herhalde.. karanlık ay günlerinde yani ayın küçülmeye başladıkdan sonra yokolduğu süre. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Bişi sorucam bu ayinin SAbbath ayini ile alakaı var mı ? Bir kaç benzer yönünü gördüm. Ve bizler(ilahi din mensupları) yapamayabiliriz. Çünkü Tanrıçadan yardım isteniyor. Bizim için geçersiz ve gerçekten güçlü bir ritüel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxelane Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Ay' ın gökyüzünde görünmediği 3 gün bir şey yapmamak daha uygun bence çünkü bu zamanda enerjiniz çok düşük olacaktır, sonuçlarından zarar görebilirsiniz Yeni başlangıçlar için en uygun dönem yeni ay döneminde planlamak ve büyüyen ay döneminde uygulamaya başlamaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2010 Bir kaç yanlısı düzeltmek istiyorum. Kazan yerine metal kap kullanabilirmiyiz sorusuna evet demiş konuyu açan arkadaş . belli ki majikal çalışmalar yapmıyor, çünkü ritüellerde asa ne ise kazanda aynıdır.yılların birikimini tutar içinde , ve her ritüelde tıpkı asaniz gibi kazanda size daha da yakınlaşır , bu yüzden bir cadı için kazan aynı asa gibi özel ve tektir. Asa yerine oklava kullanılamayacagi gibi kazan yerine de tencere kullanmaz kimse bu küçük ayrıntılar bütünün parçalarıdır ve evrensel enerjiler zincir gibidir küçük bir halkanin çıkması tüm ahengi yok eder. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2010 Bana Bunlarla Gel Süper Paylaşim Sağul TY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2010 Kuzeyden başlayarak saat yönünün tersine yine kuzeyde noktalanan ritüeller herkes için uygun değildir.ayrıca bu bir sabbath ritüeli de değil, uygulamanin sonuca ulaşması için kazandan çok daha fazlası gerek ki , siyah mum kullanılması , konu hakkında zaten fikir sahibi olmanızı sağlar .bu tarz ritüeller nine angelsdan çıkmadır.her ne kadar değişiklik gösterip yumuşatılsada , ben amacından saptigina hiç şahit olmadım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2010 Wise Crone, who face is hidden from the starlit night Thank you for joining my sacred this night. I bid thee farewell Mother, nurturer and giver of life Who dances across the nightly sky in your silvery light Thank you for joining my sacred circle this night I bid thee farewell Maiden, bringer of new ideas and inspiration Who dances across the sky in carefree glee and anticipation Thank you for joining my sacred circle this night I bid thee Farewell Buda karanlık ay ritüelinden , Hearth of Hecate covenine ait Farklı olarak asanız ile havada pentagram çizerek mumlar söndürülüyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.