pagan Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2008 Angel - put sad wings around me now Protect me from this world of sin So that we can rise again Oh angel - we can find our way somehow Escaping from the world we're in To a place where we began And i know we'll find A better place and peace of mind Just tell me that it's all you want - for you and me Angel won't you set me free Angel remember how we'd chase the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When i close my eyes i hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms - oh can't you see Angel shine your light on me Oh angel will we meet once more - i'll pray When all my sins are washed away Hold me inside your wings and stay Oh! angel take me far away Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again Melek, sar kederli kanatlarını bana Koru beni günahın dünyasından Böylece tekrar yükselebilelim Melek, birşekilde yolumuzu bulabiliriz Bulundugumuz dünyadan kaçabiliriz Başladıgımız yere Biliyorum bulacagız Daha iyi bir yer, birazcık huzur Sadece tüm istediginin bu oldugunu söyle, senin ve benim için Melek hatırla nasılda güneşi kovaladıgımızı Sonrada geceleri yıldızlara ulaştıgımızı Sanki yaşamlarımız yeni başlamış gibi Gözlerimi kapadıgımda duyuyorum kadife kanatlarını, aglayışını Kollarımı açmış bekliyorum, göremiyormusun? Melek ışıgını gönder bana Melek bir kez daha karşılaşacaz, dua edicem Tüm günahlarımdan arındıgımda Beni kanatlarının içinde tut Melek götür beni uzaklara Sar kederli kanatlarını bana Melek al beni götür uzaklara Şimdi sar kederli kanatlarını bana Böylece tekrar yükselebilelim :clapping::clapping: http://www.the-masque.com/PriestAngel.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 güzel paylaşım süper şarkı paylaşım için tşkler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 güzelmiş sözler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 supersin pagan takibindeyim paylasımlarının:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 rica ederim ayrıca boogee arkama bakamıyorum korkudan paranoyak olucam senin yüzünden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Evet seviyorum bu şarkıyı,melodisi de güzel Judas Priest zaten tartışmasız harika bir grup Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 http://www.anatolianrock.com/images/biyografi_fotograflari/741.jpg?47194 Faster than a bullet Terrifying scream Enraged and full of anger He's half man and half machine Rides the metal monster Breathing smoke and fire Closing in with vengeance soaring high He is the painkiller This is the painkiller Planets devastated Mankind's on its knees A saviour comes from out the skies In answer to their pleas Through boiling clouds of thunder Blasting bolts fo steel Evils going under deadly wheels He is the painkiller This is the painkiller Faster than a lazer bullet Louder than an atom bomb Chromium plated boiling metal Brighter than a thousand suns Flying high on rapture Stronger free and brave Nevermore encaptured They've been brought back from the grave With mankind ressurrected Forever to survive Returns from armageddon to the skies He is the painkiller This is the painkiller Wings of steel painkiller Deadly wheels painkiller --------------------------------------------------------- Kurşundan da hızlı Dehşetli çığlık Çileden çıkmış ve sinirli O yarı adam , yarı makina Metal canavarı sürüyor Ateşi ve dumanı içine çeken Şiddetli karanlığın basmasıyla çok yükseklerde uçmak O kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Bu kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Viran olmuş gezegenler İnsanlık diz çökmüş Gökyüzünden bir kurtarıcı gelir Yakarışlarına cevaben Kızgın şimşek bulutlarıyla Öldürücü çelik altında Ölümcül çarmıhın altında dolaşan günahkarlar O kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Bu kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Lazer kurşunundan da hızlı Atom bombasından da sesli Krom ile kaplanmış kızgın metal Binlerce güneşten de parlak Kendinden geçmiş göğe yükselmiş Daha güçlü,özgür ve cesur Bir daha hiç esir