felidae Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 3, 2008 La Vie Révée Des Anges http://www.weblebi.com/THD6ctbIkiPZ1xPgAMY24A.wim Isa tüm eşyasını sırt çantasına sığdırmış yirmi yaşında, şehirden şehire dolaşan gittiği her yerde ufak tefek işler yaparak geçinen iyimser bir kızdır. Herşey yeni çalışmaya başladığı iş yerinde Marie adında bir kızla tanışmasıyla başlar....Kendisiyle zıt bir kişiliğe sahip olan Marie ile dostluk kurar ve birlikte yaşamaya başlarlar....fakat ilişkileri giderek bozulmakta ve Marie bir depresyona sürüklenmektedir... Marie'nin ani değişikliği ve agresif tavırları Isa yı üzmekte ve hayatının akışını etkilemektedir.... http://www.youtube.com/watch?v=Tktq-Wwk2lo Tür : Romantik Gösterim Tarihi :19 Şubat 1999 Yönetmen : Erick Zonca Senaryo : Roger Bohbot , Erick Zonca Görüntü Yönetmeni : Agnès Godard Müzik : Yann Tiersen Yapım : 1998, Fransa , 115 dk. Oyuncular Elodie Bouchez , Natacha Regniér , Gregoiré Colin , Patrick Mercado 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blanc Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 oldukça yalın bir film..uzun zaman önce seyretmiştim..yıllardır süre gelen fransız sineması hayranlığımdan mıdır bilmem ama çok beğenmiştim bu filmi..ayrıca ismini meleklerin düşsel yaşamı olarak biliyordum.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 filmin benim bildiğim kadarıyla adı meleklerin düş yaşamı...ayrıca filmi beğenmiş olmana sevindim.... bende bu filmi tek seven benmiyim diyordum;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blanc Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 inan yalnız değilsin bu filmi çok seven bir kız arkadaşım daha var film bittikten sonra bir süre etkisinden kurtulamıyorsun..oldukça hoş bir his.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Filmi izlemedim ama sadece müzikleri için bile izlenebir gibi.Ne de olsa Yann Tiersen...O adam ne yapsa dinlerim:) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 katılıyorum elesis.... yan tiersen elini atarda boş çıkarmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2008 filmi izledim ve çok güzel buldum. izlenemsi gereken ve hatta izletilmesi gereken bir film... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 bende cok begenırm bu filmi..izlenmesı gereken bı film... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 hımm ikiside kız romantik bişeyler var demek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yeza Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 iki kızın oldugu yerde romantızm arıyorsun ya cruelty ne dıım ben sana:D:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 filmi burada gördüm ve çok merak ettim.. sonra izledim.. gerçekten çok güzel.. kesinlikle izlemelisiniz:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.