boogee Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 4, 2008 http://img397.imageshack.us/img397/7449/ococuklarlw1.jpg YAPIMCI : SELAY TOZKOPARAN – Dinamik Prodüksiyon YÖNETMEN : MURAT SARAÇOGLU SENARYO : SIRRI SÜREYYA ÖNDER OYUNCULAR DEMET AKBAĞ...MEHTAP ANNE ÖZGÜ NAMAL...DONA SARP APAK...SAFFET ALTAN ERKEKLİ...LOKMAN İPEK TUZCUOĞLU...HATİCE SEZİN AKBAŞOĞULLARI...MERYEM MAHİR İPEK...KOMSER ŞEREF GÖKHAN ATALAY...METİN SELEN UÇER...SELVİ DENİZ ÖZERMAN...MEDİHA KONUSU; Yıl 1981... Türkiye, askeri rejimin yönetimi altındadır. Hayat kadınlarının çocuklarına bakıcılık yapan emanetçi annenin, evinin ekseninde inanılmaz olaylar gelişecektir. Hayata dair tüm gerçeklerin ve duyguların iç içe örüldüğü bu evde yaşanacak dram ve trajik komik olaylar hafızalardan silinmeyecek. Çocuk psikolojisi, eğitim, töre, annelik duygusu ve kadın erkek ilişkileri toplumsal değer yargıları ve baskı ortamının sorguladığı tartışmalara yol açacak bir film... Gösterim Tarihi: 16 Mayıs 2008 FRAGMAN http://www.youtube.com/watch?v=9BWmze8gLDA 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2008 Oyuncuları ve irdelediği konularıyla güzel bir film göreceğiz diye umut ediyorum.Sağol Paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 bu filmin iyi olduğu düşüncesi gün geçtikçe daha da inandırıcı geliyor. İzlemek lazım merak ediyorum gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 güzel bi film olduğunu düşünüyorum... izleyeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 hadi bakalım gösterimde...oyunculardan ve konusu bakımından iyi bir yapıma benziyor...fırsat bulursam gidicem... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Konusu "Annemler tatilde" filmininkine benziyo 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 guzel bir film...23 nisan cocuk bayramında ulkeler arasında bir cok cocuk gezmekte ve eglenmekte fakat kimse kenar mahalle cocuklarını dusunmuyor onlara yonelik cok fazla bir sey yapılmıyor hatta cocukların dogum gunleri bile kutlanmıyor sırf sımarıp ta hayata karsı dik durup karsılarına cıkan zorluklara gogus gerebilmeleri için belki dogru belki yanlıs bir yoldur tartısılabilir hatta film de tartısılmakta...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duman Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2008 ben izledim güzel bir filmde pek dikkatle izlediğim söylenemez ya telefon çaldı ya başka bişey oldu bide yanmdaki rahat durmadı ama gerçekten güzel bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 sonu güzel bağlanamamış ama çekimleri özellikle beğenmiştim ve kullanılan dekorlar kıyafetler ufak ayrıntıları atlamadıysam heralde döneme oturmuş uğraşılmış gibi. oyuncular özellikle demet akbağ harika zaten bu iki şey olmasa pek de iyi bir film olmazmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Konusu "Annemler tatilde" filmininkine benziyo Bunu ben mi yazmışım yaa.. Saçma olmuş. Neyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nayu Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Film güzel şeyler anlatıyor.. Tavsiye ederim ,) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Bunu ben mi yazmışım yaa.. Saçma olmuş. Neyse... Demek 2 ayda fikirlerinde baya bir değişim olmuş zaman geciyor tabi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2008 Öyle cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 ihtimalleri yüksek basit tam bir türk hikayesi, çok eleştri görüp beğenilmesede beni etkileyen en iyi yerli filmlerden biriydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 ihtimalleri yüksek basit tam bir türk hikayesi, çok eleştri görüp beğenilmesede beni etkileyen en iyi yerli filmlerden biriydi bencede en iyi yerli filmlerden biriydi... hiç değilse saçma bir konu etrafında dönmüyordu film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 2010 gayet doyurucu konusu ve sahneleri vardı bir çok yerli filmden kat kat iyiydi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.