olmamış Mezardan geri getirdiler Yeniden dirilmiş bir insanoğlu ile Sonsuza dek ölümsüz Mahşerden gökyüzüne dönmüş O kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Bu kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Kurtarıcının(Ağrı kesici,acıları dindiren) kanatlarında Ölümcül tekerlekteki kurtarıcı(Ağrı kesici,acıları dindiren) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illimoonite Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 sağolasın dostum çok sevdiğim bir gruptur kendileri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 ne demek usta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Kesinlikle mükemmel Emeğine sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2008 teşekkürler =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 When the power chords come crashing down Go tearing through my senses It's for the strong, not for the weak In light and dark dimensions It stimulates, regenerates It's therapeutic healing It lifts our feet up off the ground and blasts us through the ceiling Between the eyes I hear it screaming And it electrifies Your inner feelings Hot shock waves charge the air All heads are banging Fists pumping everywhere Guitars are cranking Heavy Metal. Heavy Metal What do you want Heavy Metal. Heavy Metal What do you want Ten thousand lights come blazing down With razor sharp precision The speakers pour out molten steel The beat gives double vision An armour plated raging beast That's born of steel and leather It will survive against all odds Stampeding on forever Between the eyes I hear it screaming And it electrifies Your inner feelings Hot shock waves charge the air All heads are banging Fists pumping everywhere Guitars are cranking Heavy Metal. Heavy Metal What do you want Heavy Metal. Heavy Metal What do you want Güç telleri geldiğinde sertçe çarpıyor Hislerim tamamen çılgınlığa götürüyor Güç için, zayıflık için değil Işıkta ve koyu boyutlarda Harekete geçirenler, yeniden üretenler Terapik iyileşme Ayaklarımızı yerden keser, bizi besler Ve gökten gelerek bizi mahveder Gözler arasında Çığlığı duyuyorum Ve elektriklendiriyor İçin hissediyor Sıcak şok dalgaları havayı şarj ediyor Tüm kafalar sallanıyor Her yerde yumruklar kalkıyor Gitarlar asabileşiyorlar Heavy Metal. Heavy Metal Ne istiyorsun Heavy Metal. Heavy Metal Ne istiyorsun Binlerce ışık alevleniyor Usturanın keskin doğruluğuyla Hoparlörler erimiş çeliğe karşılar Çarpıntı ikili görüntü veriyor Zırhlı öfke canavarı Bu çeliğin ve derinin doğuşu O tüm acayipliklerden kurtularak hayatta kalacak Sonsuza kadar damgalanacak Gözler arasında Çığlığı duyuyorum Ve elektriklendiriyor İçin hissediyor Sıcak şok dalgaları havayı şarj ediyor Tüm kafalar sallanıyor Her yerde yumruklar kalkıyor Gitarlar asabileşiyorlar Heavy Metal. Heavy Metal Ne istiyorsun Heavy Metal. Heavy Metal Ne istiyorsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 You mesmerise slowly Till i can't believe my eyes Ecstasy controls me What you give just serves me right Without warning you're here Like magic you appear I taste the fear I'm so afraid But i still feed the flame In the night Come to me You know i want your touch of evil In the night Please set me free I can't resist a touch of evil Aroused with desire You put me in a trance A vision of fire I never had a chance A dark angel of sin Preying deep from within Come take me in I'm so afraid But i still feed the flame In the night Come to me You know i want your touch of evil In the night Please set me free I can't resist a touch of evil Arousing me now with a sense of desire Possessing my soul till my body's on fire A dark angel of sin Preying deep from within Come take me in I'm so afraid But i still feed the flame You're possessing me Beni yavaşça büyülüyorsun O ana kadar gözlerime inanamıyorum Ecstasy beni kontrol edıyor Uyarmaksızın burdasın Sihir gibi ortaya çıktın Korkuyu tadıyorum Çok tedirginim Ama hala ateşi besliyorum Gecede Bana gel Biliyorsun,seninkini istiyorum Kötüye dokunmak Gecede Lütfen beni özgür bırak Kötüye dokunmaktan kendimi alamıyorum