Firdevs Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 herkez kendine uyan hayali seçsin... yoksa hayaliniz ne yazın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lospichos Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ııhhmmm şey hayalim ; motorsikletimle karavanımla yada teknemle italyaya gitmek..ve yola çıkmadan önce "Ben geliiyoruummm" diye haykırmak. sokaklarını karış karış gezmek ve türk kebabını italyaya sevdirmek istiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 İtalya... güzel seçim:) Bu saatte düşündüm düşündüm bi hayal kuramadım kendime acıdım..pöh:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lospichos Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ya bilmiyorum ama beni oraya çeken birşey var . ne yanii bi hayalinde mi yook :/ allaahhh gece gece yazmaya başlarsam . 4 sayfaya sıgmam taşarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Sanırım Eftalya ya rakip yada bir ortak geldi sitemize:) Hayalim var olmaz olur mu...da onlar uyumuş bu saatte ben uyumamışım daha:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 benimde tek Hayalim...bi Hayalimin olması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Eyvahlar olsun o zaman:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 olsun valla bana bi hayal bul NORA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Bi hayal bulmam eksikti sitede dimi weysel saolasın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lospichos Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Sanırım Eftalya ya rakip yada bir ortak geldi sitemize:) Hayalim var olmaz olur mu...da onlar uyumuş bu saatte ben uyumamışım daha:) Nora: eftelyayla kesişen bir noktamız mı varkiii? Weysel1453: sen yat uyu şimdilk sonra bir hayal uydururuz sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 aa boşyeremi süper mod oldun Her türlü paylaşımı yapıorsun her ilginç olayı buluorsun bi hayal bulamadın ayıp Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Gnosis kütüphanesi Eftalyanın günlüğü.... bakmanı tavsiye ederim. Hayal gücü geniş yaratıcı bir üyedir kendisi;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 O kadar yük bir moda fazla:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 weysel1453 ne ya yuh hahahaha :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 okudum günlüğünü benide eklemiş saolsun Avtar olarak kullanıorum Eftalya nın bana layık gördüğü resmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Flames kötümü ya rakam 1453 istambul un fethi daha ne olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 hee oldu 1041 yapsaydınız....nooldu 1041 de sole bakım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Weysel44 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 yaf geçmişe mazi geleceğe Niyazi derler Flames boş ver Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 konuyu saptırmayalım lütfen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Oyun açtık olmadı Geyik konusu var kocaman o da kesmedi burayı mı buldunuz hadi bakiim burada konu hayal.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lospichos Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ya ben okumaya üşendim. o yazmaya üşenmemiş. helal olsun ne diyim bu ara hayal topiğinide *ok ettik .admin gelmeden kaçalım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 nora ya da bak başı çekti saptırdı asıl ben sana cıx cıx cıx:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Tek hayalim kusursuz bi mod olmak ama insan evladıyız işte:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 tek hayalın kusursuz bı mod olmakmıs süper mod olmuşun daha ne Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Tek hayalim bu gece hepinizi birden rüyamda görmemek... saate bak gidiyorum ben:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.