phobosORbia Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2008 Bu sabah kalktığında sana dikkatle baktım bana konuşmanı umdum. Sadece bir kaç söz. Belki dün olan güzel birşey için bir teşekkür. Ama farkettim ki o gün ne giyeceğinle ve işe geç kalmamakla daha çok meşguldün. Umutluydum biliyordum. Hala biraz zaman vardı. Sadece bir an. Sadece bir "merhaba" için. Ama sen çok fazla meşguldün. Bu yüzden. senin için tüm günü aydınlattım. Birçok renkle donattım ve beni duyabilmen için kuşların güzel Şarkıları nı gönderdim. Fakat sen bunları farketmedin. Eve dönerken çok yorgun olduğunu farkettim ve stresini götürmesi için sana yağmurlar gönderdim. Sana bir iyilik yapmak istedim böylece beni düşünecektin. Ama sen sinirlendin ve bana küfürler ettin. Tüm işinin içinde bana biraz zaman ayırmak için çok meşgul olduğuna inandım. Seni işe giderken izledim ve tüm gün bekledim. Bana konuşmanı bekliyordum ve biliyordum hala zaman vardı. Sabırla yemeğini yemeni ve televizyon izlemeni seyrettim. Fakat sen bana yine konuşmadın. Fakat seni karanlığa boğmadım Sadece sana birçok küçük ışık gönderdim. Daha sonra televizyonu açtın. Yorgun olduğunu anladım ve gökyüzünü kararttım. Gerçekten çok güzeldi. Ama sen onu görmeye pek meraklı değildin. Uyku zamanı gelince gerçekten bitkin olduğunu düşündüm. Ailene iyigeceler dedikten sonra. Yatağına yattın ve hemen uyuyakaldın. Uykuna gece perilerim müzikleriyle eşlik etti. Sorun değil çünkü her zaman senin için yanında olduğumu farketmeyebilirsin. Tahmin edebileceğinden daha fazla sabırlıyım. Sana öğretmek istediğim şey diğerlerine karşı sabırlı olmandır. SENİ O KADAR ÇOK SEVİYORUM Kİ hergün bana dua etmeni bekliyorum. Gördüğün tüm güzelliklerin hepsi sadece senin için. İşte yine bir güne başlıyorsun. Ve sana sadece sevgi ve iyiliklerimi gönderiyorum. Güzel bi gün geçirmen dileğiyle. Tanrı (Konu için Furberia666'ta teşekkürler, ben yalnızca aracıyım ) 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfin Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 guzel ve cok anlamlı.ıkınızede tesekkurler arkadaslar.emegınıze saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zibailelectra Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 bunları bilmesi ne güzel, demekki yapması gereken şey iş hayatımızı düzene sokmak...mesela para gibi önemli bir faktörü herkese eşit miktarda dağıtmakla başlayabilir işe, o zaman O'na ayıracak vaktimiz olur....... sağol phobosORbia Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Beğenmenize sevindim arkadaşlar...Yalnız söylemeyi bir borç bilirim bu konuyu açma fikri Furberia666 arkadaşımızın fikridir ben yalnızca konuyu açamadıgı ıcın yardımcı oldum...Teşekkürü hakeden kendisidir , ilginiz için ben size teşekkür ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 kendimi çok kötü hissettim her şey bu kadar masum mu gerçekten:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ases Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Anlaşılan birilerine vahiy inmiş. ama bnce saçmalık sözde yaptığı güzel şeyler için tşkkr beklio ama kötü şeylerede eleştiri kabul etmio.çok bencilce.ama insanla bağdaştırmak gerekirse ben sabırsızım.we beklemeye karşıyım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Gerçekten güzel ve anlamlı... Fakat her ne kadar sabırlı olsa da Tanrı onu hatırlamadığımız her dakikanın acısını farklı acılarla çıkartıyor demekki sabır insanı sinir sahibi yapabiliyormuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xkulkedisix Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 2008 tanrı bizi seviyor. başarılı olmuş arkadaşlar,kutlarım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.