deniss85 Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Temmuz 17, 2006 (düzenlendi) Linki Burada küçüklere kesinlikle tavsiye edilmez http://video.google.com/videoplay?docid=6223961594030607949 Ocak 3, 2012 boogee tarafından düzenlendi Kırık link silindi Video eklendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selim Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2006 bu ne yaaaaa... saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2006 deniss sen naaptın böyle bugun helal olsun başka bişey diyemicem valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sechil Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2006 guzel paylasım saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gölge Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2006 owwww Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kaan Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2006 vallla hoşmmus varsa böyle videolar paylasırsan güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2006 Beyler ben böyle şeylere alışığım Ya siz bi ara urfaya gelinde mistizmi size yaşatayım ben bizim köylerde bu tür şeyler normaldir. yalnız birşeyi düzelteyim şeytan değil, 3 harfli çıkartma ayinidir o. genelde aşiretin şeyhleri bunu yapar. hatta bazen kılıç gösterileride vardır. örneğin benim gittiğimi bi tanesinde şeyh kendinide müridlerinide feci kılıç darbeleriyle kesiyor ama bir damla kan yok. hatta isterseniz videolarını çekebilirim. ne dersiniz? yoğun istek varmı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ErSt_QuEr Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2006 sana bir zarar gelmeyecekse isteriz tabiki.. sonra şeyh sana kılıç kalkana girişmesin ama gerçekten çekebilrisen çok iyi olur bende hep cok ilgi duymusumdur.. 3 harfli demenden bile bu işler hakkında ne kadar temkinli oldugunun göstergesi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2006 aslında arasıra (isteyen olursa) seyircilerede talim yapıyorlar. ama ben o riske giremem bellimi eder içimi dışımı deşerde kan man çıkarsa hapı yutarım önümüzdeki hafta köye gidip bi bakayım en yakın gösteri ne zaman. beyler hafataya mesaj atmazsam polisi arayın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 ben buna benzer bişeye şahit olmuştum anlattım ama inanmadılar iyiki bu video yu koydun sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest demon Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 ben buna benzer bişeye şahit olmuştum anlattım ama inanmadılar iyiki bu video yu koydun sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnoslas Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 abi bu ne ya nerden buldun bunu sen ben bunu izleyemedim bile 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2006 seyret arkadaşım seyret... hepsini seyret. Bu harflilerle çok yakın olmak isteyen arkilerimizde seyretsin ve tehlikeyi görsün bence. temkinli davranın dostlar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 uuuuuu bu ne yaaa. Rabbim bizi kafirlerinden korusun....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 felaket ürkütücü ya......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest saphire3259 Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 2006 bu konuda çokta korkmamak lazım.zira her ne kadar onlar bizi görebiliyorlar isede aslında insanoğlu onlardan üstün durumda bulunmaktadır. ancak ruh,şeytan çağırmak gibi olaylara girerseniz gücün onlarda olduğu bir ortamın içine düşmüş olursunuz ki buda çok tehlikeli bir durumdur. eğer böyle bir seans yaşamış iseniz bir bağlantı kurmuş olursunuz.ve musallat olunan insan örneklerindede bu çok görülür.birde duygusal olarak çok hassas ve korku dolu yani vesveseli biri iseniz sizinle daha kolay bağlantı kurabilirler. yada bilmeyerek yada istemeyerek onlara zarar verebilrisiniz. örneğin benim kardeşimin yıllar evvel başına böyle bir olay gelmişti.allah a çok şükür kurtuldu.çocuk olmama rağmen oldukça net hatırlarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Sir_HoT Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 öYHhhhh Bu Ne BEaA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(Siber_Keşiş @ 30 07 2006, 23:44 ) 1455[/snapback] Beyler ben böyle şeylere alışığım Ya siz bi ara urfaya gelinde mistizmi size yaşatayım ben bizim köylerde bu tür şeyler normaldir. yalnız birşeyi düzelteyim şeytan değil, 3 harfli çıkartma ayinidir o. genelde aşiretin şeyhleri bunu yapar. hatta bazen kılıç gösterileride vardır. örneğin benim gittiğimi bi tanesinde şeyh kendinide müridlerinide feci kılıç darbeleriyle kesiyor ama bir damla kan yok. hatta isterseniz videolarını çekebilirim. ne dersiniz? yoğun istek varmı? [/b] şahsen ben bu videoları görmeyi çok isterim de, o videoları çektirmezler gibi geliyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 2006 ALINTI(mescalin @ 14 08 2006, 15:09 ) 3852[/snapback] şahsen ben bu videoları görmeyi çok isterim de, o videoları çektirmezler gibi geliyor [/b] banada öyle geliyor de şimdi arkadaşımız gerçekten oraya gidip çekmeye kalkmasın. başına iş açacağız gibime geliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 O videoyu izledikten sonra bence bunu da izlemelisiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 Sanırım su an sitede sorun var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2006 ALINTI(cancanan @ 14 08 2006, 15:15 ) 3854[/snapback] banada öyle geliyor de şimdi arkadaşımız gerçekten oraya gidip çekmeye kalkmasın. başına iş açacağız gibime geliyor. [/b] Ya sorun olacağını zannetmiyorum. Gerçi aram yok Şeyh'le elini öp felan demişlerdi, bende ne mecburiyetim var, o gelsin benim elimi öpsün felan demiştim, bi aralar o bölge yakınına fazla gidemedim bu yüzden Yarın muhtemelen giderim. unutmuştur bile. zaten sevmiyorum herifi. şansımı denerim. muhtemelen izin verirler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siber_Keşiş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 dostlar köye gittim ama elim boş döndüm, çünkü herif olayı unutmuş ama müridleri unutmamış izbandot gibi herbiri canımı tehlikeye atmak istemedim. daha önceden çekilmiş bitane istedim köydekilerden bana hafta içi yollayacaklarmış. Gecikme için üzgünüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2006 Tir tir tırsarak bekliyorum şahsen... Çok rahatsız edici ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.