Promix Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 28, 2008 Merhaba Gnoxis. Adım Barış ve 15 yasındayım. Forumu yeni farkettim ve size birşey sormak istiyorum. Yaklaşık 1 yıldır kendimde bir değişiklik görüyorum. Bu değişiklik beni gerçekten rahatsız ediyor. Araştırdım bu bir hastalık gibi birşey mi diye ve Cryokinezi olabileceğini öğrendim. Mesela Elimi bir bardak sıcak suya değdirip, 3-4 dk. bekletip isteyince suyu soğutabiliyorum ama buz falan oluşturamıyorum. Terlediğimde vücut ısımı düşürebiliyorum. Camlara dokunarak küçük küçük su damlacıkları oluşturabiliyorum gibi.. Bazen de farketmeden yapıyorum. Tabi bunları yaptıktan sonra çok kötü başım ağrıyor. Bu yüzden kurtulmak istiyorum. Bu değişiklikleri farkettiğimde aileme söylemekten korktum. Çünkü böyle şeyleri başkalarında görmüyordum. Korktuğum halde aileme söyledim ve gösterdim. Şaşırdılar tabi. Sonra ailemle beraber psikiyatriye gittim. Bu yaptıklarımı beynim ile yaptığımı anladığım için psikiyatriye gittim. Tabi doktor inanmadı başta ama gösterince şaşırdı. Baş ağrımın da olduğunu söyledim ve bir hap verdi, kullanmamı istedi. Çok az kullandım ve etkisi olmadı. Burası böyle olaylarla ilgili bir forum oldu için paylaştım. Bu Cryokinezi denilen şeyden nasıl kurtulabilirim biliyorsanız lütfen söyleyin. Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CleanSaw Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 oncelikle hosgeldin diyorum ve sana sanirim bu calisma yolu ile degil de dogustan sende beliren bir ozellik olmus ama artik rahatsizsin . acikcasi tam olarak emin degilim ama sanirim once beynini kontrol etmeyi ogrenmem gerekiyor. mesela meditasyon yap cakra acma calismalari yap. sitemizde zaten bu konularla ilgili yazilar bulacaksin. beynini kontrol edersen bu senin istedgin zaman ortaya cikar ve basin da sadece bu zamanlarda agrir. umarim yardimci olabilmisimdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Promix Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Teşekkürler CleanSaw.. Beynimi kontrol edebiliyorum. Mesela bazen sabah kalktığımda ateşim oluyor. Gerçekten ateşimi kendim düşürebiliyorum. Ailem farketmemişse konsantre olup düşürüyorum, fakat çok başım ağrıyor. En çok bunu yaparken ağrı oluyor. Ayrıca Cryokinezi de buz oluşturma falan da var. Ben öyle birşey yapamıyorum. Yine de deniycem buz oluşturmayı. Tahminimce oluşturursam ağrım daha çok olur. Bu ağrı giderilmez mi ? Hap falan da işe yaramıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 "Çok az kullandım ve etkisi olmadı. " Her ilaç için geçerli,az kullanınca hiçbir işe yaramaz ve bu ilacı tekrar kullanınca da ilacı sonuna kadar kullansan da tedaviye katkısı az olur çünkü daha önce az kullanıp bırakmışsın. "Ayrıca Cryokinezi de buz oluşturma falan da var. Ben öyle birşey yapamıyorum. Yine de deniycem buz oluşturmayı. Tahminimce oluşturursam ağrım daha çok olur. Bu ağrı giderilmez mi ? Hap falan da işe yaramıyor." Çelişkilerle dolu cümleler olmuş. Hem diyorsun ki cryokinezi yeteneğimi yok etmek istiyorum,hem de cryokineziyi daha iyi uygulayıp buz oluşturmak istiyorum. Üstelik daha çok ağrıya sabep olacağını söylüyorsun ama sen zaten bu ağrılar yüzünden bırakmak istiyorsun. Öncelikle yapman gerekene karar ver. Bu yeteneğini görmezden mi geleceksin,yoksa ağrıyı ortadan kaldırmanın bir yolunu bulup geliştirecek misin? Bu yetenekler