boogee Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2008 Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2008 http://img507.imageshack.us/img507/7808/243930424441d895f18ebhz2.jpg Konusu Şehrin karanlık sokaklarında, dirilen bedenler kol gezmektedir; kimileri paramparça, kimileri derilerinde wΔz kazınmış bedenler... Dedektif Argo (Skarsgård) ve iş arkadaşı (George), bu dövmede yazan denklemi çözmeye kararlıdırlar ve fark ederler ki kurbanların hepsine korkunç bir seçim önerilmektedir: Sevdiğin birini öldür ya da ölmeyi göze al! Yaşadığı bölgede insanlığa dair her tür sapkınlık ve vahşete alışkın hale gelen Dedektif Argo’nun hali yeni iş arkadaşı Helen Westcott’u da rahatsız etmektedir. WΔZ denklemini çözmeye girişen Eddie ve Helen, katilin nihai bir aşk testi uygulamakta olduğunu fark ederler. Bu test, akla gelebilecek her tür işkenceden daha ağırdır. Fragman Alıntı
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Film vizyona girdi mi girecek mi acaba? Bu konuda bir bilgin var mı? Alıntı
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Film vizyona girdi mi girecek mi acaba? Bu konuda bir bilgin var mı? Film su an vizyonda ve ilk haftası.... Alıntı
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Eyvallah teşekkürler:) Alıntı
KraKer Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Ben filmi izledim,ama Saw ve Seven'a göre baya sönük kalmış hatta izlerken çoğu zaman sıkıldım,hem Saw hem Seven diyince insan çok çok iyi birşey bekliyor ama bu film beklentileri karşılamıyor.. Alıntı
dark death Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 film bence etkileyici olmuş ben de biraz sıkıldım ama fena değildi Alıntı
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 mutlaka gitmeliyim:D Alıntı
blueboy Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2008 kimi yerleri sıkıcı:ermm:ama iyiydi yani fena sayılmaz Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.