Jump to content

Ram Jam Videoları

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

hehe öncelikle bu sarkıyı bana hatırlatıp beni yapıstıgım sandalyeden kurtaran pagan' a cok tesekkurler hadi kalkın oturdugunuz yerden hep beraber

sonn ki uc dort "ooow black betty bam a lam ooow black betty bam a lam" :dance2: :dance2:

Yanıtlama zamanı:

Parçanın soundları cok iyi yav eğlenceli:dance2: Tesekkürler boogee:) Eski parçalarla aram çok iyi yav seviyorum Daha içten geliyor:)

Yanıtlama zamanı:
ah abi ah eskiler bi baska yaw:) nostaljiye sardım bugun neler neler buldum varya off off :D
Bekliyoruz bak bulduklarını koymanı:D Ayıp yav:D

Nostaljiyi seviyoruz boyle bir grup bile yapabilriz güzel olur haaa:)

Yanıtlama zamanı:

olmaz koymam ısrar etmeyin valla koymam gucenirim bak sonra konuyu tasımam lazım nostalji videoların icine :p

Yanıtlama zamanı:
olmaz koymam ısrar etmeyin valla koymam gucenirim bak sonra konuyu tasımam lazım nostalji videoların icine :p
boogee baba şimdi biz hemen paylaşıyoruz nostaljileri pm olarak at sır olsun:D Kimse duymasın pspspspıpısp:D:D İnsanlara nostaljiyi sevdirmeliyiz ya da hayır mı onu paylasmamalıyız evet evet:nea:
Yanıtlama zamanı:

e koyda olsun herseyi boogeeden beklemeyin canım bakın diger bolumune ne guzel bi nostalji baslıgımzı var ekleyin ekleyin cosun:p (seviom seni freddy:) )

Yanıtlama zamanı:

Van Halen - Dance the Night Away ayrı bir başlık acmıyım altından veriyim dedim :D Van Halen sizlerle

Yanıtlama zamanı:

Oww black betty ( bam-a-lam)

koptum yaa sağol boogee bu şehir karmaşasında beni güldürüp keyifle şarkı söylettiğin için .. :dance2::dance2::dance2:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...