IBRUUM Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2008 Kuantumun "Rezonans" yasasını tartışmaya açalım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 bu butun felsefelerde,ogretılerde ve ınanaclarda kabul edeılmıs bır yasa bıldıgım kadarıyla.Hangı yoldan ele alırsak alalım ıster enerjı ister karma ister sevap-günah hersey gerı doner. cadılıkta da temel kavramdır,kımsye zarar verılmez cunku bu kısısye gerı doner hem de uc katıyla. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Karma Felsefesi ' de buna benzer bir öğreti değil midir ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tengri Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 bumerang gibi bişey sanırım bu hocam bumerang hesabı da mantıklı bişey yani Usaginarciss'e katılıyorm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Evet, ben de cadılıkta 3 katıyla diye biliyorum. Kara büyüyle , kötülükle işi olanların öncelikle bunu bilmesi gerekir bence. Ne yaptığın iyilikler ne de kötülükler yanına kalacaktır. Hepsi sana geri dönecektir. Bir çok kez başıma geldi bu olay. İyilik yaptığım sürece hep mutluydum.. Kötülük yaparken de daha çok karma'ya bıraktım orasını .. Ama yapınca da evet hep kötü şans peşimdeydi .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valakar Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2008 Kainattaki tüm varlıklar kendi türleri ile bağlıdırlar. Mesela dünyada insanların hepsi istisnasız birbirine bağlıdır. Ve bu bağlar biz fark etmesekte onlardan bizlere bizden onlara bilgi akışı olur. İşte bu yüzden ne yaparsak karşılığını alırız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 paris hilton da geçenlerde bir röportajında benzer bir şey söylemişti. onun ne gönderdiğini çok merak ediyorum:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x123x Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 ewt bu her yerde böyledir tartışacak bir şey yok yani bu felsefeyi iyi bilen ve akıllıca kullanan insan hayatta hep mutlu olur Örn: Ben :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 bu kesinlikte evrende işleyen bir yasa bence...yazarken bile gülesim geliyor..bir şekilde yeni karşılaştığım kişiler olumsuz birşey düşündükleri zaman hakkımda özzellikle gülen ifademe ki bunu hissedebiliorum anında takılıp düşüyorlar..bunu ben istemiorum ama kendi düşünceleriyle bunu başarıyorlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahiybekleyenkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 sonuc olarak dogru fakat tepki olarak yanlıstır . tepkiler insanların ruh halleriyle alakalıdır . cok sevdigin bi insanı bile uzdugumuz zamanlar olmustur .sevgisu ' nun soyledigi gibi olmamıstır bazen gulucuk gondermistir karsidaki ama somurtuk bi surat ifadesiyle cevap vermisizdir . tepkilerde esitlik beklemek yanlistir cunku Allah insanlara bi kismi irade vermistir bunu kimsenin elinden almaz .ama sonuc olarak dogrudur . bu durumda ise Allah ın kendi iradesi devreye girer ve dengeyi korur .mesela bi kiza asik olur ona sevgi gonderirsin kiz seni sevmez karsilik bulamazsin ama baska bi kiz gelir seni sever . sonuc olarak sen ask vermis ask almis olursun bekledigin kisiden olmasada . denge korunur . Tanri'nin yontemleri farklidir . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 teşekkür ederim vahiybekleyenkedi en azından kendi düşünceme farklı bi pencereden bakmamı sağladın..belki de senin dediğin gibidir..netice de bi gerçek var ortada ne verirsen evrene bunun yansımasını alıyorsun.