boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 13, 2008 Here Comes The Rain Again Hypnogaja Here comes the rain again Falling on my head like a memory Falling on my head like a new emotion I want to walk in the open wind I want to talk like lovers do I want to dive into your ocean Is it raining with you So baby talk to me Like lovers do Walk with me Like lovers do Talk to me Like lovers do Here comes the rain again Raining in my head like a tragedy Tearing me apart like a new emotion Oooooh I want to breathe in the open wind I want to kiss like lovers do I want to dive into your ocean Is it raining with you So baby talk to me Like lovers do Here comes the rain again Falling on my head like a memory Falling on my head like a new emotion (here it comes again, here it comes again) I want to walk in the open wind I want to talk like lovers do I want dive into your ocean Is it raining with you Here comes the rain again Yine yağmur buraya geliyor Falling on my head like a memory Bir anı gibi başıma düşüyor Falling on my head like a new emotion Yeni bir duygu gibi başıma düşüyor I want to walk in the open wind Açık rüzgarlarda yürümek istiyorum I want to talk like lovers do Aşıkların konuştuğu gibi konuşmak istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor ? So baby talk to me – like lovers do Öyleyse bebeğim konuş benle ,aşıkların konuştuğu gibi Walk with me – like lovers do Yürü benimle,aşıkların yürüdüğü gibi Talk to me – like lovers do konuş benle ,aşıkların konuştuğu gibi Here comes the rain again Yinei yağmur buraya geliyor Raining in my head like a tragedy Bir trajedi gibi başımda yağıyor Tearing me apart like a new emotion Yeni bir duygu gibi beni ikiye bölüyor I want to breathe in the open wind Açık rüzgarlarda nefes almak istiyorum I want to kiss like lovers do Aşıkların öptüğü gibi öpmek istiyorum I want to dive into your ocean Okyanusuna dalmak istiyorum Is it raining with you? Yağmur senle mi yağıyor? 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Bende yeri çok büyüktür, bir o kadar da acı verir her dinlediğimde... Bir sanatçı acı çektiğini bu kadar mı iyi yansıtır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 gerçekten çok güzel bir parça her dinlediğimde yer mekan farketmez bağıra bağıra söylerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 insanı çok fena yapıyo alıp götürüyo her seferinde aynı yere Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2008 1 ay boyunca dinlediğim parça artık acıyı kendinde hissediyorsun locked puppet ın da dediği gibi parcada isyanı ve acıyı hissettiriyor sana,artık dinlemek istemiyorum bugün bir kez daha dinlemiştim...Parçanın sozlerine bakar mısın OKYANUSUNA DALMAK İSTİYORUM...YAĞMUR SENİNLE Mİ YAĞIYOR? duygu yüklü kelimeler aşkın,sevginin doruğa cıktığı bir parça benim kafamda...Teşekkürler boynuzsuzgeyikler:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 gece ne söyleyeceğimi bilememiştim gerçi şimdide tam kestiremiyorum ama sanırım iki kere teşekkür etmem gerekir ilki şarkı için ikincisi sözler için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Arkadaşlar, bu parça Hypnogaja'nın Eurythmics'ten coverladığı bir şarkıdır. (Bu arada "Sweet Dreams" de Marilyn Manson şarkısı değildir, Eurythmics'indir.) Parçanın sözleri Dave Stewart'ındır. Vb.dir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 İyi ki coverlamış, Eurythmics'ten çok daha iyi yaşatmış şarkıyı - şahsi görüşüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Arkadaşlar, bu parça Hypnogaja'nın Eurythmics'ten coverladığı bir şarkıdır. (Bu arada "Sweet Dreams" de Marilyn Manson şarkısı değildir, Eurythmics'indir.) Parçanın sözleri Dave Stewart'ındır. Vb.dir. ben bunu biliyordum (: ama Hypnogaja bu parçayı daha güzel yorumlamış. Aynı MM 'ın sweet dreams parçasını dhaa iyi yorumladığı gibi tabi bu tamamen benim görüşüm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FlynObject Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Her sabah otobüste son ses dinlediğim parça.İnsanların pis bakışlarına maruz kalsamda heralde dinlemesi bu kadar acı ve zevk veren hayatmdaki ender parçalardan biridir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Her sabah otobüste son ses dinlediğim parça.İnsanların pis bakışlarına maruz kalsamda heralde dinlemesi bu kadar acı ve zevk veren hayatmdaki ender parçalardan biridir. ben de tam tersi eve giderken dinlemeyi tercih ediyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FlynObject Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2008 Yağmurlu havalarda intihar sebebi oluyo ayrıca (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DEB. Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2008 Bana sorarsanız heran her saniye bıkmadan dinLeyebiLeceğim kendimi buLduğum bir parça .. iyiki var .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nymph3tamin3 Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2008 dinlenesi dinlenesi we bidaha dinlenesi parca ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnathemaAngel Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2008 Is it raining with you? diye diye insanları bıktırdığım muhteşem şarkı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
theangelofdeath Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Talk to me, like lovers do Walk with me, like lovers do I want to kiss like lovers do I want to dive into your ocean Is it raining with you? 1 hafta sırf bu şarkıyı dinledim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2008 Parçanın sözlerinin büyük kısmı Annie Lenox'a aitmiş. İngiltere sürekli kasvetli ve yağmurlu olduğu için grup bu şarkıyı ayrı severmiş. Profilime Pandemonium'la dönüşümlü olarak eşlik eden şarkı da aynı zamanda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2009 eğer parçayı dinlemeyen arkadaşlar varsa müzik listemden dinliyebilirler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 yada http://www.yasaktube.com/izle.php?tag=hypnogaja&type=tag&video_id=5-juDiDTYfw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 nevermore, gece gece olmadı bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2009 Bu şarkıyı ilk dinlediğimde kız arkadaşımla hafif yağmura tutulmuştuk. Şimdi işler değişti ve ben bu şarkıyı dinlemek istemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GCanibek Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2010 bana gönderebilirmisin yada bulabileceğim bi site varmı çok seviyorum ama telefonumda yok malesef. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.