Firdevs Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 http://img109.imageshack.us/img109/563/01osmangazi6kj.jpg osman gazi http://img109.imageshack.us/img109/7374/02orhangazi9uh.jpg orhan gazi ı. murad http://img109.imageshack.us/img109/1032/04ibayezid3ln.jpg ı. bayazit ı. mehmed ıı. murad ıı. mehmed ıı. bayazit ı. selim ı. süleyman ıı. selim ııı. murad ııı. mehmed ı. ahmed ı. mustafa ıı. osman ıv. murad ibrahim ıv. mehmed ıı. süleyman ıı. ahmed ıı. mustafa ııı. ahmed ı. mahmud ııı. osman ııı. mustafa ı. abdülhamid ııı. selim ıv. mustafa abdülmecid abdülaziz v. murad ıı. abdülhamid ıv. mehmed v. mehmed Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 harikalar harika,hepsini bir arada görmemiştim daha doğrusu bir çoğunun foto sunu görmemiştim.. bunları duvarlara assak duvarlar dillenir tarihi konuşur... thakns firdevs, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest KENTMEN Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 bizim burda bi Bisiklet tamircisi var, Abdulmecid ayni o na benziyo, herifi ne zaman görsem tekme atasim geliyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 görkemli çalışma olmuş firdevs ellerine sağlık.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 bir laflarıyla dünyayı titreten ulu hakanlar, hepsinden Allah razı olsun, eline sağlık firdevs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 1. bayazit...... en güzel portre buymuş.. kim yapmış acaba? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 yaw çok merak ediyorum neden bütün osmanlı padişahları resimlerde böyle kilolu göbekli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Gerçekten insan irisi denebilecek boyutta kişiler olduklarını ben biliyorum... çünkü sarayda koruma altında olan kıyafetleri var.... üç kişi sığar içine öyle diyeyim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 yaw baya bi göbek var ama savaşta atın üstünden inmeyen adamda göbek olmaması lazım acaba ressamlardamı bişşi var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 sona doğru bi incelme söz konusu ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Ressamlarda bişi yok:) Hiç kullanılan kılıçları giyilen zırhları görmedin mi? SEnce onları kullanabilecek kişiler nasıl kişiler olmalılar? Boyum kadar kılıç var düşün onu sallıyo ordan oraya savaşıyor onunla... peh:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 o devrin insanlarında ameli olaylar daha fazla olduğu için vücutları daha gelişmiş oluyomuş ama ıv.murat'ın bir gürzü var kendi devrinde bile üç dört kişi kaldıramıyomuş. şimdi on onbeş kişi falan lazım heralde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2007 bence şimdi kaldırmak için vinç gerekir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2007 görüncre şaşırdım,dönem ödevim bu benim :D çok sağol firdevs,bir de padişahların soyağacını nerden bulabilirim onu da eklersen çok güzel olur yada direk soyağacını ekle dimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 görüncre şaşırdım,dönem ödevim bu benim :D çok sağol firdevs,bir de padişahların soyağacını nerden bulabilirim onu da eklersen çok güzel olur yada direk soyağacını ekle dimi cok şanlısın valla sağol firdevs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 görüncre şaşırdım,dönem ödevim bu benim :D çok sağol firdevs,bir de padişahların soyağacını nerden bulabilirim onu da eklersen çok güzel olur yada direk soyağacını ekle dimi ne hazırcısın sen hex aaa:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 dönemde padişahlar poz vermedikleri için onları görenler ne biliim savaştaki askerler filan resmi çizecek kişilere anlatırmış onlarda bu anlatılanlara binayen çizerlermiş.... bir rivayete göre;) yani abim ve bir öğretmenim küçükken beni keklemedilerse böyle birşey anlatmışlardı... belki hepsinin birbirine benzemesi yada belirli bir kalıba göre çizilmeleri filan o yüzdendir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Bu resimlerin sonuncularında karışıklık var. Hani II. Mahmut? VI. Mehmet olan Vahideddin neden V.Mehmet (Reşat) olmuş? vb vb? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
umuayy Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2007 çok güzel bi paylaşım olmuş gerçekten teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 ne hazırcısın sen hex aaa:D sevabına bir de padişhaların soyağacını bulsan da koysan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 http://www.vikipedi.org dan istedigin bilgiyi bulursun Osmanliyla ilgili soy agaci da dahil buna hex... hadi kolay gelsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 çok sağol cambaz teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2007 rica ederim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Hey be amma heybetliler Tarihi bana sevdiren devlet Osmanlıdır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 bu resimler sayesinde de nasıl ufaldığımızı rahatca görebiliyoruz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.