angeleyess Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 14, 2008 Hayatımda ilk defa kendim için büyü yaptım, evet dilek büyüsü !!! Aklımda ve zihnimde hep o resim : http://www.1voyage.com/chine/images/ying-yang.jpg Bir de şu sözler : "Her iyiliğin içinde bir kötülük. Her kötülüğün içinde bir iyilik"... Ben sadece kendim için ve ailem için güzellikler dilemiştim, dileklerim olmaya başladığı bir kaç gün sonra kötü bir şeyler ve o kötü şeylerin içinden çıkan iyi şeyler ve her defasında iyi ve kötünün şiddeti aynı derecede artıyor....Bu büyüyü hatırlarsınız; içindeki ying-yang sembolünü...Dileklerimi içten dilemiştim ve kötü şeyleri dilememiştim.Şimdi en çok bu kötü şeylerin şiddetinin çok artıp ailemin zarar görmesinden korkuyorum. Lütfen bana yardım edin acilen nasıl düzeltebilirim, sadece iyilerin olmasını istiyorum iyilerle aynı derecede kötülerin olması ve onun içinden iyinin çıkmasını değil. Ciddi ciddi aynen bunu yaşıyorum. Lütfen yardım edin düzeltmeme lütfen... ÖNEMLİ NOT: Lütfen sadece yardım edebilecek arkadaşlar mesaj yazsın. http://www.bakuelektrikshebeke.az/images/yardim.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 sevgili angeleyess, kendi kendine yarattığın bir durumun içindesin. aslında bu durumda pek bir tepki göstermem ama sana özelden bir kaç şey yapmanı önereceğim. onları yaparsan sorunun ortadan kalkacağına eminim. ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki, hayat sadece iyi ya da sadece kötü değildir. bunlar bizim koyduğumuz kavramlar. hayat hayattır ve yaşarız. umarım bir daha böyle bir şey denemeden önce daha kontrollü olursun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Teşekkür ederim Hektor, Yazmanı bekliyordum... Gerçekten bu sembolün ve bu anlamın : "Her iyiliğin içinde bir kötülük her kötülüğün içinde bir iyilik" olarak hayatıma geçeceğini ve aynen geçeceğini-şiddeti artarak- bilseydim bu büyüdeki o sembolü kullanmazdım. İlgine çok teşekkürler Mesajları bekliyorum. -------------------- sevgili angeleyess, kendi kendine yarattığın bir durumun içindesin. aslında bu durumda pek bir tepki göstermem ama sana özelden bir kaç şey yapmanı önereceğim. onları yaparsan sorunun ortadan kalkacağına eminim. ayrıca şunu da unutmamak gerekir ki, hayat sadece iyi ya da sadece kötü değildir. bunlar bizim koyduğumuz kavramlar. hayat hayattır ve yaşarız. umarım bir daha böyle bir şey denemeden önce daha kontrollü olursun:) Mesaj için teşekkürler yanıtını bekliyorum. Bir de daha kontrollü olursun derken neyi kastetmiştin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 peki yapmış olduğun uygulamada ki materyallerden bazıları elinde mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Sevgili Hektor cevap vermedğnz için teşekkürler !!! Ve ismini reklamını yapmamak için vermediğim, bu sitede bulunan bir melek ve çok özel insana bana yardımları, öğrettikleri ve şifalarından dolayı teşekkürler. http://www.adamdawes.com/windows/files/win_scr_twinklegl_shot1.gif No enemy can LİvE iN mY lİfE !!! -------------------- peki yapmış olduğun uygulamada ki materyallerden bazıları elinde mi? Daha öncesinde(yapmadan önce) çizdiğim bazı şekkilleri üzerinde bulunduran bazı kağıtlar var. İlginize teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 ok yapman gerekn bir kaç işlem var onları aktarıcam sana.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hektor Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2008 Sevgili Hektor cevap vermedğnz için teşekkürler !!! iyi de ben sana özelden mesaj attım. anlamdım doğrusu!?!?!?! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Evet bugün yanıtları aldım Hektor; teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PLaZMa Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 büyünü yaparken birimin ve bütünün hayrına demeyi unutmuş olabilirsin elinde büyüden malzemeler kaldıysa sitede büyüyü iptal etme büyüleri mevcut Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pir Efendi Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2012 dostum düzen bulacaktır düalite.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VeNuSoF Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2012 öncelikle söyliyim bi dilek büyüsünde neden ying yang kullandın ki daha batı majisine uygun şeyler kullansaydın böyle bi sorun olmazdı madem ilgileniyosun ying yangın anlamını bilip doğurucağı sonucuda tahmin etmen gerekirdi tamamen senin sorumsuzluğun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.