pokin Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Nisan 29, 2008 AÇILSIN GÖZLERİN Çocukca bir rüya görmeli gözlerin Masalsı bir emanet vermeli sözlerin Yaşamın korkusu, eriyip gitmenin Önüne geçki Senin bilinsin kıymetin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene... Yağmurun, çisenin, sıradan günlerin Farkını bilki senin açılsın can evin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene... Toprağın rengini sevmeli gözlerin Denize hep sadakat vermeli yüreğin Umarsız gecede gördüğün renklerin Farklını bilki senin açılsın can evin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene... Yağmurun, çisenin, sıradan günlerin Farkını bilki senin açılsın can evin Açılsın gözlerin Gül, gün güneşle var, görsene... BERRAK Berrak sudaki kırmızı balık Sana canım demek için Canımdan bir parça ve ışıksız gecelerin sessiz özgürlüklerini verdim Dışı sevda içi zindan değilim artık Gözlerimden süzen güvensizliği kuşkuyu Hiç bu renk bir sevgiyle yenmedim Ve güzelim sana sunduğum değerleri Karşılıkların içinde büyütmedim HİLALİN ŞARKISI Bir bakışta gördüm sıcaklığını Bir dokunuşta duydum saflığını Çocukça bir rengin olduğunu Bir nefesle çektim dostluğunu Ve her gece sen, sen uyurken Okşadım saçlarını Uyandırmadan uyandırmadan uyandırmadan.. Su gibi dupduru bir can olduğunu Erken büyüdüğün için yorulduğunu Denizlerin mavi meleği olduğunu Bir nefeste çektim dostluğunu Ve her gece sen, sen uyurken Okşadım saçlarını Uyandırmadan uyandırmadan uyandırmadan.. MALABADİ KÖPRÜSÜ Malabadi köprüsü Malabadi köprüsü Orada başladı bitti Şu garibin öyküsü Karşıki aşiretten Bir kıza gönül verdi Aşkı uğruna hergün O köprüye giderdi Siirt'in dağlarında Uçan kuşu vururdu Fatma'yı okşadıkça Kahrı sükun bulurdu Of garibim of Of garibim of Kara tahtlı şeyh derler Fatma'nın babasına Katı ve insafsızdı Bu aşkın karşısında Kararlıydı zalim şeyh Onları öldürmeye Yine bir seher vakti Pusu kurdu köprüye Tabancalar patladı Sevgililer susmuştu Malabadi köprüsü Aşka mezar olmuştı Of garibim of Of garibim of -------------------- OLSUN Yorgun gecelerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm Sanki yıllardır uzaktayım ben Özlemin hep sensizliğimden Ama yalanlar görünür hala Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya Olsun demek de zor artık Çocuk düşlerimiz de yok artık Erken ölülmlerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm YOLUNA BAŞ KOY Önünde bir ömür boşa mı geçsin? Gözünde bir rüya hep beklesin Cebinde bir umut gerçeği gizlesin Yarını olmayan gün geçmesin Küçük yolların kahramanı Büyük yolların şaklabanı Yoluna baş koy Yoluna baş koy Yoluna baş koy Geç kalmadan Zamanın tortusu yüzüne çökmüş Üretme kaygısı çoktan ölmüş Gözünde bir gülüş yalana dönmüş Soğuyan düşüncen şimdi sönmüş Küçük yolların kahramanı Büyük yolların şaklabanı Yoluna baş koy Yoluna baş koy Yoluna baş koy Geç kalmadan -------------------- FOTOĞRAF Bir siyah beyaz fotoğrafım ben Tozlu raflardayım eski albümlerde Yağmurlu günlerde Alçak gönüllü bir su birikintisiyim Şehrin karanlık sokaklarında Donu düşük çocukların yaptığı Kağıttan bir gemiyim Yüzüyorum, yüzüyor muyum Bilmiyorum, bilmiyorum Bir günbatımıyım güneyde Bir akşam vaktiyim Ucuz bir şarabın şişesiyim denizde Yüzüyorum, yüzüyor muyum Biliyor musun, Bir gün bir yağmur sonrası Siyah beyaz bir fotoğraf Bulacaksın yerlerde İşte o an, Bir kıpırtıyım yüreğinde Ve iki damla yaş olacağım Güneşli gözlerinde, gözlerinde -------------------- KEDİ Dinle beni küçük kedim Bakışların kararmadan Tırnakların körelmeden Ve hiç bir zaman denemeden Anlayamazsın Anlayamazsın Benim sevgimi almadan Şarabımdan tatmadan Hüzünlenip dalmadan Ve hiç bir zaman yaşamadan Anlayamazsın Anlayamazsın Gülümsemen olmadan Ve sana dokunmadan Gözlerine bakmadan