Tutluoyak Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 15, 2008 Sigara tüketimi en fazla olan ülkelerden biriyiz. Sigaradan ölenlerin sayısı da bir hayli fazla. Koyulan yasaklar bile sigara bırakmaya neden olmadı. Bu videoyu izlemek belki sigarayı size bıraktırır. Sigaranın size nasıl zarar verdiğini gözlerinizle görün http://www.metacafe.com/watch/914475/still_smoking_watch_this/ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
trauma Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 bu iğrenç bişi ama bırakamıyorum:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angeleyess Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 2008 Evet malesef ben de halen bırakamıyorum:wallbash: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nextime Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2008 Valla ne desem benim o makina gibi ciğerlerim olsa inadına içerim. Bir sigara tiryakisi bu makina gibi surekli içine çekmiyor. Birbiri ardına 80 90 adet içende yok ama zararını anlatıyor tabii insan vucudu buna yıllar sonra tepki veriyor dimi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lorelei Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Hiç içmedim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
armstrong Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 her gün 2-3 kase yoğurt yiyin düzenli spor yapın;ondan sonradan istediğiniz kadar için öksürmessiniz bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cgds33 Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 ıyykkk... yaaafffff sinir oluyorum... bırakmam lazımm ama olmuyoorr... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jasgues Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2008 bırkamazsınız... bırakamazsınız. biraz gaza getireyim bi gün tutup annemin paketi oratadan ikiye bölüp balkondan aşağıya teker teker atmıştım sonrada dayağı bi güzel yemiştim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2008 İradenizin güçlü olduğuna inanın . Sadece bu şekilde bırakabilirsiniz. Videonun sonunda göreceksiniz ciğerlerinizi bu hale getirmek istermisiniz. Birkaç sene sonra öksürükler,nefes daralmaları,halsizlik,mutsuzluk içinize çökecek.. Zehiri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adamKadmon Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2018 Kardeşim, sigara bırakmanın yolu filan yok, içmeyeceksin 2-3 haftan kötü geçecek bitecek, AMA olay oradan sonra başlıyor, Hayatı güllük gülistanlık olan adam pek stress yapmaz unutur gider zamanla, fakat hayat sana çok yükleniyorsa o sigaraya aynen geri başlayacaksın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
caylakk Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2018 Site engellenmiş göremedim :/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ninque Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2018 Site engellenmiş göremedim :/ 10 sene geçmiş ------------- Cayır cayır içiyorum, öyle böyle değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.