Firdevs Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 25, 2006 http://img84.imageshack.us/img84/4995/post3911368871447ko.jpg sizde istermiydiniz_? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 istemek ne demek bayıldııııım....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2006 Hoş buldum.... ama istermiydim bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 nora istemeyebilir tabi gnosiste oku oku çık sonra gözünü bü aç gözünün önünde parlak bi melek:P ben isterdim valla gerçi benimkinde var sayılır benzeri yıldızlar gezegenler fln var bnde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 hoş tasarımlar... ama bazen rahatsız edici olabilir böle şeyler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 ahaha mescalin çok doğru bir tespit olmuş Gerçi benim de dolunay ımla cadım var ama onlar çok tanıdık seviyorum onları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 çok güzeller bende isterdim valla:clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 süperrrrrrrrrrrrr.. evimin her odasının böle olmasını iştersin ama her odasının.. banyonun bile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 harika bunlar yaw istermiydim hmmmmm tabiki eveeeeeet çok güsel paylaşım olmuş firdevs harikalar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 bende isterdim ne yalan söyliyim ya...süper bişi bunlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bolsoru Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 yaa siz yatakodasında bütün gününüzü çalışıp tasarımı almak için uğraşmıcakmısnız sonra ewe ölü gibi gelip yatıcaksınız bütün emeğiniz horul horul gidicek bi 5 sn hayel bile kuramadıktan sonra pehh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 ilk fotoya bayıldım.tam hayalimdeki oda. gerçi o tavandaki görüntü deniz,bense hep öyle odamın tavanının cam olmasını,gökyüzünü ve yıldızları görebilmeyi istedim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 vayyy süperrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 İlk oda güzel ama sanki üzerine su yağacak gibi...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 uygun bi ucret karsiliginda hemen yapabilirim size :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 uygun bi ucret karsiliginda hemen yapabilirim size :) Nasıl yani:blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 çok harika, istenmezmi böyle bir oda.... günün yorgunluğunu atmaya birebir gelirdi bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tuanayegen Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 hepsi cok hoss ama ilk ki daha bir hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Nasıl yani:blink: bas baya sen parasini wericeksin ben boyayi fln alip bi guzel boyiycam odani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Hadi yaa...sen ciddimisin. ne boyasıymışki bu.ben daha farklı birşeyle yapıldığını düşündüm neden acaba..du bida okuyayım konuyu.. -------------------- yok yok bu boya işi değil..kandırma beni valla bak bozuşuruz. üç kağıt sezinledim sende biraz.. ama yok vallada boya diyorsan,verdim parayı gitti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Nasıl yani:blink: Hadi yaa...sen ciddimisin. ne boyasıymışki bu.ben daha farklı birşeyle yapıldığını düşündüm neden acaba..du bida okuyayım konuyu.. -------------------- yok yok bu boya işi değil..kandırma beni valla bak bozuşuruz. üç kağıt sezinledim sende biraz.. ama yok vallada boya diyorsan,verdim parayı gitti. ewet boya yaaa ozel bi boya mor otesinde gorunuyo sadece normal isikta belli olmaz seffatir ama blackligth denilen isikla yani mor otesiyle gorunur kandirmiyorum seni nie kandiriyim canim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 ücret nedir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cambaz Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 nereyi boyatican ?? :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 yok boyatmıcam sadece fiyatını merak ettim ilerde kendi evimi boyatırım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2006 cambaz, ben odanın birinin tavanını boyatmaya karar verdim yardımcı ol bakayım ablana. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.