Firdevs Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2006 Şu gnosis cafeye bi oyun açmadan ölmek istemiyorum... Arkadaşlar ; bir üst kullanıcı bir isim yazacak, o isim sizin neyiniz oluyorsa yazacaksınız komşu dahi olabilir veya tanımıyorum gibi bir cevap verilmeyecek ondan sonra da yeni bir isim yazacak, anlaştık mı??? Ben başlıyorum... Erdem.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 geçmişte kalan bir arkadaş elif:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 ilk okul sınıf arkadaşım Ahmet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 çok sevdiğim bir üyemiz:) melis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Lise den arkadaşım... Deniz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 iş arkadaşımın kızı irem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Arkadaşımın kuzeni hakan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 kuzenim ... gürkan? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 gürkan diye bir arkadaşım yada tanıdığım yok.. benimle evlenirmisin proğramından tanıdığım ikizlerden birinin ismi gürkandıı.. benim vereçeğim isim ise sebelebettin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 bu isim benim ilk okulda sinirlendiğim arkadaşlarımız kızdırmak için kullandığım isimdi zikriye Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 kuzenimin arkadaşının kız kardeşinin arkadaşının ismi:D Firdevs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 sanal arkadaşlık kuramiicağıma inandığım internette normalden daha sağlam bi arkadaşlık kurduğum kişi hilmi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 dayım... fikret... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 babamın amcası yani büyük amcam bide çok sevdiğim tevfik fikretin soyadı taci Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 tanımıyorum..... şerafettin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 tanımıyorum yazmak yooook... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 tamam pardonda yalanmı sölim:Dtanımıorum.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 eh o zaman hiç bişi yazmıcan bak ben tanımadıklarım oluo yazmıorum bişi nese dağılmasın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 dedem koray? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 halamın torunu çok sevdiğim komşum eski ingilizce öğretmenim ne kadar çok koray tanıyomuşum be halit Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 benim liseden hocam dı ozan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 ilk okuldan arkadaşım....., dilara Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 orta okul arkadaşım sedat? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 annemin halasının oğlu emine Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2006 komşumuz arda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.