blueboy Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 6, 2008 Arkadaşlar bu Coca Cola'yı karalamak için yapılmış birşey mi bilmiyorum ama paylaşayım dedim... http://img250.imageshack.us/img250/4839/cocatrlx6rd8wn8.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 e yuh artık buda bence yobazların uydurması Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Bizim ülkemiz artık birşeyleri o kadar benimsemiş ya çok muslumanız ya muslumanlıgıı farklı yerlere çekerek bu tur şeylere kafalarını çalıştırcaklarına insanlık için çalıştırsalar super olucak . Yazık artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Hangisi hangisine benzetti bilmem ama güzel benzetmişler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
crazy_blue Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 vaybe güzel benzetmişler ama bence yobazların uydurmasıdır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 ben bunu yıllar önce duydum ve gördüm.dünyada sorgulanması gereken daha önemli şeyler olduğunu düşünüyorum. coca cola nın nerden geldiği belli. o kadar milliyetçi isek hepimizin birşeyler yapması gerekir. biz de konuşma var,icraat yok malesef... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
snowdrop Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 helal yaa gerçekten millet işi gücü bırakmış nelerle uğraşıyor yazık gerçekten çok yazık başka bişe demiyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 eger istenirse "kdlsakdşksalşdkasşld "---> bu yazdıguımdanda cok sey uydurulur maksat camur atmak olsun orasnı eg burasını buk yok olamdı sursını rotusla al tamam oldu hakaret var icmeyelim bunu....bırakın yaaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2008 Ikına sıkına yine birşey çıkarmışlar biraz daha zorlasalar artı neler çıkıcak bilemiyorum bunları bi adam yatmış karısı kotra espirilerine benzetiyorum artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 ben bile bukadar uçuk bi senaryo yazamam. kim bulduysa bunu ders almak isterim ondan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Candy Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 bunu bana mail olarak atmışlardı ..Bugünlerde bu tarz maiiler çok geliyo ..Herşeyde hemde sadece coca cola değil...Hiç bişey Kullandırtmıycaklar insana sonunda o olcak:mad: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 coca cola deil cola turka icin kristal kola icin zemzem kola icin tum amac bu degilmi...yakında elinde coca colayla birini gezerken gorurlerse kafir diye taşta atar bu zihniyet...heyt beaa karalamanın boylesi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisu Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 coca cola deil cola turka icin kristal kola icin zemzem kola icin tum amac bu degilmi...yakında elinde coca colayla birini gezerken gorurlerse kafir diye taşta atar bu zihniyet...heyt beaa karalamanın boylesi bence böyle bir söylem biraz tuhaf,asitli olan tüm içeceklerin zararlı olduğunu biraz araştırırsak görürüz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 way anasını bunu bulan bu kafasını başka şeylere çalıştırsada dünyada bişiler düzeltmeye kalksa daa mantıklı olur pes artık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 bu sadece komik şizofren beyin isterse herşeyi istediği gibi görür ve hayatı pahasına buna inanır, neleri gördük, bu basit bir örnek, daha nelerle uyutuluyorsunuz, bir bilseniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
immortal_ Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2008 kolanın içinde alkol oluştuğu için müslüman kesimde yasaklanmaya çalışılıo ancak medyada işin içind olduğundan böyle uzaklaştırılmak istenio...ister inanın ister inmayın 1 lt kolada % 8 alkol var...kafa yapmıo çünkü kafein de var...kola türkoda bu oran % 10 a bile çıkıo.. deneysel bilgidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2008 insanlar artık ne yapcaklarını sasırdılar ya ne yapsakda surdan bi karısıklık cıkarsak derdindeler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 e daha neler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 bunu bulmak için ne kadar kafa yordular acaba yaa çok merak ediyorum.... olur mu öyle şey işi güçü yok bunu yapıcaklar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anfauglith Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 bunu gördükten sonra gerçekten kola içmeye daha çok bağlanacağımı düşünüyorum. hell yeah! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Hangi dilde iki kelime arasına yukarıda nokta konur ben onu anlayamadım:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Kesin Pepsi yetkilileri uğraşıp bulup internete yaymıştır : ) Kanalizasyon kapağının vidalarında Allah yazdığını söyleyen biri vardı bir ara. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 doğrudur artık hiç bişeye şaşırmıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 kolanın içinde alkol oluştuğu için müslüman kesimde yasaklanmaya çalışılıo ancak medyada işin içind olduğundan böyle uzaklaştırılmak istenio...ister inanın ister inmayın 1 lt kolada % 8 alkol var...kafa yapmıo çünkü kafein de var...kola türkoda bu oran % 10 a bile çıkıo.. deneysel bilgidir... Hangi deneysel bilgi merak ettim. Kolayıda kahveyide alkolüde bol miktarda tüketen biriyim çok şükür . %8 çok büyük bir oran. Alkolün kendine has bir tadı vardır, kokusu vardır. En kaliteli içkide bile o tat az da olsa vardır. Votkanın içine istediğin kadar kafein bakalım farkına varılmıcak hale gelecek mi . Ayrıca bu fiyatını da artırır. Şunun kafeinsiz olanını yapsınlar da bundan sonra kola içerek kafa bulalım:D Aldık mı bir tane 2,5 litre kola alem yaparız 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkpisces Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 hadi hepsi bilinçli yapılmış şeyler olsun da Mekke bir şehir Mekke yoktur ne alaka :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.