blueboy Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2008 http://img53.imageshack.us/img53/577/4yluyuturucusg7.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 çok yazık:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eponymous Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 hangi uyuşturucuyla bu hala gelmiş metanfetamin falan mı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xl_xxy Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 yazık kaybolan hayatlar biten umutlar ve diğer yanda para kazanan uyuşturucu tacirleri zebgin olan karektesizler inşallah cocuklarıda bole olurr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 2. resimde daha bir güzelleşmiş gibi. Demekki dozunda bırakmak gerek:) Şaka bir yana bilinçlenmek, bilinçlendirmek gerek... Teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raspu_tinsel Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 üzülmüyorum. nefsine hakim olamayanı gafretle kınıyorum. bilincini ayakta tutamayana, kaybolmayı erdem sanıp savrulana, ölümü bu denli çirkinleştirene bir ağız dolusu gazel kusuyorum. yazıklar olsun sizler gibi aciz yaratıklara... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 güzel başlayan herşeyin mutlaka kötü bir sonu vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 yazık kaybolan hayatlar biten umutlar ve diğer yanda para kazanan uyuşturucu tacirleri zebgin olan karektesizler inşallah cocuklarıda bole olurr İnşallah çocuklarıda böyle olur muu? Yapmayın etmeyin gözünüsü seveyim. O çocukların ne suçu var. Bela okuyacaksanız da doğru kişilere okuyun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 peki bu resimler nasıl çekilmiş yani gözlemlemişlermi uyuşturucu ne hale getiriyor yani bir şekilde göz yumuluyor ben kimseyi anyalayamıyorum insanları ve insanlığı anlayamayacak kadar aptallaştım vurdum duymaz gamsız insanlardan nefret ediyorum bencillerden nefret ediyorum şımarık insanlardan nefret ediyorum ben şimdiki zamandan nefret ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 herşeyin olduğu gibi uyuşturucunun da fazlası zarar.Fakat unutmamak gerekir ki büyük düşünür ve ressamlar da en güzel eserlerini yaratırken afyon ve maruana kullanmışlardır.İşin cılkını çıkartmadığın sürece sorun olmadığını düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 sen yaratıcı olamıyorsan uyuşturucu ile elde ettiğin sahte yaratıcılık kişiliğine hakaretttir bence kendinde bulamadıgın gücü bi madde de aramak öz saygısızlık gibi geliyor yapay yaratıcılıklar mutluluklar kendine olan saygını bitirip seni kemiriyorsa bi zaman sonra kısa süreli geçici güzelliklere kapılmak hayatın tümünü gözden çıkartmaksa böyle bi zayıflık benim tahammülüm dışındadır.tabi bence..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 işte şu an saygıyla baktığımız bir sürü eser bu uyuşturucuyla yapıldı ama kasteddiğim uyuşturucu kimyasal değil.doğadan gelen yeşillikler veya absınd(yeşil cin) kaldı ki kızıl derililer de ruhlarla konuşmak için ayinlerinde bunu kullanırlardı.Farkındalığı arttırabilmek için. Fakat günümüzde bir keyif aracı olan uyuşturucu insanların hayatlarıyla oynamakta.Sebebiyse yapay mutlulukların güzel gelmesi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 uyusturucudan bulanan beyın,işin cılkının çıktığını anlar mı ya da anlasa da neyı kabullenip neye dur diyebilir??neyi reddedip neyi kabul edebilir?iradenin bittiği yerde acı vardır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 kendinizi kandırmayın hiç birşey o maddeleri kullanmak için sebep değil olamaz bu basitliktir aşşağılık duygusunu ortadan kaldırır ama kendisi öyle sanar bir anlık beyin uyuşması hayattan soyutlanma kendisi ile başbaşa kalma kendini yüksekten görme ama söylediğimi tekrarlıyorum kendisi öyle sanar etrafındaki insanların bakış açılarını değiştirmez pardon değiştirir aciz görürler acırlar yada dışlarlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 kendinizi kandırmayın hiç birşey o maddeleri kullanmak için sebep değil olamaz bu basitliktir aşşağılık duygusunu ortadan kaldırır ama kendisi öyle sanar bir anlık beyin uyuşması hayattan soyutlanma kendisi ile başbaşa kalma kendini yüksekten görme ama söylediğimi tekrarlıyorum kendisi öyle sanar etrafındaki insanların bakış açılarını değiştirmez pardon değiştirir aciz görürler acırlar yada dışlarlar kesinlikle katılıyorum...! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
furberia666 Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 metanfetamin evet maalesef Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.