semuel Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2008 Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2008 *Dünya olduğu gibi olan şeydir.(Şey şeydir, her şey bir şeydir,bir şey herşey değildir.Dünya acaba bir ŞEY midir) *Mantıksal biçimsel sayısızdı.(Mantıksız biçimler de sayısız ve saygısızdır ve ben onları çok severim) *Mantık kendi başının çaresine bakmalıdır(ben de başının çaresine bakmalıyım;ama ben mantık değilim -bu çok mantıksız oldu) 1 Alıntı
gizzem Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 oldukça zor bi mantık işin içinden cıkamadım ben semuel:D Alıntı
semuel Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yazar Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 zorlamaya devam edelim mantığımızı o halde:) *Freege der ki:kuralına göre kurulmuş her tümcenin bir anlamı olmalıdır;ben de diyorum ki olanaklı her tümce kuralına göre kurulmuştur (acaba? bu konuda çok düşünmem gerekiyor) *sağ eldiven dört boyutlu uzam içerisinde tersine çevrilebilseydi sol ele giyilebilirdi. *mutltnun dünyası mutsuzunkinden başka bir dünyadır Alıntı
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.