schizophrana Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 7, 2008 Bir gün sevilenden ve sevenden ne kalır ? Gözden , o dudaktan , o bedenden ne kalır ? Anlat bana ey sevgili senden başka ? Can verdiğim an aleme benden ne kalır ? Dünyamı tutuşturdu o katranlı çıra Dağlar yanıyor birbiri ardısıra Sonsuz alevim yılları çoktan geçti Gönlüm koşuyor şimdi asırdan asıra... En sevdiğimiz nerde , neden gitti gider Ten nerde , nasıl , nerde beden gitti gider Bir pencereden aleme kim bakmışsa Bir gün yine bir pencereden gitti gider Hep zulmederek halkı soyup gitmişler Eller keserek , gözler oyup gitmişler Yıllar yılı çaldıkları dünya malını Bir gün yine dünyada koyup gitmişler Neden diyorum nasıl diyorlar Gönül diyorum akıl diyorlar Bir meyhanedeyim körkütük sarhoş Şarap diyorum ayıl diyorlar Saçlarını okşssam bir kuytu ormandayım Bir tutsam ellerini en sakin limandayım Mesafeleri aşıp yanıma sen gelince Zamanların üstünde bir başka zamandayım Yokluğunda içimin karanlığı eksilmez Dakikalar uzar da gece bitmeyi bilmez Sadece uzaklarda yanıp söner o ışık Kutup yıldızı gibi görülür , erişilmez Her yerde o görünür nereye baksam O beni bırakmaz , ben onu bıraksam Aramızda dağlar denizler de olsa Ona en yakınım ondan en uzaksam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2008 üzgün değilim kanmayı öğrendimse senden seni kıskanmayı öğrendimse gelsin beni çepçevre kuşatsın o ateş yüz yıl yanarım yanmayı öğrendimse -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Neden diyorum nasıl diyorlar Gönül diyorum akıl diyorlar ... çok severim bu dizelerini de. -------------------- Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Attım o yalan postu değiştim gayri, Tattım tutuşup yanmayı piştim gayri, Aşkın , o geniş minderinin bir ucuna Bin secde edip ben de iliştim gayri Bir gün ne hayalim , ne de gölgem kalacak Artık ne sıcaklık , ne de biraz nem kalacak Bneden sana binlerce şiirden başka Bir parça ümit , bir yığın özlem kalacak Hiç bitmeyecek bir gecenin koynunda Sökmez o şafaklar sevenin koynunda Dünyada değilmiş öbür alemde değil Cennet de cehennem de senin koynunda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semuel Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Toprak Olmaz Bende Tenden Baskasi Toprak olmaz bende tenden baskasi Seni bunca sevmez benden baskasi Ölürsem sen aglama arkamdan, yeter Gelmesin kabrime senden baskasi. Uzuyor Yillar Gibi Dakikalar Sen Yoksan Uzuyor yillar gibi dakikalar sen yoksan Teselliler, ümitler neye yarar sen yoksan Alev alev yanarken bilsen nasil her gece Bin defa ölüyorum fecre kadar sen yoksan Yokluğun Her Dakika Ölüm Demek Gitme Kal Yokluğun her dakika ölüm demek gitme kal Hasretim daha yüz yıl dinmeyecek gitme kal Yetişir senden uzak yıllardır kahroldugum Ayrılma hiç yanımdan mahşere dek gitme kal Bir Pinarsin Içilen Ama Kanilmayan Bir pinarsin içilen ama hiç kanilmayan Seveni yaniltmayan, sevince yanilmayan Özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansin, yokken dayanilmayan Beni Kör Kuyularda Beni kör kuyularda merdivensiz biraktin, Denizler ortasinda bak yelkensiz biraktin, Öylesine yiktin ki bütün inançlarimi; Beni bensiz biraktin; beni sensiz biraktin Biraz Kül Biraz Duman biraz kul biraz duman o benim iste mecnun misali yanan o benim iste inanma gozlerine ben, ben degilim beni sevdigin zaman, o benim iste son iki rubai Münir Nurettin tarafından bestelenerek ölümsüz iki eser haline gelmiştir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Korkum ne ? Bugünden mi yarından mı , nedir ? Gittin ya can kaygusu ondan mı , nedir ? Hiç görmüyorum alemi sensizlikte Dünya o zamanlar bana zından mı nedir ? Bir güz mevsimi gelir , sarı yapraklar düşer Alnına kırışıklar , saçına aklar düşer Yaşadıkça en büyük cesaret sevebilmek Biz o yolda gideriz nice korkaklar düşer İlerleyen zmaanı görüp işitmesen de Zaman biter bişr yerde sen asla bitmesen de Tutup götürecekler er geç o karanlığa Sen gönül hoşluğuyla gitsen de gitmsen de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.