Tengri Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 5, 2008 Merhaba arkadaşlar Başıma bir olay geldi size sorayım dedim belki düşüncem doğru veyada yanlıstır bilmiyorum. Ben bi kızla tanıstım Arkadaşımın sevgilisiydi kızla tanıstıktan 2 gün sonra kız bana kardeşim demeye basladi cok aşırı ilgi gösterdi babası buna kötü davranıyomuş falan beni babasından bile önde tutuyodu...bana hep devamlı beni sevdigini anlatıyodu sarılıyodu sevgisini gösteriyodu vs vs vs aşırı bi ilgiydi bu ama arkadaşlarımın ve benim ortak bir düşüncem vardı kız yapmacıktı neyse devamlı benle takılıyodu falan bi gün bana bu bi kolye verdi :S dedi ki kardeşim bu kolyenin aynısı bende de var sende tak ikimizdede olsun e bende tamam dedim kolyeye baktım şöyle bi...kolyede hiç bir anlam yok yani ne bir simge ne de bir harf vs vs hiçbir anlam yok karışık bi simge...hiçbir anlam yok yada ben anlam cıkaramadım bilmiyorum ama bakan kimse bi anlam cıkaramıyo... neyse bu kolyeyi taktım falan evde şofben bozuktu 1 hafta falan banyo yapamadım sonra banyo yapmadan önce kolyeyi cıkardım ve masaya koydum... banyodan cıktıktan sonra kolyeyi takmayı unutmuşum gittim arkadaşlarımla buluştum falan... o gün kolye boynumda yokken baya bi kötü geçti günüm... Düşündümde... ben bu kızla tanıstıktan 2 gün sonra bana kardesim dmeye aşırı bi ilgi göstermeye basladi vs vs kim tanıstıgı 2 günlük birini babasından öteye koyar ki ? aşırı bi ilgi gösterir vs vs bir sürü soru işareti belirdi aklımda şimdi merak ettigim şu...sizlerden yardım istedigim konu Acaba zat-ı muhteren kişi kolyeye büyü yapmış olabilir mi ? Bu konuyu baya düşündüm dedim böyle olmucak bari size sorayım... bilmiyorum belkide ben saçmalıyorumdur ama görüşlerinize ihtiyacım var arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim:rolleyes: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Candy Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Kutsal damacanada da vardı böyle bir kolye..Büyülü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HaYaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 bence rastlantı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 becede tasadüf ama ummadık taş baş yarar demiş büyükler sen kolyeyi takıp takmadığında neler olduğunu izlersen sorularının yanıtını kendin bulabilirsin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Bencede neye inanırsan onu yaşarsın ve rast gelmeside etken olabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 büyü yapay bir yaşamdır .eğer böyle bir şüphen varsa beraber olduğunuz zamanki davranışlarını bir video seyreder gibi uzaktan izle...eğer davranışlarında bir anormallik varsa haklısın.mesela hiç sevmediğin bir şeyi teklif ettiğinde koşa koşa gidersin..ne bileyim çok sevdiklerini dışlarsın..en önemlisi onsuz huzursuz olursun... şu an ona karşı hissettiklerin anormalmi yoksa gayet senin normal davranışlarınmı? benim fikrim yanılıyorsun çünkü kolyeye varana kadar bu tür büyüler yapacak daha iyi mataryeller var.niye kolyeye yapsınki??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 valla belli olmaz ama 2 günde bu kadar ilgi...ilginç yani bence al karşına konuş neden bu kadar ilgilisin de kolye ne anlama geliyo de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 valla belli olmaz ama 2 günde bu kadar ilgi...ilginç yani bence al karşına konuş neden bu kadar ilgilisin de kolye ne anlama geliyo de... oda diyecek ben arkadaşını değil seni seviyorum,kolyede büyülü)) dermi ki??????????? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 okurken kendi kendime aha takar takmaz voodoo bebeği gibi olcak falan diyodum ama yazınn sonunu görünce anladım. bencde al karşına konuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 büyü yapay bir yaşamdır .eğer böyle bir şüphen varsa beraber olduğunuz zamanki davranışlarını bir video seyreder gibi uzaktan izle...eğer davranışlarında bir anormallik varsa haklısın.mesela hiç sevmediğin bir şeyi teklif ettiğinde koşa koşa gidersin..ne bileyim çok sevdiklerini dışlarsın..en önemlisi onsuz huzursuz olursun... şu an ona karşı hissettiklerin anormalmi yoksa gayet senin normal davranışlarınmı? benim fikrim yanılıyorsun çünkü kolyeye varana kadar bu tür büyüler yapacak daha iyi mataryeller var.niye kolyeye yapsınki??? anormal davranışlar... neden yapmasnı ki sonucta aynı evde yaşamıyoruz ve bi tek haftasonları görüşüyoruz Kutsal damacanada da vardı böyle bir kolye..Büyülü oynancak eğlencek birşey arıyorsan en yakın cocuk parkına git! ben arada kaldgım bir konuda bana yardım edebilecek arkadaşlardan yardım istedim dalga geçilcek birşey yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2008 oda diyecek ben arkadaşını değil seni seviyorum,kolyede büyülü)) dermi ki??????????? valla der mi der belli olmaz =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RockGirl Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 