AgoniaJoeremi Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2008 Bu soru dunyaca ünlü çeşitli ortamlarda paylaşılıyor . Bugun bunu gnoxistede paylaşmak istedim BİLGİSYARINIZ DİLE GELSE SİZE İLK NE DER ? Cvp: Ömrümü yedin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 "-ulan bi gun benimde ayaklarım cıkıcak gor bak ozaman tekme nasıl atılıomus su japonları bekliom bende senin kasayı tekmeleyimde gör :blink:" derdi benimkisi heralde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Annecim, seni seviyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Bogge uzak dur o zaman o cpden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 emret sahip:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 bıktım senden :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 ne iyi sahibim var derdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 la ikide bir basma tusuma gıdıklanıom Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Typhon bence nuri alço derdi ))) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
snowdrop Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 beni çok sevdiğini sölerdi herhalde:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 senin hiçmi eşin, dostun yok günde 15 saat başımda duruyorsun derdi..... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 yat zıbar derdi muhtemelen ya da kıs şunun sesini derdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Pc lerin derdini şimdi daha iyi anlıyabiliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ghostgirl Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 'yeter ya bi günde huzur ver allah aşkına uğraşma oramla buramla ben senin oranı buranı kurcalıyommu?' falan derdi sanırım :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Bana bi kafa at sende kurtul bende kurtulayım diyebilirdi bi ihtimal. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 dudaklarımdan öperdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KraKer Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Bırakta azıcık dinleniyim falan derdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 hadi yazın acıon kapagımı sıcak hava pufur pufur esio ama bari ksıın kapat bea amma usengec adamsın alt tarafı kapak takıcan ne hakkın var kartrlarımı dondurmaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 (bkz: kekeme) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birunsatan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 yeter be, bi günde sakin bi müzik aç be adam, başım şişti bu müzikten be... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 düş yakamdan kardeşim derdi heralde:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Herhalde acır hiç sesini çıkarmazdı ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 "eee ne zaman içioz":blink: yada "biraz daha bira döksene klavyeye":blink: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgoniaJoeremi Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 pitch onu kesin derdi eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2008 yada "bu aksam ne yapıyoruz!!" Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.