Anlayamazdım Anlayamazdım Ellerini uzatmadan Gözlerime bakmadan Yeni ateşler yakmadan Ve içinde yanmadan Anlayamazsın Anlayamazsın Gülümsemen olmadan Ve sana dokunmadan Gözlerine bakmadan Anlayamazdım Anlayamazdım SİYAH BEYAZ Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım Sonsuz gecelerde sensiz ağlarım Fırtınalar sabahında doğan günü duyumsarım Mevsimlerin sıcağında susuzluğa kanarım Yitip giden insanlara, dostlarıma ağlarım Yanlış zamanlara, sensizliğe ağlarım Nedensiz sorgusuz bir rüya gözlerimde Nedensiz sorgusuz bir duvar benliğimde Siyah beyaz düşlerimde seni hatırlarım Bomboş ellerimde seni duyumsarım Sensiz gecelerde sensiz ağlarım Sonsuz gecelerde sensiz ağlarım 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 coooook severim pilli bebegi eline saglık pokin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pokin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 reca ederim.. bende çok severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 berrak ve acılsın gözlerın:woot: ...hatırladım,bır arkadas gasp etmıstı kasedı senı anıcagım dıye gıde ayak ...ondan berı de dınleyemedım bır daha:ermm: cok guzeldı dıye hatırlıyorum tşk ler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pokin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 UZUN GECELER Uzun geceler boyunca, düşünü sardım doyunca Kurak mevsimler boyunca, nergis düşledim doyunca Derdine derman olup, gönlüne ferman olup Fikrine kurban olup, seyrine hayran olup Biraz buruk biraz garip, haberlerin doyurmuyor Yanındayken kolay elbet, sen olmadan uyunmuyor Uzun geceler boyunca, düşünü sardım doyunca Kurak mevsimler boyunca, nergis düşledim doyunca Derdine derman olup, gönlüne ferman olup Fikrine kurban olup, seyrine hayran olup Biraz buruk biraz garip, haberlerin doyurmuyor Yanındayken kolay elbet, sen olmadan uyunmuyor... EYLÜL AKŞAMI Gözlerin umutlardan bir haber veriyor Gözlerin umutlardan bir haber veriyor Aşık olacak gibisin, gözlerinde atıyor kalbin Ve bir eylül akşamında yaprak çıtırtılarıyla yürüyorsun Aşık olacak gibisin, gözlerinde atıyor kalbin Ve bir eylül akşamında yaprak çıtırtılarıyla yürüyorsun Yürüyorsun, yürüyorsun Yorgunsun akan sudan daha çok yorgunsun Yalnızsın bir damla kadar göl içinde yalnızsın Aşka dönecek gibisin, gözlerinde atıyor kalbin Ve bir eylül akşamında yaprak çıtırtılarıyla yürüyorsun Aşık olacak gibisin, gözlerinde atıyor kalbin Ve bir eylül akşamında yaprak çıtırtılarıyla yürüyorsun Yürüyorsun, yürüyorsun.. -------------------- rica ederim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 berrak ve acılsın gözlerın:woot: ...hatırladım,bır arkadas gasp etmıstı kasedı senı anıcagım dıye gıde ayak ...ondan berı de dınleyemedım bır daha:ermm: cok guzeldı dıye hatırlıyorum tşk ler:) anaaam kıyamam ben katamaaa al senin icin yukledim playera pilli bebek yeniden dinleyesin geçmisine dönesin arkadaşının kulaklarını çınlata çınlata sarkıları söyleyesin die:) http://www.gnoxis.com/music/album/id_42/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pokin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 bak die bi şarkısı var bide prensesin uykusuyum onlarıda rica etsem koyabilir misin?bulamadımm hiç bi yerde..ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Bak 'ı yuklerim birazdan ama prensesin uykusuyum isimli bi sarkıları yok diye biliorum yani iki albumlerindede bole bi sarkıları yok sarkıları karıstırıyor olabilirmisin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Bak öfke yangınlarından kurtulsan kendi kıyılarına yakın bir yerde toz pembenin üstüne bassan gök mavinin altında uzansan uzak geliyor hayatın uzak sana yakamam kendimi yakamı bıraksana hayaller içinde gün görmeye bak saklı kalan güne can vermeye bak parıldayıp duran insanlara bak kendi düşlerine düşmanlara bak parıldayıp duran insanlara bak kendi düşlerine düşmanlara bak gittikçe yükselen haller içindeyim insandan örülmüş duvarlar içindeyim gittikçe yükselen haller içindeyim insandan örülmüş duvarlar içindeyim Gündüz Yüzlü Kız Göz kırptı bir yıldız,yoksa ben mi öyle sandım Göz kırptı bir yıldız,yoksa ben mi öyle sandım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Bir evin vardı yokuş başında,orda derip çatardın günlerini Şiddet içeren filmleri seyredemez yaşında Bir gün kırılmış buldun ellerini Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceleri heceledin,gündüzleri bocaladın Bir kendini dinledin,bir de eli dinledin Hiçbir şey anlamadın,hiçbir şey anlamadın Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,yıldızlar dürttü seni andım Geceyi uyutan gündüz yüzlü kız,seni içime gömdüm Anlıyorum Düşerse gönlün derde elinde olmayan sebeplerle Görürüm bazen istemediğim halde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Beynimi kemiren birşeyler var ki Nedensiz sorgusuz giriyor kafama Uykularım umutlarım zehir oluyor bana Şimdi seni anlıyorum gecenin bu saatinde Umutlar tükenip birgün,kalırsın çaresiz ve üzgün Tesadüf olamaz bugüne kadar geçen gün Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Yalnızın adı yok gecenin bu saatinde Yalnızlık görünmez kaf dağından Gökyüzü kayarken başucundan Samyeli eserken boş odandan Çalarsın kim bilir kimin aklından Bu arada Hilalin Şarkısı , Uyandırmadan ismiyle de geçiyor.. Prensesin Uykusu ' nu da karıştırmışsındır belki ya da ikinci bir adı vardır.. Teşekkürler pokin.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pokin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 prensesin uykusuyum Ben kimin uydusuyum, uymadı mı sorgusuyum Hala eski duygusuyum, prensesin uykusuyum Bir avuntu dolgusuyum, Terk eder beni korkusuyum Hala eski duygusuyum, prensesin uykusuyum Uyanmaz mı uyanma mı Bana gelince zaman durmaz mı Uykusuz ruyasız Bana gelince hayat neden masalsız Bilmem Bir masalın yokmuşum, Ben hiç ben olmuş muyum Prensesin uykusuyum böle bi şarkı.. aynı zamanda REDD sölüyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 REDD in soyledigini biliyorum ama pilli bebek'ten duymadım hic..yinede bi arastırayım bulursam eklerim ayrıca merak ettim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pokin Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 OLAN BİTEN Olan biten birçok şey anlamsız gelir gibi dünyaya Gölgesi gündüze düşen dostlar arkamda Aklım başıma geldi, keyfimi kaçıran neydi Bilmem ne kadar geçti, umurumda değil şimdi Kırılganlık yenilenir, dar gelir bazen insan dünyaya Zaman gelir, yeniden gelinir zor gelinen masum rüyaya Aklım başıma geldi, keyfimi kaçıran neydi Bilmem ne kadar geçti, umurumda değil şimdi ÇOCUK DÜŞLERİM Yorgun gecelerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm Sanki yıllardır uzaktayım ben Özlemin hep sensizliğimden Ama yalanlar görünür hala Burdan bakınca şu sonsuz dünyaya Olsun demek de zor artık Çocuk düşlerimiz de yok artık Erken ölülmlerin ardından Hep aynı yere gelirken Islak sokaklar boyunca düşündüm Borcum varmış gibi kendimden Bir gülümseme beklerken Tren yolları boyunca düşündüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Bak isimli sarkı pilli bebek albumu icerisne yuklenmistir blginize:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2008 Ve güzelim sana sunduğum değerleri Karşılıkların içinde büyütmedim :clapping: gülümsettın beni cok tsk ederım boogee mükkemelsın -------------------- fotograf pıllı bebek haaaa:woot: lisemı spor salonunun dıbındekı tek agacım herseyı andım bırden :ermm:yüzsüz arkadaslarımı da:tongue: iyi geceler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.