pokin Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 1, 2008 IT'S MY LİFE This ain't a song for the broken-hearted A silent prayer for the faith-departed I ain't gonna be just a face in the crowd You're gonna hear my voice When i shout it out loud It's my life It's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while i'm alive (it's my life) My heart is like an open highway Like frankie said I did it my way I just wanna live while i'm alive It's my life This is for the ones who stood their ground For tommy and gina who never backed down Tomorrow's getting harder make no mistake Luck ain't even lucky Got to make your own breaks It's my life And it's now or never I ain't gonna live forever I just want to live while i'm alive (it's my life) My heart is like an open highway Like frankie said I did it my way I just want to live while i'm alive 'cause it's my life Better stand tall when they're calling you out Don't bend, don't break, baby, don't back down It's my life And it's now or never 'cause i ain't gonna live forever I just want to live while i'm alive (it's my life) My heart is like an open highway Like frankie said I did it my way I just want to live while i'm alive It's my life And it's now or never 'cause i ain't gonna live forever I just want to live while i'm alive (it's my life) My heart is like an open highway Like frankie said I did it my way I just want to live while i'm alive 'cause it's my life! TÜRKÇE ÇEVİRİ Bu kalbi kırılmışlar için bir şarkı değil İnancı bitmişler için sessiz bir dua değil Kalabalıktaki herhangi bir yüz olmayacağım Yüksek sesle bağırdığımda sesimi duyacaksın Bu benim hayatım Ya şimdi ya hiç Sonsuza dek yaşamayacağım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum (Bu benim hayatım) Kalbim açık otoban gibi Frankie'nin dediği gibi bunu kendi yolumla yaptım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum Bu benim hayatım Bu bölgelerinde ayakta kalanlar için Asla davadan vazgeçmeyen tommy ve gina için Yarın daha da zorlaşıyor hata yapmayın Şans bile şanslı değil Kendi şansınızı yaratmalısınız Bu benim hayatım Ya şimdi ya hiç Sonsuza dek yaşamayacağım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum (Bu benim hayatım) Kalbim açık otoban gibi Frankie'nin dediği gibi bunu kendi yolumla yaptım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum Çünkü bu benim hayatım İsmini çağırdıklarında dik dursan iyi olur Eğilme, kırılma, bebek, iddiandan vazgeçme Bu benim hayatım Ya şimdi ya hiç Sonsuza dek yaşamayacağım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum (Bu benim hayatım) Kalbim açık otoban gibi Frankie'nin dediği gibi bunu kendi yolumla yaptım Sadece hayatta olduğum sürece yaşamak istiyorum Çünkü bu benim hayatım You Give Love A Bad Name Shot through the heart, and your to blame, darling You give love a bad name An angel's smile is what you sell You promise me heaven then put me through hell Chains of love, got a hold on me When passion's a prison you can't break free You're a loaded gun ... yeah There's nowhere to run No-one can save me, the damage is done Shot through the heart, and your to blame You give love a bad name I play my part and you play your game You give love a bad name You give love a bad name You paint your smile on your lips Blood red nails on your fingertips A school boys dream, you act so shy Your very first kiss was your first kiss goodbye You're a loaded gun There's nowhere to run No-one can save me, the damage is done Shot through the heart, and your to blame You give love a bad name I play my part and you play your game You give love a bad name You give love..... Shot through the heart and your to blame You give love a bad name I play my part and you play your game You give love a bad name Shot through the heart and your to blame You give love a bad name I play my part and you play your game You give love a bad name You give love.... You give love a bad name You give love.... You give love a bad name You give love.... You give love a bad name ÇEVİRİ Bir meleğin gülümsemesiydi,sattığın şey Bana cenneti vaat ettin,sonra da cehenneme attın Aşkın zincirleriyle bağladın Tutku bir haipishane olunca,özgür kalamıyorsun Sen dolu bir silahsın Kaçacak yerin yok Kimse beni kurtaramaz Zarar verildi bile Kalbe doğru bir atış Ve suçlusu sensin Sen aşkın adını kötüye çıkardın Ben rolümü oynarım ve sen oyununu Sen aşkın adını kötüye çıkardın Sen aşkın adını köyüe çıkardın Dudaklarına gülümsemeni boya Kan kırmızısı tırnakların parmaklarında Bir okul çocuğunun rüyasısın,çok utangaç davranıyorsun Aslında ilk öpücüğün senin ilk elvedandı Sen dolu bir silahsın Kaçacak yerin yok Kimse beni kurtaramaz Zarar verildi bile Kalbe doğru bir atış Ve suçlusu sensin Sen aşkın adını kötüye çıkardın Ben rolümü oynarım ve sen oyununu Sen aşkın adını kötüye çıkardın -------------------- ALWAYS This romeo is bleeding But you can't see his blood It's nothing but some feelings That this old dog kicked up It's been raining since you left me Now i'm drowning in the flood You see i've always been a fighter But without you i give up Now i can't sing a love song Like the way it's meant to be Well, i guess i'm not that good anymore But baby, that's just me And i will love you, baby - always And i'll be there forever and a day - always I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and The words don't rhyme And i know when i die, you'll be on my mind And i'll love you - always Now your pictures that you left behind Are just memories of a different life Some that made us laugh, some that made us cry One