Nietzsche Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 27, 2006 ewet yine üstündeki üye... serisi bu sefer üstümüzdekine reklam yapıcaz ... nasıl mı hemen anlatıyorum ...öncelikle ürn seçices markası üstünüzdekinin nicki olucak şekilde reklam yapıcaksınız yaratıcılıgınıza kalmıs ...eglenceli olabilir die düşündüm... (örnk:......... deterjanı kullanın gönlünüz ak cebinz pek olsun:D) konuyu sacma bulanlardan şimdiden özür diliyorum... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 konu bana da biraz saçma gibi geldi ama olsun buda bi oyun....bu arada hemen hatırlatıyım fazla geyik bizi bozmasın .... neyse Flames kullanın dişleriniz parlasın........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 firdevs traş bıçakları ile cildiniz daha bi başka:D yorumun içn saol firdevs:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 flames cam silecegi flames i korkmadan horca kullanabilirsiniz sürtmekten çekinmeyin çünkü o flames aklınıza gelen herşeyi deneyebilirsiniz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 blaze çakmak mı aldınız yanın da blaze tükenmez kalem hediye...bittimi? bitmedi! bunun yanında 12 çeşit blaze iğne bulunan bı paket veriorus hepsi bumu tabiki hyr....bunların yanında birde aynı zmnda blaze tarak sahibi oluosunuz evet sayın abiler ablalar bunların hepsi sadece 1 ytl varmı isteyen? bu pek reklam gibi olmadı ama bu satıcıları gormeyen yoktur heralde yakında bunların ev araba verenlerı cıkıcak haberınız olsun flames dedı dersınız:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 vaybbee1 liraya kadar düştük hı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 blaze-benz güçlü motoru , uygun yakıt tüketimi ve 45000ytl ye varan fiyatlarla tüm blaze-benz bayiilerinde:) aman cnm sen deil ürünler ya ama illa urunlerım pahalı olsun dıosan buyur:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 sen hiç bi lira edermisin hıh diyenler utansın :D blaze markalı son model otomobilleriyle yeşilköyde hizmetinizde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 firdevs hayatınızın dönüm noktası ne işe yaradıgı bilinmiyor ama bi işe yaradıgı kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 FİRDEVS yüz ve cilt bakım kremlerini kullanın pişman olmassınız... izmirden Fadime Yılmaz: ''Firdevs 7 gun testini denedikden snra cildimde büyük deişiklikler yaşadım ve şimdi gercekten cildimde barışıgım Tşkler Firdevs'' ankaradan Meral Korkmaz: ''Firdevs cilt bakım setini kullandıktan snra etrafımdaki herkes gibi bende kendımdeki deişikligi farkettım Tşkler Firdevs'' Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 yaw ne işe yaradığı bilinmeyen bi ürün mü olur Allahım ya hahahha güldüm yürü flames kim tutar seni hıh kıymetimiz bilinmiyo ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 FİRDEVS yüz ve cilt bakım kremlerini kullanın pişman olmassınız... izmirden Fadime Yılmaz: ''Firdevs 7 gun testini denedikden snra cildimde büyük deişiklikler yaşadım ve şimdi gercekten cildimde barışıgım Tşkler Firdevs'' ankaradan Meral Korkmaz: ''Firdevs cilt bakım setini kullandıktan snra etrafımdaki herkes gibi bende kendımdeki deişikligi farkettım Tşkler Firdevs'' kaç para verdin kadınlara mutluluk kaynagı bikere firdevs parfümlerini sıkın neşeniz yerine gelsin etkisi ömür boyu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 alemsin ya eiheihehe:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 kaç para verdin kadınlara sen kıskanma bak ne güzel iş yapıyo ..... ticaret bu herşey olur.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 aaa kıskansaydım o yorumu yapmazdım hıh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Firdevs Ailenizin moderatörü alo firdevs hattı:.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Flames kabloları ile çarpma olmaz Flames kabloları .... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2006 Firdevs bir dünya markası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Flames ilee kepeksizz ahenkle dans eden mutlu saçlaar.... sıkıntıdan öldüm ne hallere düştüm:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 NORA AŞK OKLARI ailenizin doktoru;) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
axcd82 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 AXCD ÇENE TAŞI Artık özgürce konuşun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dipp Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 axcd82 kolonyaları gönlünüzü ferahlatır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Düş Sokağı Sakini Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 dipp parfümleriyle miss gibi kokun.. ohh dipp kullandım miss gibi oldum :Pp 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sensizim Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 en güzel şarkı sözü ve şiirleriyle düşsokağı sakini kitap ve cd leriyle tüm müzik ve kitap evlerinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2006 sensizimatik hem ucuz hem hesaplı:Dikside aynı şey ama olsun:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.