Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 arkadaşlar, bu ekrana dikkatlice bakın ama video son bulana dek gözlerinizi ayırmayın. daha sonra bulunduğunuz ortama veya pc nizin ekranına bir bakın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 wwoow kafa yapıo bu ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 korkutucu bişey çıkar diye bekledim ama çok hoştu herzamanki gibii... ellerine sağlıkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 diyorumda inanmıosunuz kötümseris kötümser:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ya hep bööyle dikkatli baktığın şeylerde bişey çıkıver bağırırya öle bişey çıkaçak sandım ama yanılmışım..gerçekten güzeldi farklıydı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 teşekkür ederim, sudem aynı video nun senin bahsettiğin gibiside vardı.tam bakıyorsun köşeden adam çıkıyor bööööööö diye.. ama ben dedim ki,bizimkiler artık bunu yemez.ben diğerini vereyim..demekki iyi etmişim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 çok acaib bişi bu yaw başım dönüyor dönüyor bende bekledim bişi çıkcak die ama çıkmadı her tarafı dalgalı görüyorum şu anda u harfi elimin altından kaçıyo:D eftalya eline sağlık harika paylaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ya ben baktım baktım bi dalgalanma falan olmadı bende pek kör olucaz böyle şeylere baka baka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 birdaha kini siz kör olacaksınız diye kaymayayim barim napim.. eğerki göremediysen benim suçum ne sayın yöneticim.siz kör olmuşunuz bile çoktan..http://img307.imageshack.us/img307/1145/delupu1.gif Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yaa bende de olmuyo öle bişi gözümü bile ayırmadım halbuki:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 etrafınızdaki objeler dalgalanmıyormu yahuu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 yooo bende de bişi olmadı..... gözümü kör etcek sadece.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ama ben yarısına kadar bile izlesem pc nin ekranı manevra yapıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 aynen aynen çok fena oluyom etraf dalgalanıyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 ı ıh:( benim bazzen kendi kendine dalgalanıyo belki ayırt edemiyorumdur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.