eğer sen görmezden gelirsen,kafana takmazsan,onlarla uğraşmazsan,aklına getirmezsen zaten kendiliğinden yok olurlar. Çocukken 6.his durugörü telepati vs. sahiptik ama ailemiz,çevremiz bizi o kadar maddeleştirdi ve "mantığı" öğretti ki biz bunları görmezden geldik,gereksiz olarak gördük ve bu yetenekler de uzaklaştı bizden. Bu sitede bazı yeteneklerini açığa çıkarmaya çalışanların amacı unuttuklarını hatırlamak aslında. Yani sen bu yeteneği gerçekten istemiyorsan,zaten gider. Ama hala gitmediğine göre bu yeteneğini seviyor olmalısın. Farklı olmak ne güzeldir. İnsanlara "bak ben şunu yapabiliyorum" demek... Eğer yeteneğini geliştireceksen ağrıyla başa çıkmalısın. Öncelikle tıbbi bir inceleme yapılmalı,teşhis konulmalı. Şayet konulamazsa,sen bu ağrıyı gidermek için burada önerilenleri yap. Çünkü anladığım kadarıyla gerçekten ciddi baş ağrıları çekiyorsun ve bunlar asla hafife alınmamalı. Migren gibi beyinsel bir hastalık olabilir,bu yüzden de gerekli uzmanlarla görüşülmeli. Bu yetenekleri görmezden gelirsen seni bırakır ama hastalık böyle değildir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Promix Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Teşekkürler hexagram. Cryokinezi birçok yerde işime yarıyor. Sadece baş ağrısı yaptığı için bunu istemiyorum. Eğer bu ağrı ortadan kalkarsa cryokineziye devam ederim. Bunun için uzman bir doktora başvurucam. Teşekkürler. Ayrıca buz oluşturmayı baş ağrım ortadan kalktığında deniycem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 bu yetenekle baş ağrınıda ortadan kaldırabilme ihtimalin olduğunu düşünüyorum vücut ısını değiştirebiliyorsan baş ağrınıda giderebilirsin kendi düşüncem hiç bir bilgiye sahip değilim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mystick Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 cyrokinesi kurtulunacak bir şey değildir.. ve bunu istemsiz yapmanda normal çünkü aramızdak ibir çok kişi bu tür olayları istemsiz gerçekleştirmiştir bende de oluyor ki.. vücud ısıs vs gibi şeyler önemsizdir yani bunları yapmak pek zor değil senin chi gücün birz fazla düzeyin biraz üstündedir.. baş ağrısıda enerjinin gitmesinden dolayı oluyordur.. furyokunu arttırman gerekir.. istemsiz yapman kötü bir şey aslında çok enerji kaybediyorsun.. biraz üstüne düş bilinçli yap.. çünkü sen kontrol ediceksin o seni değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Promix Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Cevaplarınız için Teşekkür ederim. Ağrıların meditasyonla azalabileceğini öğrendim. Önce tıbbi tedaviden geçicem. Gerçekten teşekkürler Gnoxis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 vucudun dengeyi ayarlayamıyor.kontrolun henuz tam oturmamıs agrı bundan ama sahıp oldugun olay beynının kuvvetlı oldugunun kanıtı ve agrıyıda yok edebılırsın bıraz egzersız yap bı donem bu olaydan uzaklas ustune gıtme beynını kasmadan yapmaya calıs kı agrı olmasın ama ı ara ver oncelıkle sana onerım bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Raistlin Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 2008 anladığım kadarıyla doğuştan sahipsin bu özelliğe. buda iyi bir şey çünkü cyrokinesis le sonradan uğraşan kişilerde kronik hastalıklar çıkması olasılığı var.Bence kontrol etmeyi öğrenirsen sorun olmaz ki kontrol sağlamaya başlamışssın gibi gözüküyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.