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahiybekleyenkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 teşekkür ederim vahiybekleyenkedi en azından kendi düşünceme farklı bi pencereden bakmamı sağladın..belki de senin dediğin gibidir..netice de bi gerçek var ortada ne verirsen evrene bunun yansımasını alıyorsun.. bende tesekkur ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Zaten gönderilen duygunun, enerjinin ya da her neyse 3 kat karşılığı anında gelmez. Geldiğinde de çoğu zaman fark edilmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChEEkYkiTTy Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 ben buna inanmıyorum...gönderdiğin enerji mesela eğer karşı tarafın kötülüğüne ise ve de o bunu hak etmişse,geri meri dönmez efendim...hikaye böyle inanışlar bence biraz;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 E tabi o sana yolamışsa kötü birşey 3 katını yapma hakkımız da vardır yani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vahiybekleyenkedi Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 E tabi o sana yolamışsa kötü birşey 3 katını yapma hakkımız da vardır yani zaten karsındakine istedigini yapabilrsin bunun "yaptıgın sana geri doner " olayıyla alakası yoktur . ilk acıklamada soyledigim gibi bunu yapmak insan iradesindedir ve allah insanlara verdigi bu kısmi iradeye dokunmaz. dengenin korunması allah iradesinde olur ister 1,3 katını ister 5,7 katını yap denge korunacaktır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 İnanışa göre değişir bu. Ama evet o denge karşılığın geleceğine inanılan her inanışta vardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Ben inanıyorum ki, eğer bir şeye yoğunlaşıp o şeyden asla vazgeçmezseniz mutlaka bir şekilde onu alıyorsunuz. Eğer birini gerçekten de haksız yere incitip üzdüyseniz bi süre sonra kaç katı bilmiyorum ama daha fazla acısı sizden çıkıyor. Tabi ki onun hakedip haketmediğini ne derece biz bilebiliriz o da tartışılır. İyi şeyler de buna benziyor, iyi bir şeye yoğunlaştığımızda diğer iyi şeyleri de çekiyoruz. Fakat bazen insan haketmediği halde bir acı yaşıyor bunu da ne kadar sorgulasak sonuç alamıyoruz. Bence bu çekim yasası değil de karma felsefesiyle ilgili. Bazen de kötü bir şey dediğimiz bir şeyin aslında bizi kurtarmak için olduğu ya da aslında iyiliğimiz için olduğu gerçeği var bomba patlaması olan şirkette çallışanların bir kısmının geç kaldığı için hayatlarının kurtulması gibi. Bu güne kadar tecrübe edindiğim en büyük gerçek vazgeçmediğin her şeyin sana gelmesidir. Bunun dışında da biri hakkında o haketse bile kötü düşüncelere yoğunlaşmak ya da kötülüğüne sebep olmak biz istemesek de ileriki zamanlarda karşımıza çıkar bunu da kendi yaşamımda gördüklerimden söylüyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2008 kesinlikle tanrının yöntemleri farklı ben çok dikkat ederim kimseyi kırmamaya hep geri döner düşüncesinden çok benim ne hakkım var onu üzmeye onunda bir annesi, evladı, kardeşi vs. vardır diye tutarım kendimi. Ne yazık ki bu seviyede olan insanla hiç karşılaşmadım simdiye kadar üzmesi yetmediği gibi daha da derine nasıl saplarım diyen kişiler var. Ne diyeyim Tanrının yöntemleri farklı gerçekten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heramael Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 brz korkutucu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkstar Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 hayatta her şey olabiliyorsa bu neden olmasın ki. