ensiferum13 Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Oluşturma zamanı: Mayıs 17, 2008 http://www.resimupload.org/files/tgjc6y68nqr17j6tez0j.jpg Bir büyücünün ruhu, büyünün potası içinde eritilip şekillendirilir. Raistlin Majere, büyü öğrenmesi için onu bir okula kaydettiren başbüyücüyle tanıştırıldığında altı yaşındadır. Orada, tanrıların armağanına ve yeteneğine sahip; ancak acı çeken çocuk, büyüyü kurtuluşu olarak görmeye başlar. Onun üzerinde kararan gölgelerin Ansalon'un tamamına yayılmakta olduğunu anlayan Yüksek Büyücülük Kulesi'ndeki büyücüler gizlice onu izlerler. En sonunda Raistlin, bir büyücü olma idealine yaklaşır. Ama önce Yüksek Büyücülük Kulesi'nde korkunç bir Sınav'dan geçmelidir. Tüm yaşamını sonsuza dek etkileyecek bir Sınav'dan... eğer hayatta kalırsa... alıntıdır. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 frp den pek anlamam ama garip ve enteresan hikayesi varmıs Ruhdöveni'nin...:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2008 henüz ejderha mızrağını okumadım ama okuduktan sora buna geçerim direk oldukça etkileyici.. sağolasın 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 O kadar kitap okudum beni Ejderha Mızrağı Serisi kadar etkileyeni olmadı ki sadece Raistlin'in hikayesini anlatan bu iki cilt belki de beni en çok etkileyendir.Hemen hemen ezbere biliyorum bu kitabı yeniden yaz deseler yazabilirim:) Teşekkürler Ensi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blanc Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 beni de en çok etkileyen kitaplardan biridir ejderha mızrağı....fantastik kurgu seven herkesin mutlaka okuması gereken bir seri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2008 beni de en çok etkileyen kitaplardan biridir ejderha mızrağı....fantastik kurgu seven herkesin mutlaka okuması gereken bir seri öncelikle dragon lance serilerinden en sewdiğim kitap diye bilirm .. ancak blanc okumamıs kımseler olabiliceğini göz önünde tutman we yazdıgın yorumdakı raistlinle ilgili kısmı cıkarmanı dılerım yoksa ınsanların zevkını hıc baslamadan bıtırebılırsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blanc Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 öncelikle dragon lance serilerinden en sewdiğim kitap diye bilirm .. ancak blanc okumamıs kımseler olabiliceğini göz önünde tutman we yazdıgın yorumdakı raistlinle ilgili kısmı cıkarmanı dılerım yoksa ınsanların zevkını hıc baslamadan bıtırebılırsın hatırlattığın için teşekkür ederim, farkında olmayarak verdiğim bir bilgiydi.. ben kendi msjımı düzelttim ve sanırım aynı şeyi sen de yapmalısın.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 tamam hallettim... saoll benide uyardıgın için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2008 raist kim ki...dünkü velet,kalkmış millete kafa tutuyo...yok şöyle yok böyle..sallandırıcaksın raist gibi 2 tanesini taksimde bak bakalım bi daha tanrılara meydan okuyan oluyo mu? adamım Soth'tur alayına gider:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2008 adamın soth bir usta görünce önünde saygıyla eğilmesinide bilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 evet eğilir ama çıkarına göre:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ENDLESS Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2008 kesinlikle... soth benimde çok sevdiğim bi karakter ama ..dragon lance oynattıgımızda nadirde olsa npc olarak kullandığm bi karakter .. (cok kullanıp karizmasını bozmak olmaz ...lord soht olunmaz lord soth doğulur nede olsa:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.