blueboy Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 11, 2008 ''Ave,ipitum Examina sagris,apicentim mikos Egzomeni afexim vedan afexim aficem pentu dragorte kredets Ave, examina ave domnul sfiye ave amen ave amen'' Bunu bir parfüme 3 defa okuyun ve üstünüze sıkın. Bu kokuyu duyan herkesin size karşı kanı ısınacak:) 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2008 basit ve kullanışlı.sağol;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Mutlaka denemem lazım.Bütün parfümlerime okumayı düşünüyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Ben daha denemedim.Faydası olursa söyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Diyalog aynen böyle bişey olur herhalde Ben - X,bak yeni parfüm aldım nasıl güzel kokuo mu? X - Bakiyim, hmm evet güzel kokuyomuş markası ne ? B - MArkasını boşver.bana karşı sempati duyuyo musun X - Ne alaka? B - Büyülü bu parfüm X - E gidiyim ben o zaman pek yaklaşma mümkünse bana 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
starmen Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 istanbulda gazeteci üzerine güya herkezi etkileyecek kızlzr boynuna atılacak bir parfümü taksimde test etti sonuç tabii çok komikti yani güldürmeyin milleti alayı palavra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 ben denedim. İşe yaradı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2008 bende denedim işe yaradı gercekten tesekkürler paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 bende denedim işe yaradı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 eh ben de şimdi denedim bakalım nolacak neticeyi yazarım... -------------------- bir saat önce yaptım... inanılmaz bu yaa..cidden işe yarıyor !!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavigezegen Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 bu siteyi çok seviyorum,arkadaşlar hepinizi çok seviyorum.harikasınız ..bende deniycem.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brilchil Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 denedim akşam yazarım sonuçları =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
duman Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 anammmmm kesnlikle denicem cuma günü özcan bi sempati duysun bana blueboy arkadaşım dile benden ne dilersen ;D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 anammmmm kesnlikle denicem cuma günü özcan bi sempati duysun bana blueboy arkadaşım dile benden ne dilersen ;D hadi hayırlısı ne dilesem acabaaa:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Sanırım oldu :S Enteresan ama oldu :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Aaaa ben de denicem denemem lazım herkes sonuç alıyor Teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mucahitkatipzade Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Ben bu büyüyü yaklaşık onbeş gün önce başka bi siteden gördüğümde denemiştim.... Aynı gün bi karmaşadan dolayı toplu ulaşım araçlarını kullanmak zorunda kalmıştım. Tabii üzerimde o koku vardı Ayrıca etkileyici bi parfümde değildi. Sıradan fıs fıslı bi kolonya ) Minibüse binişimin üzerinden 5 dakika geçmedi ( kokunun yayılmasından hemen sonra ) Birbirini tanıyan bayanların kendi aralarında çok yakışıklı çocuk vb. konuştuklarını net bi şekilde duydum Hoş zaten yakışıklıyımya Bu büyü hakkımda konuşulanları duymamı sağladı bi bakıma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 şimdi sıktım okunmuş parfümü gerçekten sonucu yazacağım ben de... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NighT_marE Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 YA bunun MSN üzerinden falan uzakta birine yapmak mümkün değil mi yada benzerini.Acil birini yapmam lazımda Hıh ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Brilchil Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Fena bişi ya =)İçerden bağıran annem kokuyu duyunca bünyede bi gevşeme sinirinde geçme yüzünde gülücükler oluşmaya başladı :D:D Sağolun işe yarıyo kokunun geçmesi dersanede denememe engel oldu =) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 İngilizce mi okuycaz yoksa bu telafuzu mu ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mucahitkatipzade Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Ben gördüğüm gibi okuyorum... Aynen bu telafuzla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vavelya_m Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 aaa denedım dersenız bende yaparım sahsen ben sempatık bırıyım ama fazla sempatı goz cıkarmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2008 konu bayaa ilgi çekti maaşallah. çok işime yaradı gerçekten 10larca kişide denedim;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 "sfiye" kısmını anlamadım. Yazım hatası mıdır acaba ? Şimdiden teşekkürler. Deneyeceğim bugün. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.