Arzuyla uyanmak Beni kendimden geçiriyor Ateşin görüşü Hiç şansım olmadı Kara meleğin günahı İçten derin dua etmek Gel al beni Çok tedirginim Ama hala ateşi besliyorum Gecede Bana gel Biliyorsun,seninkini istiyorum Kötüye dokunmak Gecede Lütfen beni özgür bırak Kötüye dokunmaktan kendimi alamıyorum Arzunun hissi ile beni uyandırmak Ateşteki kötülüğüme kadar ruhuma sahip olmak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Hellrider Angel - put sad wings around me now Protect me from this world of sin So that we can rise again Oh angel - we can find our way somehow Escaping from the world we're in To a place where we began And i know we'll find A better place and peace of mind Just tell me that it's all you want - for you and me Angel won't you set me free Angel remember how we'd chase the sun Then reaching for the stars at night As our lives had just begun When i close my eyes i hear your velvet wings and cry I'm waiting here with open arms - oh can't you see Angel shine your light on me Oh angel will we meet once more - i'll pray When all my sins are washed away Hold me inside your wings and stay Oh! angel take me far away Put sad wings around me now Angel take me far away Put sad wings around me now So that we can rise again 8. hellrider Here they come These gods of steel Megatron Devouring what's concealed Speed of death Crossfired they stare Final breath From vaporizing glares Raised to man opressed Sign of persecution Hellrider Roars on through the night Hellrider Raised for the fight All incensed to overthrow Strong defence With armaments they grow By this quest Their fates renowned Put to rest Abominations crown Time to ram it down Judgement for the tyrant Hellrider Roars through the night Hellrider Raised for the fight Fight undying and eternal Wheels bring death and Pain infernal Honour bound in strength repleated To no end they're undefeated Hellrider, hellrider You fought their battle for them Hellrider, hellrider You bought them through their dispair Hellrider, hellrider Your tempered steel relinquished Hellrider, hellrider You slaught them all extinguished Wrath of doom In killing fields They consume For valiants never yield Triumph to the gods Vanquished of enslavers Hellrider Breaking their will Hellrider In for the kill Hellrider, hellrider You fought their battle for them Hellrider, hellrider You brought them through it all Hellrider Hellrider Çeligin tanrıları Megatron Yok ediyor saklananları Ölümün hızı Çapraz ateşe tutulmuş sabit bakışla Son nefes Buharlaştıran kızgın bakışla İnsanoglunun zulmüne neden oluyor Eziyetin alameti Cehennem yolcusu Gece boyunca kükrüyor Cehennem yolcusu Şavaş için yükseliyor Yıkmaya kararlılar Güçlü savunma Silahlarla çogalıyorlar Bu yargıyla Kaderleri geri alındı Durdurumaya İgrençligin krallıgını Onu yıkma zamanı Zorbalık için yargı Cehennem yolcusu Gece boyunca kükrüyor Cehennem yolcusu Şavaş için yükseliyor Ölümsüz ve bitimsiz savaş İşkence aletleri ölümü Ve cehennem ızdırabını getiriyor Haysiyette, büyük güçle sınırlanmış Hiç bir sonda yenilmemişler Cehennem yolcusu, cehennem yolcusu Sen onların savaşında onlar için çarpıştın Cehennem yolcusu, cehennem yolcusu Sen onları ele geçirdin çaresizliklerinde Cehennem yolcusu, cehennem yolcusu Senin sertleşmiş çeligin serbest bırakıldı Cehennem yolcusu, cehennem yolcusu Sen onların hepsini katlettin,ışıklarını aldın Kederin azabı Öldüren alanlarda Onları tüketiyor Asla boyun egmeyen kahramanları Cehennem yolcusu İsteklerini bitiriyor Cehennem yolcusu Burada öldürmek için Tanrıların zaferi Köle sahiplerinin maglubiyeti Cehennem yolcusu İsteklerini bitiriyor Cehennem yolcusu Burada öldürmek için Cehennem yolcusu, cehennem yolcusu Onların savaşında onlar için çarpıştın Cehennem yolcusu, cehennem yolcusu Hepsini ele geçirdin Cehennem yolcusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Heavy Duty I know you like it hot Love to writhe and sweat You think that this feels good You ain't felt nothin' yet Red-hot licks in the palm of my hand Feel your body quake As we hit the promised land I'm heavy