katılıorum neye inanıosan onu yaşarsın... banada kardeşim dien biri var banada o çok yapmacık gelio bizde bi çıkarı var sanmıştık ve halen öyle sanıorz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eysan23 Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 olay ve sanı sacmalıktan ıbaret kusura bakma arkadasım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2008 neye inanırsan onu yaşarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 destek olup yardımcı olmaya calısan seviyeli yorum atan arkadaşlara teşekkürler köstek olanlarada odun olarak devam etmeleri dileğiyle saygılar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arkeolog Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2008 Aşk'ın kendisi büyü zaten..... İnsan babası gibi gördüğüyle aynı kolyeyi takmak istemez......Aşkıyla beraber bir bütün olmak için kolye takar.....Senin de ilgini çekmiş ki takmışsın kolyeyi....Bu daha de enteresan..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
brokencorpse Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Aşk'ın kendisi büyü zaten..... İnsan babası gibi gördüğüyle aynı kolyeyi takmak istemez......Aşkıyla beraber bir bütün olmak için kolye takar.....Senin de ilgini çekmiş ki takmışsın kolyeyi....Bu daha de enteresan..... çok farklı bi bakış açısı .. hmm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kupa Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2008 bence kolyeye kendi enerjisini yüklemiş yada tılsımlamış olabilir ama ne önemi var ki sen tak kolyeyi taktıgın zaman bir sorun yaşamadıgına göre ne yapmış olursa olsun çok kötü degil...insanoglu ilgilenmedigi şeyleri yargılamaz ayrıca benzer bir olayı ben yaşadım bilgilerinize sunayım belki yardımcı olabilir aynı evde yaşadıgım erkek arkadaşıma verilmişti böyle bir kolye bir bayan arkadaşım tarafından bir süre sonra benim yanımdan bayan arkadaşımın yanına gitti. önümüzdeki yaz evlenicekler ve çok mutlular:) önemli olan mutluluk degil mi ayrıca kişisel görüşüme göre özünde büyü yapılan olguyu istemeyen bir insanı büyünün ortaya çıkardıgı enerji etkilemez...aman dikkat swinger olmayın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eminerkin Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 abicim kız seni sevmiş güven duymuş arkasından neler neler diyosun ya ayıptır insanlık bu kadar öldümü..elindeki o anda sahip oldugu şey odur senle paylaşmış...sana büyü yapması için kolyeye ihiyacı yok ,başka kıtadan da bu işi yapar.. hem ruhun duymaz...bu dünyada karşılıksız hiç ibr beklenti duymadan sani seven-aşık olan demiyorum-birini bulmuşsun yat kalk dua et emi...bide öyle bir insan bulmusun sakın kaybette çünkü böyle samimi birini kırarsan o zaman görürüsün iste büyüyü hemde hem en vuduusundan hemde karasından çünkü kalbi kırılan insanın yarattıgı enerjiyi hiç bir kimse yaratamaz...hani derlerya ah alma diye.....ona göre.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FORNEUS Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Rastlanti olabilir sonuçta sana karşi bir düşmanliği yada antipatisi olmadini düşünüorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lady_di Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 kolye büyülü deildir muhtemelen kızında psikolojik sorunları vardır. senin için rahat edicekse kolyeyi büyülüymüş gibi kabulet. bu tür büyüeri çözen şeyleri kolyeye uygula ve kurtul kolyeden olur biter.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wampire Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 bence bu kız senden hoslanıo we o yzdn o kdr çok ilgi gösterio. o kolyede madem bu kdr çok merak ediyosun bi büyücü yada bi hocaya git göster o kolyeyi büyülümü değilmi die .. 2 tane war aynısından demişş..bu demk oluokii : sn o kolyeyi takınca aklına hep o kız gelir diğri onda çnkü.aklndan çıkmamanı istemiştir.. durduk yere bi insan 2 gün tanıstığı kişiye bişyini wermez.bide kardesim dmiş sana ndn kardesim di0 ? ilk kardes olarak yanasıo sana sonra sevgili olarak seni bağlamaya çalısıo. ve gün gittikce sana bellii edrr sevdğini.ztn blli etmiş sna sarılark sni svrm die de sn anlamamıssn.yada anlamak istemedn yok artık die. falan filan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GR2323 Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2008 Ya böyle saçma birşey mi olur ? Hayatında herşeyde büyü aramaya mı kalkacaksın sen ?Anormal bi kızla karşılaştın diye o kızın büyücü olması mı gerekiyor ?Kusura bakma ama senin söylediğin sadece bir ihtimal.Ki ihtamaller bitmez.O yüzden kızı daha iyi gözlemle derim,ondan sonra öyle mi değil mi diye de kendi gözlemlerinden yola çıkarak kendin karar verebilirsin,burada kimse o kızı tanımıyor ki nasıl yorum yapsın,nasıl birşey söyleyelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.