that made you have to say goodbye What i'd give to run my fingers through your hair To touch your lips, to hold you near When you say your prayers try to understand I've made mistakes, i'm just a man When he holds you close, when he pulls you near When he says the words you've been needing to hear I'll wish i was him 'cause those words are mine To say to you till the end of time Yeah, i will love you baby - always And i'll be there forever and a day - always If you told me to cry for you I could If you told me to die for you I would Take a look at my face There's no price i won't pay To say these words to you Well, there ain't no luck In these loaded dice But baby if you give me just one more try We can pack up our old dreams And our old lives We'll find a place where the sun still shines And i will love you, baby - always And i'll be there forever and a day - always I'll be there till the stars don't shine Till the heavens burst and The words don't rhyme And i know when i die, you'll be on my mind And i'll love you - always ÇEVİRİ Bu romeo kanıyor Ama göremiyorsun kanını Yalnızca bazı duygular o kadar Bu yaşlı köpeğin başına bela Beni terk ettiğinden beri yağmur yağıyor Selde boğuluyorum şimdi Anlıyorsun ya ben hep bir dövüşçüydüm Ama sen olmayınca pes ediyorum Artık bir aşk şarkısı söyleyemiyorum Eskiden hissettiğim gibi Eh, sanırım artık o kadar iyi değilim Ama bebeğim işte bu benim Ve seni seveceğim bebeğim-daima Ve sonsuza dek yanında olacağım-daima Yıldızlar sönene Gökyüzü patlayana ve Sözcükler kafiye yapmayıncaya dek Ve biliyorum ki öldüğümde sen aklımda olacaksın Ve seni seveceğim-daima Şimdi geride bıraktığın fotoğraflar Yalnızca farklı bir yaşamın anıları Bazıları bizi güldürdü, bazılarıysa ağlattı Biri veda etmek zorunda bıraktı seni Neler vermezdim parmaklarımı saçlarında gezdirmek için Dudaklarına dokunmak, sana sarılmak için Dua ederken anlamaya çalış Hatalar yaptım, ben yalnızca bir insanım O adam sana sarıldığında, seni kendisine çektiğinde Epeydir ihtiyacın olan sözcükleri söylediğinde Onun yerinde olmak isteyeceğim çünkü onlar Sana zamanın sonuna dek söyleyeceğim sözcüklerim Evet, seni seveceğim bebeğim-daima Ve sonsuza dek yanında olacağım-daima Senin için ağlamamı isteseydin Ağlayabilirdim Senin için ölmemi isteseydin Ölebilirdim Yüzüme bir bak Ödeyemeyeceğim bir bedel yok Bu sözcükleri sana söylemek için Evet,talih yok Bu hileli zarlarda Ama bebeğim bana yalnızca bir şans daha verirsen Yıllanmış düşlerimizi toparlayabiliriz Ve eski yaşamlarımızı Bir yer bulacağız güneşin hala parladığı Ve seni seveceğim bebeğim-daima Ve sonsuza dek yanında olacağım-daima Yıldızlar sönene Gökyüzü patlayana ve Sözcükler kafiye yapmayıncaya dek Ve biliyorum ki öldüğümde sen aklımda olacaksın Ve seni seveceğim-daima 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 On the street where you live girls talk about their social lives They're made of lipstick, plastic and paint, a touch of sable in their eyes All your life all you've asked when's your Daddy gonna talk to you You were living in another world tryin' to get your message through. No one heard a single word you said. They should have seen it in your eyes What was going around your head. Ooh, she's a little runaway. Daddy's girl learned fast All those things he couldn't say. Ooh, she's a little runaway. A different line every night guaranteed to blow your mind I see you out on the streets, call me for a wild time So you sit home alone 'cause there's nothing left that you can do There's only pictures hung in the shadows left there to look at you You know she likes the lights at nights on the neon Broadway signs She don't really mind, it's only love she hoped to find Ooh, she's a little runaway. Daddy's girl learned fast All those things he couldn't say. Ooh, she's a little runaway. No one heard a single word you said. They should have seen it in your eyes What was going around your head. Ooh, she's a little runaway. Daddy's girl learned fast All those things he couldn't say. Ooh, she's a little runaway. Ooh, she's a little runaway Daddy's girl learned fast Now she works the night away ------------------------------------------------------------------------ Yaşadığın caddede kızlar sosyal hayatları hakkında konuşurlar Ruj sürerlerdi, plastik ve boya, gözlerindeki bir kasvetli dokunuş Tüm hayatın, tüm isteklerin baban seninle konuşacağı zaman Başka bir dünyada yaşıyordun mesajını iletmeye çalıştığın Söylediği tek bir sözü bile kimse duymuyor Gözlerinde görmeliler Kafanda neler döndüğünü O küçük bir kaçak Babasının kızı hızlı öğrendi Tüm o söyleyemediği şeyleri O küçük bir kaçak Her gece aklının esmesini garantileyen başka bir çizgi Sokakların dışında seni görürüm, fırtınalı bir zamanda çağır beni Evde tek başına oturursun çünkü yapabileceğin birşey yok Sadece gölgelere asılmış resimler sana bakan Gece Broadway'in neon ışıklı işaretlerini sever biliyorsun Gerçekten umursamaz, bulmayı ummuduğu tek şey aşk O küçük bir kaçak Babasının kızı hızlı öğrendi Tüm o söyleyemediği şeyleri O küçük bir kaçak Söylediği tek bir sözü bile kimse duymuyor Gözlerinde görmeliler Kafanda neler döndüğünü O küçük bir kaçak Babasının kızı hızlı öğrendi Tüm o söyleyemediği şeyleri O küçük bir kaçak O küçük bir kaçak Babasının kızı hızlı öğrendi Şimdi geceleri çalışıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2008 its my life Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GCanibek Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2010 its my life Kesinlikle : ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.