blueboy Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2008 Sesini duyduğunuz anda avuclarınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa... Bu aşk değil HOŞLANMAKtır Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız.. Bu aşk değil ARZULAMAKtır Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız.... Bu aşk değil YALNIZLIKtır Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız... Bu aşk değil SADAKATtır Size sıcak, yakın davrandığı için onunlaysanız... Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİKtir Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız... Bu aşk değil ACIMAKtır Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoşgörüyorsanız.. Bu aşk değil ARKADAŞLIKtır Bütün gün ondan başka hicbirşey düşünmediğinizi söylüyorsanız.. Bu aşk değil KOCA BİR YALANdır Onun iyiliği için kendinizden çok şey feda edebiliyorsanız... Bu aşk değil YARDIMSEVERLİKtir O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa... İşte bu AŞKtır Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız.. İşte bu AŞKtır O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız.. İşte bu AŞKtır Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu AŞKtır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelofdeath Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 aşk diye bişey yoktur! hepsi yalan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa... İşte bu AŞKtır Bu çok güzel anlatmış.. Aşk vardır ve can yakıcıdır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu AŞKtır işte budur aşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Keşke aşk die bişi olasadı :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 aşk varsa bile zaman kaybından başka bişey degil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Geçici olan ve bir süre sonra geçen hiçbir şeye inanmam... Aşk geçicidir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zaranca Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Aşığım karşılığının olup olmaması önemli elbet ama daha da önemlisi varlığını hissetmek...İçimdeki kelebeklerin uçuşmaları tarifi yok bunun..Adı aşk olsa gerek!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 aşkın tanımlanabilecek kadar basit bir kavram olduğunu düşünmüyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 aşkın tanımlanabilecek kadar basit bir kavram olduğunu düşünmüyorum işte bencede, en mükemmel cevap buydu... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 aşkın tanımlanabilecek kadar basit bir kavram olduğunu düşünmüyorum vaaayy süper laf ettin:clapping:bende katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
maesTOSO Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 aşk vardır ama bunu ılla ınsanların userınde test etmek yanlıstır 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisu Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 en kısa cevap benimki;aşık değilimm.heeehee Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 4te 4 desem ;? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa... İşte bu rutin kalp spazmı tesadüfüdür Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız.. İşte bu başkasını bulamam korkusudur O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız.. İşte bu sizinde yaptığınız şey olduğundandır Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu takıntıdır aşk maşk yok dağılın! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa... İşte bu rutin kalp spazmı tesadüfüdür Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız.. İşte bu başkasını bulamam korkusudur O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız.. İşte bu sizinde yaptığınız şey olduğundandır Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız.. İşte bu takıntıdır aşk maşk yok dağılın! :rofl::rofl: Süperdi Locked alkışşşşşş :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa... İşte bu AŞKtır gerçekten var mıdır?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 aşk gecenin gündüz oluşu,nil'in yükselişi,batman ın joker i alt etmesi,,,Ama spider man ın ağı bitti,batman in kanatları koptu,,joker o pis gülüşünü yaptı,zaman değişti,,,bu zaman aşk'ın kazanamadığı bir mücadele,herşey bunun üstüne kurulmuş,,,bu filmde anlatılanlar tamamen hayal ürünüdür diye baslayan filmlerden..Herkesin farklı bir yorumu olsa gerek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 sanırım falan deyipte sorudan uzaklaşmayacağım soru net; aşık mısın ? diyor ve bende net bir cevap veriyorum:aşığım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kybele Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 ben bilmiyorum bunların hepsi oluyor bana ben ne olduğuma karar verememişim demekki. ama aşık olmak istemediğim bir gerçek. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mezzaluna Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 ben aşığım arkadaşlar bence aşk mantığı bırakıp duygularınızla birine yönelip anlamsızca hareketler yapıp kendinizi tnaıyamaz hale gelmenizdir mantık falan kalkıo aradan saçmalıyorsanız aşk işte ehehe ben şu an o durumdayım:):) salakı salak gülüyorum insanlar birşeyler diyor he diyorum anlamıyorum başka bir alemdeyim ulktra bir salaklık hakim ama güzel herzaman yakalanmıyor yakalarsanız bırakmayın sıkı tutun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.