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Demian Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Bu kesinlikle işleyen bir yasa. Eğer hayatlarımızı incleyecek olursak başımıza gelen musibetleri hep hakettiğimizi görürüz. Afrikada kanat çırkan kelebeğin Amarika da ki kasırgasaya etkisi olduğunu bilim de söylüyor, felsefede söylüyor, okültistlerde söyüyor. İyi ya da kötü herşey çıktığı kaynağa katlanarak geri döner. Bu bir ilkedir. Doğa adildir ve eninde sonunda intikamını alır, helalleşir ve sulh olur. Kimsenin kimsede alacağı vereceği kalmaz. İyi ya da kötü herkes hakkına kavuşur. Kısaca herşey bumerang misali gibi. Aslında herşey adildir fakat zaman algımızdan dolayı bize adaletsizmiş gibi görünür. Ama gene kendini iyi izleyen bir gözlemci, bunu rahatlıkla farkedebilir. Bir örnek verim geçen 170 ytl çarptılar beni, aynı gün babam bana bankamatiğin önünde 200 ytl bulduğunu söyledi. Bir şekilde geri dönmüştü hem de kdv'si ile... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
panizzi555 Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 buyu yapan kısılerın hayatlarını ıncelerdım yapılanalrın nasıl gerı donucegını bu eger papazsa kıme ne yolladıysa hakettıgını alırdı..oburlerınınde cogunun kolu bacagı kırıldı cok sahıt oldum..bırde su var ınsanın ahını almayın derler ya bırını uzdugnuz zaman allah oyle bı sıstem yapmıskı ıste konsantre ve enerjı ınanılmaz konsantre olabılıyosunuz ve ozaman derkı sıze tutmasa cocuklarınıza yada etrafınıza tutar..ama su var olayı allah bırakmak aslında en guzelı buyuzden allahından bulsun demelıyız cunku en ufak bı yanlıs ıfıtra tekrar sıze donuyo buda var..bence hersey saygı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Promsis Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 2008 biraz secret gibi birşey oldu... ama gerçek olabilir, ha aklıma gelmişken birşey anlatayım bir yasayı bir kişi düşünelim bu ister ışık savaşçısı olsun ister karanlık savaşçısı ışık savaşçısı yüksek bilinç ve akıldan bilgi alır karanlık savaşçısıda tabiki şeytandan eğer bu savaşçılar her ikisinden birinden bilgi isterlerse mesala yüksek bilinç ve akıldan bir süre sonra bilgi geleçektir peki bilgi geldiğinde ne yapılacak bilgi kendinemi saklanaçak tabiki hayır yeni bilgilerin gelmesini istiyorsanız bilgiyi aldığınızı bilginin kendinize ulaştığını bildirmeniz gerekiyor yüksek bilinçe peki bunu nasıl yapacağız tabiki başka bilinçlere bu bilgiyi öğreterek eğer başka bilinçlere bu bilgileri öğretirsek yüksek bilinç bilgiyi aldığımızı ve yeni bilginin gelmesini beklediğimizi algılar ve yeni bilgiler gönderecektir peki biz daha çok bilgi istiyorsak ne yapacağız o zaman bilgiyi öğretiğimiz kişiler arasında birisini seçip onu kendi bulunduğumuz yere yükselteceğiz yasaya göre iki kişi aynı yerde olmayacağı için biz bir üst seviye yükselip daha çok bilgiye ulaşaçağız karanlık taraf içinde bu tam tersi idir yani kişi bir kişiyi kendi bulunduğu noktaya getirirse bir kat daha aşağıya iner ve daha çok bilgi ile bilgilenir bu yüzdendir ki mürşit mürit öğretmen öğrençi ilişkileri vardır abbotlar lamalar ve bilgi hiç gizli kalmıyor gizlemeye çalışanda zaten beli bir noktada duruyor ve ilerlemiyor boşuna dememişler eylem olmadan bilgi hiçbirşeydir bilginizi eyleme geçirip ya yükselin yada daha derinlere düşün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zkaty Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2008 İyiliik-kötülük kavramları "genel" kavramlar değiller ki. İyilik başkasına yardım edilirse buna verilen ad, kötülük, kendine yardım edilirse, bencil olunursa buna verilen ad. Bence geri dönme gibi bir durum yok. Öyle olsa bile.. bir kez kara büyü ne demektir ? Başkasına zarar vermek örneğin, kara büyü tanımına girer. Ama büyücüye göre o kara büyü değildir, ona göre iyi birşeydir. E ne olacak peki ? Ben neden bencil olduğum için yaptığım büyülere "kara büyü", bana da "kötü" deniliyor ? Sanmıyorum.. Ben başkalarına da yardım edebilirim büyülerle ama bencilce büyülerim de olabilir, gayet doğaldır, ki olmalıdır da.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.