Weysel44 Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 24, 2006 karısını öldürmekten bi mahkum hakime savunmasında şöyle der; '' her zmnki gibi işten döndüm hava cok soguktu..evimiz giriş katta oldugu için camın bugusunu sildim içeri baktım...bir adam karımı öldürüyordu...snra içeri girdim adam kaçmıştı...karımın karnında bi bıçak vardı..onu çıkardım ve panige kapılıp oradan uzaklastım'' hakim mahkumu suclu bulup 10 yıl hapis cezası verdi...hakimin gerekcesi neydi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2006 cam içerden buğulanır weysel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2006 bu kadr kolaymı ya dogru:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2006 ya kötüyüm ben galiba ..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gokce_ank89 Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2006 evet bende hemen buldum cevabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.