duty We'll rise inside ya till the power Splits your head We're gonna rock ya till your metal Hunger's fed Let's all join forces Rule with iron hand And prove to all the world Metal rules the land We're heavy duty So come on let's tell the world We are defenders of the faith Heavy Duty Bilirim seversin sıcağı Sürünmeyi ve soğuk terler dökmeyi İyi geldiğini düşünürsün bunun Fakat hiçbir şeyi hissetmedin henüz Ateş kırmızısı yalar avucumu Senin bebek titremelerini hissederim Umut vaadeden topraklara vardığımızda Ağır bir görevi üstlenirim Yükseleceğiz güç başını kopartana kadar Sallayacağız metal doyurana kadar açlığı Katılalım hepimiz şu saçmalığa Demir bir kafayla hükmedelim Ve meydan okuyalım tüm dünyaya Metal yönetsin dünyayı Ağır görevlerimiz bizim Öyleyse hadi,anlatalım dünyaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 You get me up, then we both get down We roll all night makin' heavy sounds I'm all tied up on your bed I'd rather be inside your head Don't do this, do it like that oh yeah You've hit the spot, give it all you got I don't care I'll teach you a lesson That you won't forget Why don't you save your breath 'Cause I'm gonna love ya' to death I'm comin' to the point, I can't hold back Then you ease off with your attack You're the best I've had if you please You never stop, you great big tease Don't do this, do it like that oh yeah You've hit the spot, give it all you got I don't care I'll teach you a lesson That you won't forget Why don't you save your breath 'Cause I'm gonna love ya' to death You can take me places, I thought I'd never go And when you turn your love on me Baby you're the star of the show You can take me places, I thought I'd never go And when you turn your love on me Baby you're the star of the show I'll teach you a lesson That you won't forget Why don't you save your breath 'Cause I'm gonna love ya' to death Kaldır beni, daha sonar ikimizde anlayacağız Tüm gece heavy sesleri yaparak çeviririz Tamamen yatağına balandım Daha doğrusu beyninde olmak isterdim Bunu yapma, böyle yap ah evet Spotu vurdun, aldığın her şeyi ver Umursamıyorum Sana bir ders vereceğim Bu unutamayacağın bir ders Niçin nefesini tutmuyorsun? Çünkü seni sevmem öldürmemdir Konuya geliyorum, devam edemem Sonra saldırınla yavaşla Mutlu etmek istiyorsan en iyiyi sisindir Asla durma, seni büyük alaycı Bunu yapma, böyle yap ah evet Spotu vurdun, aldığın her şeyi ver Umursamıyorum Sana bir ders vereceğim Bu unutamayacağın bir ders Niçin nefesini tutmuyorsun? Çünkü seni sevmem öldürmemdir Beni bir yere götürebilirsin, asla gitmeyeceğimi düşündüm Ve aşkını bana açtığında Bebek gösterinin yıldızı sensin Beni bir yere götürebilirsin, asla gitmeyeceğimi düşündüm Ve aşkını bana açtığında Bebek gösterinin yıldızı sensin Sana bir ders vereceğim Bu unutamayacağın bir ders Niçin nefesini tutmuyorsun? Çünkü seni sevmem öldürmemdir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Revolution If you think it's over Better think again There'll be no compromise Turning up the power Feel adrenaline Move into overdrive Here comes the revolution Time for retribution If you think i'd back down Or accept defeat Brace for the aftershock Driven to the limit Take it to the streets Give it everything you've got Here comes the revolution Time for retribution Time to come together Revolution Living on forever Revolution Get ready for the evolution Here comes the revolution Time for retribution Revolution Eger bittiğini zannediyosan Bir daha düşünsen iyi edersin Uzlaşma olmayacak Gücü salıver Adrenalini hisset Konsantre ol İşte devrim geliyor Karşılık verme zamanı Sırt üstü düşeceğimi zannediyorsan Ya da kaybetmeyi kabulleneceğimi Şoka hazırlan Son noktaya ulaş Sokaklara düş Sahip olduğun her şeyi ver İşte devrim geliyor Karşılık verme zamanı Toplanma vakti Devrim Sonsuza dek devam ediyor Devrim Hazırlan evrim için İşte devrim geliyor Karşılık verme zamanı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 İşte budur "Metal Gods" boşa denmiyor bu adamlara bea paylaşımlar süper olmuş ve ben burdan hepsi için "emeğine sağlık" demeyi uygun görüyorum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2009 sağolasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 The winds of change are everywhere And all the world must be aware There's nowhere left for man to go The sands of time are running low These vision fall before my face I see the end of human's race These feelings rise inside my soul And everything is out of control The winds of change Are in the air The winds of change Are everywhere --------------------------------------------------- Değişimin rüzgarları her yerde. Ve tüm dünya farkında olmalıdır ki İnsanoğlunun gidebileceği hiçbir yer kalmadı Zamanın kumları sona yaklaşıyor Bu görüşler yüzümden geriye düşüyor İnsanoğlunun sonunu görüyorum Bu hisler ruhumun içinde Ve her şey kontrolsüz Değişimin rüzgarları Havada Değişimin rüzgarları Her yerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tataryoldas Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2009 bu adamlar bir başka ya bayılıyorum judas priest e Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 You won't hear me, but you'll feel me Without warning, somethings dawning, listen. Then within your senses, You'll know you're defenseless How your heart beats, when you run for cover Your can't retreat i spy like no other. Then we race together. we can ride forever Wrapped in horsepower, driving into fury Changing gear i pull you tighter to me I'm your turbo lover Tell me there's no other I'm your turbo lover Better run for cover We hold each other closer, as we shift to overdrive And eveyrthing goes rushing by, with every nerve alive We move so fast it seems as though we've taken to the sky Love machines in harmony, we hear the engines cry. I'm your turbo lover Tell me there's no other I'm your turbo lover Better run for cover On and on we're charging to the place so many seek In perfect synchronicity of which so many speak We feel so close to heaven in this roaring heavy load And then in sheer abandonment, we shatter and explode. I'm your turbo lover Tell me there's no other I'm your turbo lover Better run for cover (x2) ------------------------------------------------------ Beni duyamazsın,fakat hissedebilirsin Uyarısız,gün ağırıyor,dinle Sonra hislerinle birlikte Bileceksin,savunmasızsın Kalbin nasıl atar,yol katetmek için koşarken Geri çekilemezsin ben farkederim diğerli gibi değilim Sonra birlikte yarışabiliriz,sonsuza kadar sürebiliriz At gücüyle sarmalandı,korkunç öfkeyle sür Vitesi değiştir,kendime çekeceğim seni sımsıkı Ben senin turbo aşkınım Söyle başka yok Ben senin turbo aşkınım Yol katetsen iyi edersin Birbirimize kenetlendik,yüksek hızla değiştik Ve her şey acele etmeye başladı,bütün canlı sinirler ile Çok hızlı hareket ediyoruz gökyüzünü almışız gibi görünüyor Aşk makinaları uyum içinde,motorun ağladığını duyuyoruz Ben senin turbo aşkınım Söyle başka yok Ben senin turbo aşkınım Yol katetsen iyi edersin Araştırarak durmadan bir yerlere saldırıyoruz Birçok konuşma birbirine uyuyor Bu çok ağır yüklerin içinde cennete çok yakınmışız gibi hissediyoruz Ve sonra katıksız terkde paramparça ediyoruz ve patlıyoruz. Ben senin turbo aşkınım Söyle başka yok Ben senin turbo aşkınım Yol katetsen iyi edersin (x2) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ByShaweling Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Grubun ismi hakkında bir yorum yapayım Judas,İsa Mesih'e ihanet eden rahiptir.Sanırım grup ateist.Paylaşım için teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2009 Grubun ismi hakkında bir yorum yapayım Judas,İsa Mesih'e ihanet eden rahiptir.Sanırım grup ateist.Paylaşım için teşekkürler... Ateistlik ? Müzik ve ateizm bağlantısını kuramadım.Ama ben Rob Halford'un dindar birisi olduğunu biliyorum o zaman şu soru sorulabilir mi: Judas Priest dikkat çekmek için mi kurulmuştur? yada Beyin yıkamak için mi müziği kullandılar? Ya lütfen din ve müzik olgusunu aynı kefeye koymayalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2011 Teşekkürler ,paylaşım için . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.